IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

parempaa fiilistä..Sunnuntai 07.05.2006 16:01

Aivan sairaan mahtavaa ku on lämmin!! eilen kävin käristämässä itteäni auringossa ja tänään olis pitäny koskea laskea alas mut jouduin sit lähtemään takasin kotikonnuilta kaupungin menoa kateleen.. Toi maalla hengailu kyl anto mulle aikaa miettiä asioita ja pikkuhiljaa olotila paranee.

Äitini ohjasti mua eilen liikenteessä 60 alueella painamaan lisää kaasua! "Ei täällä mitään poliiseja ole koskaan nähtykkään. Anna mennä vaan! Minäki aijoin vartissa töihin aamulla.." Joten kävikin niin että alueella jossa rajoitus oli 60km/h ajoin sitten reilusti yli 100km/h.. enpäs kuitenkaan kerro kuinka pahasti yli..

Sisko soitti ja meen kyläileen.. sil on ihan kaamee kapaula!!

Mol0o!

vappu?Maanantai 01.05.2006 07:39

Tulipas vietettyä sangen erilainen vappu.. olutta tuli kuitenki juotua ihan mukavasti. Sitten jossain vaiheessa eksyttiin piknikille mun porukoiden luo! Siellä sitten kivaa iltaa vietimme kunnes auton koristelun jälkeen kaupungin elämää katsomaan! Jossain vaiheessa kuitenkin olimme matkalla ylitorniolle josta haimme muutaman hassun tyypin meille mukaan. En ole koskaan aikasemmin ees käyny sielläpäin suomea, mutta kerta se on ensimmäinenki.

Vapun tulos oli kuitenkin mitä tavallisempi. Humaltuneita ihmisiä vittuuntuneina laskuhumalan partaalla sekä muuten vain vittuuntuneita. Parisensataa kilometriä tietä takana. Hajonnut kovaa ääntä pitävä rengas (laakerit tais palaa kuulemma) . Paljon hukattua rahaa, ei välttämättä minulla niinkään tällä kertaa.. Mutta kaikista parhain! 100 kiloa seksiä!!! Minullekko?!

Et semmottista. hauskaa oli pakko myöntää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.04.2006 03:08

ei tää voi olla enää normaalia! mul on ollu ihan kaamee olo kohta parin viikon ajan!! päätä särkee hyvin vaihtelevasti ja välillä on kuumetta ja välillä taas ei.. tänään meinasin jopa oksentaa kauppaan kävellessä. Tämä ei voi johtua väsymyksestä sillä nukun mielestäni ihan kiitettävästi. Tämä ei myöskään ole toivottavasti migreenistä johtuvaa, jos on niin meen sairaalaan. Mistä nämä vaihtelevat olotilat voi oikeasti johtua.. help meeeeee..!!

ei auta..

----> sänkyyn..

DilledongLauantai 22.04.2006 22:04

voihan perskules!! mun kokoelma laseista yksi neljästä on haljennut!! miten mä kestän tän!?!?!? onneks kuitenki sain jonkulaisen ylennyksen nyikyisessä työpaikassa.. :) musta tuli tänään vuorovastaava ja saan siten parempaa palkkaa ku muut.. en kauheesti viitti asialla kuitenkaan elvistellä sillä provisio palkkauksessa se ei pahemmin vaikuta ellei oikeesti tee tulosta.. :D

hmm..Tiistai 14.03.2006 00:36

Pitäs vissiin tähänki kirjotella joskus.. :) kirjottasin kyllä mut ei kauheesti aika riitä.. :s joskus ehtii hyvällä mäihällä lukee kommentit ja sit seuraavalla kerralla vastata niihin.. :) ei hyvin mee mullakaan.. viime merkintäki on helmikuulta.. hups vain.. pääsipäs käymään kumma juttu..

DingDong..Sunnuntai 26.02.2006 05:50

Hyvät yöt..

Kauhee väsy painaa päälle ku ei oo pahemmin nukkumaan ehtiny.. päivät sinkuu puoli väkisin aamu kolmeen tai pitempään.. ihan typerää.. voin vaikka lyödä vetoa et huomenna särkee sit päätä niin että henki lähtee.. perjantaina oli mennä taju pääkivun takii.. :/ ei kiva...

mut jooops.. vois tosiaan nukkumaan laittaa täs.. :) eip muutaku hyvät yöt.. <3

väsy...Keskiviikko 25.01.2006 00:07

Astetta jarvempi..Torstai 05.01.2006 00:58

hyi kauhistus ku me ollaan kauheita ihmisiä.. tuli tuossa otettua vähän kuppia kavereiden kanssa ku on ehkä keskiviikko ja arkipäivä ja kaikkea siltä väliltä.. meijän äijien äijä oli ehkä eniten hupsakassa ja piilarit oli hyvin vaikea ottaa ehkä pois mut kaikki sujui ihan hyvin toistaseksi.. huomenna pitäs selvetä kouluun mut se ei ole ehkä ongelma jos on hyvä olo.. harmi ku ei ole ku päärynä juomaa kaapissa karpulan vasralle.. ja kelloki on jo kohta torstai,.. miten tästä selviämmekään.. huomenna uudestaan kupin ja maljan kohotusta harrastamaan sillä onhan perjantai vapaata koulusta ja vissiin töistäki.. emme ole kauhean varmoja asiasta mutta luulemme olevamme ehkä kuitenki ihan liikaa tai jotaki.. ehkä en ees tiiöä mitä tähän on tullu kirjoteltua mutta väliäkös sillä.. elämä on.. ja kaikki muuki.. ja goottihuorat on seksikkäitä varsinki ku ne laittaa takaapäin hississä matkalla neloseen.. vai oliko se vitonen..+?" en tiedäkkään mutta kärpät eläiminä on ihan vitun jees.. voish vaikka mennä nuQ tai jotaki ku pitäs jaksaa maantiedettä aamusta tai jotaki..moikkelis kuu vaan kaikille ihmisille ja kärpille... ja tietenki goottihuorille(huoralle)...f u53

Hyvät Uudet Vuodet!Sunnuntai 01.01.2006 18:26

Vuosi 2005 oli ihan perseestä.. ei mistään kotosin... joulu ei tuntunu joululta ja uv ei tuntunu miltään.. koko vuosi menny ihan helvetin nopeeta asenteella ihan sama.. mut joo..

Eilen tuli sit vähän otettua.. ei kuitenkaan niin paljon ku joskus aikasemmin piti nimittäin kävellä viel keskustaan et pääsee nuQ :) mut ihan kivasti kuitenki tuli oltua hiprakassa.. :)

Elikkäs Hyvää Uttaa vuotta 2006! Kaikille..! :)

ps. Käärmeet on aivan mahtavia.. Ja hilu ei osaa pitää päätään kii.. :D

BilEet!! "aikuinen nainen mä oon..."Perjantai 23.12.2005 00:10

Jemppis täytti vuosia.. onneee vielä kerran.. :) kakku oli kerrassaan hyvää ja juttuseura mehun kera vielä parempaa.. :) Toisten sukvut on käyty läpi ja mietitty et kenen suvussa on ukko/akka voittosta porukkaa.. jej.. eli melkein oli hauskaa.. ja aina ku yritettiin sivuta jotain aihetta niin siihen kuitenki päädyttiin mitä erikoisempien mutkien kautta.. tällaisia asioita oli mm. puurojuhlan näytelmä, koulu, penkkarit ja toisten suku.. :)

Hauskaa illan jatkoa kaikille.. vois vetää perseet mut eilen tuli jo juotua.. :)

niin ja tosiaan! mut meinattiin tappaa..! jouduin amis autoon!!! se oli tuskaa... poisonia groove coveragen tahdittamana...! Ei näin lapset ei näin... Ja se tosiaan oli poisonia.. kahvataan vähän tossa mutkassa ja seuraavassa niin että auto menee penkkaan.. voi että on nastaa ja sit kuunneellaan viel amis jumputusta niin et tärykalvot hajoaa...

Mut tosiaan kivaa iltaa kaikille...