IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

hmm..Tiistai 14.03.2006 00:36

Pitäs vissiin tähänki kirjotella joskus.. :) kirjottasin kyllä mut ei kauheesti aika riitä.. :s joskus ehtii hyvällä mäihällä lukee kommentit ja sit seuraavalla kerralla vastata niihin.. :) ei hyvin mee mullakaan.. viime merkintäki on helmikuulta.. hups vain.. pääsipäs käymään kumma juttu..

DingDong..Sunnuntai 26.02.2006 05:50

Hyvät yöt..

Kauhee väsy painaa päälle ku ei oo pahemmin nukkumaan ehtiny.. päivät sinkuu puoli väkisin aamu kolmeen tai pitempään.. ihan typerää.. voin vaikka lyödä vetoa et huomenna särkee sit päätä niin että henki lähtee.. perjantaina oli mennä taju pääkivun takii.. :/ ei kiva...

mut jooops.. vois tosiaan nukkumaan laittaa täs.. :) eip muutaku hyvät yöt.. <3

väsy...Keskiviikko 25.01.2006 00:07

Astetta jarvempi..Torstai 05.01.2006 00:58

hyi kauhistus ku me ollaan kauheita ihmisiä.. tuli tuossa otettua vähän kuppia kavereiden kanssa ku on ehkä keskiviikko ja arkipäivä ja kaikkea siltä väliltä.. meijän äijien äijä oli ehkä eniten hupsakassa ja piilarit oli hyvin vaikea ottaa ehkä pois mut kaikki sujui ihan hyvin toistaseksi.. huomenna pitäs selvetä kouluun mut se ei ole ehkä ongelma jos on hyvä olo.. harmi ku ei ole ku päärynä juomaa kaapissa karpulan vasralle.. ja kelloki on jo kohta torstai,.. miten tästä selviämmekään.. huomenna uudestaan kupin ja maljan kohotusta harrastamaan sillä onhan perjantai vapaata koulusta ja vissiin töistäki.. emme ole kauhean varmoja asiasta mutta luulemme olevamme ehkä kuitenki ihan liikaa tai jotaki.. ehkä en ees tiiöä mitä tähän on tullu kirjoteltua mutta väliäkös sillä.. elämä on.. ja kaikki muuki.. ja goottihuorat on seksikkäitä varsinki ku ne laittaa takaapäin hississä matkalla neloseen.. vai oliko se vitonen..+?" en tiedäkkään mutta kärpät eläiminä on ihan vitun jees.. voish vaikka mennä nuQ tai jotaki ku pitäs jaksaa maantiedettä aamusta tai jotaki..moikkelis kuu vaan kaikille ihmisille ja kärpille... ja tietenki goottihuorille(huoralle)...f u53

Hyvät Uudet Vuodet!Sunnuntai 01.01.2006 18:26

Vuosi 2005 oli ihan perseestä.. ei mistään kotosin... joulu ei tuntunu joululta ja uv ei tuntunu miltään.. koko vuosi menny ihan helvetin nopeeta asenteella ihan sama.. mut joo..

Eilen tuli sit vähän otettua.. ei kuitenkaan niin paljon ku joskus aikasemmin piti nimittäin kävellä viel keskustaan et pääsee nuQ :) mut ihan kivasti kuitenki tuli oltua hiprakassa.. :)

Elikkäs Hyvää Uttaa vuotta 2006! Kaikille..! :)

ps. Käärmeet on aivan mahtavia.. Ja hilu ei osaa pitää päätään kii.. :D

BilEet!! "aikuinen nainen mä oon..."Perjantai 23.12.2005 00:10

Jemppis täytti vuosia.. onneee vielä kerran.. :) kakku oli kerrassaan hyvää ja juttuseura mehun kera vielä parempaa.. :) Toisten sukvut on käyty läpi ja mietitty et kenen suvussa on ukko/akka voittosta porukkaa.. jej.. eli melkein oli hauskaa.. ja aina ku yritettiin sivuta jotain aihetta niin siihen kuitenki päädyttiin mitä erikoisempien mutkien kautta.. tällaisia asioita oli mm. puurojuhlan näytelmä, koulu, penkkarit ja toisten suku.. :)

Hauskaa illan jatkoa kaikille.. vois vetää perseet mut eilen tuli jo juotua.. :)

niin ja tosiaan! mut meinattiin tappaa..! jouduin amis autoon!!! se oli tuskaa... poisonia groove coveragen tahdittamana...! Ei näin lapset ei näin... Ja se tosiaan oli poisonia.. kahvataan vähän tossa mutkassa ja seuraavassa niin että auto menee penkkaan.. voi että on nastaa ja sit kuunneellaan viel amis jumputusta niin et tärykalvot hajoaa...

Mut tosiaan kivaa iltaa kaikille...

nii joo..Tiistai 20.12.2005 23:21

Tulipas tos ohimennen mieleen et tämäki on olemassa ja pitäs vissiin tännekki jotaki hassua taas vaihteeks kirjottaa.. Joten kirjotetaan.. :)

Oon koko päivän katellu netistä uusii mattoja mut en oikein meinannu löytää.. sit yks osu kohdalle mut niitä ei enää ollu.. pitänee odottaa pari viikkoa niin eiköhän niitä sit lisää tule..

hui kauhistus jouluki on ihan kohta.. JA LAHJAT VIELÄ OSTAMATTA!!! äälsjf.sd.. c no eipäs voi mitn.. ens vuonna sitten..

Iltaa.. :)Tiistai 06.12.2005 01:02

whee.. uusi jakso lähti aikas rennosti kahdelle tunnilla ainoastaan..! Tuttuun tapaan sai nauraa rentojen opettajien tunneilla ja se jos mikään antaa voimaa jaksaa viel pari jaksoo.. :)

Loppu päivä meni ostellessa kaikkee kivaa ja tietty uusii kirjoja uutta jaksoo varten.. :) sit kotiin ja ilta meniki pelaillessa erilaisii lautapelejä.. Nyt jumiittaan koneella pari päivää ja sit taas kouluun..! :)

Hyviä iltoja kansalle..!

päivä jolloin pääni oli kipeä..Lauantai 03.12.2005 16:11

Hoi voi.. Tiernapoikia on dramatisoitu rautiaisen tahdittamana koko eilinen ilta ja nyt sit on niska niin perkeleen kipeä että pää kääntyy korkeintaan kolme senttiä joka suuntaan.. se on paljon mut kuitenki aika vähän.. :s

Myös baarista selvittiin kotia asti mut vasta tämän päivän puolella ja hauskaa oli voi että.. :)

---> nukkumaan..

synttäreitä... :)Tiistai 29.11.2005 21:28

oli ehkis arvon neidin synttärit tänään.. wooh.. annoin hänelle lahjaks aina niin ihana parrakkaan joulukalenterin... :) Että onneks olkoon viel vaan, jos satut tän lukeen täältä.. :) sit perjantaina vähän kohotellaan maljaa.. alkuviikosta ei kuitenkaan ihan viitti..
- Vanhemmat »