IRC-Galleria

Kaksoset - 20.9.2006Keskiviikko 20.09.2006 20:29

Pieni törsäily ja itseensä panostaminen ei ole pahasta, jos niin kerran sellaista haluat. Pidä pankkitilisi silti plussan puolella.

Kerranki lupa tuhlata :D

Piitkästä aikaa jotain :)Maanantai 18.09.2006 23:37

Kirjoita seitsemän kaverisi nimet, ja käy kysymässä ORAAKKELILTA kuka on? Lopuksi kysy oraakkelilta mitä mieltä hän on sinusta ?

Johanna: Piia
Krista: Kantapaikkasi portsari
Juho: Naapurin julkea Pentti
Sami: Sekin kyseli pari päivää sitten susta samaa! En kuitenkaan kertonut mitään. Ajattelin että saat itse sanoa.
Jarkko: Yks karvainen turkkilainen. Oikein mukava mies, muuten.
Satu: Se jota juuri ajattelit.
Henna: Viimeisin hoitosi. (vai että semmosta)

Ja minusta ajatellaan tämmöttistä: Sun takii tähän työhön on vaikea keskittyä, ajattele vain meitä yhdessä! xD

Tivoli takapihalla?!Tiistai 04.07.2006 15:49

Siitähän on jo kuukausi aikaa ku tähän oon viimeks kirjotellu.. hupsista vain :) On ollu niin paljon kaikkea kesätekemistä että tää päiväkirja on sit jääny vähän varjoon. Mut tänään aamulla tapahtu jotain jännää! Heräsin puhelimeen joka soi vierelläni. Krisse se vaan soitteli.. :) puhelu kesti yllättävän vähän ja nousin siitä sitte puhelun jälkeen kattomaan postia josta koskaan ei tuu mitään muuta ku laskuja ja mainoksia.. :) Hetken pöräiltyä Krisse soittaa uudelleen ja ilmoittaa innoissaan Tivolirekkojen vallanneen kaupungin!!! Ette varmaan voi uskoa tätä todeksi mutta Suomen Tivolin autot on mun takapihalla!!! (melkein) :D

[Ei aihetta]Lauantai 03.06.2006 17:31

Huivui.. 1.6 Torstaina muutava ystäväni tuli luokseni yökylään! :) toisella mukanaan viinapullo, joka oli tarkoitettu juotavaksi vasta perjantai-iltana. siinä iltaa istuttiin ja porukkaa alkoki tulla ihan mukavasti kunnes jossain vaiheessa yksi nukkui ja kolme, minut mukaan lukien olimme viinan kimpussa.. sitä sitten näppärästi ottaen pääsimme nukkumaan kaiken laisten kommellusten kautta puol viideltä ja noin seitsämän aikaan sit herätys koululle..

2.6 siis syntäripäivä.. viinat oli juotu jo edellisenä iltana ja nyt sit krapuloissa oulun kaupunkia ympäri jalan! tuskaa..! mä taisin olla viel menomatkal kännis kaverin mukaan, mut huono olo mulla ei ollu kuitenkaan.. :) Oulusta sitten priva bussilla kotikulmille Tornion perukoille odotteleen äippää.. :) No ilta eteni varsin mukavasti kunnes rakas siskoni soitti: "hei! onko sulla mitään suunnitelmia illalle? Hyvä! älä ainakaan juo mitään ku mie juon ja äiti tarvii kuskin!" elikkäs kuskina olin onneks vain kello kolmeen asti yötä mut kummiski.. synttäripäivänä kuskina??! WTF?! no säästypä neki rahat tälle illalle!! x)

Ja nyt tämä hetki 3.6 istun siis asunnossani pöydällä ja kirjoitan tätä juttua puku päällä.. kaveri nukkuu lattialla ja inisee tällä hetkelle jotain hassua kylkeä kääntäessään.. :) Juhlimaan pitäs lähteä.. olis muutamia valkolakkisia ihmisiä joiden luona vierailla..Mutta kun joka paikkaan en pääse niin onnittelen kaikkia koulunsa suorittaneita uusia ylioppilaita ympäri suomen maan!

ONNEA YLIOPPILAILLE! ja muillekkin valmistuneille :)

Heipä hei..Keskiviikko 31.05.2006 00:29

Olemmeko tavanneet..?

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan :-)

Tälläinen minä olenTorstai 18.05.2006 21:23

Henri päätti syntyä maailmaan eräänä valoisana yönä. Sukkelaan näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli rikas ja he söivät vain sianruokaa. Koulussa hän pärjäsi kohtalaisesti, siellä hänelle oltiin kateellisia sukunimestään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi miellyttämään pakettiautot, niinpä ajankuluksi tuli pinsetit.

Henri kehittyi kymmenennelläkymmenellä varsin yksinkertaiseksi. Päähänsä hän sai siniset hiukset, sekä ruskeat silmät.
Koulutuksesta päätellen hän oli aika paskapää. Lempiruokaansa lihapiirakoita hän sai työskennellen sisustajana.

Henri tupakoi ja käyttää nuuskaa ollessaan raveissa. Alkoholia hän juo leffateatterissa.

Hän sai itselleen puolison jonka kanssa meni humalapäissään naimisiin.

Sen pituinen se.

Täs olis niiQ tällänenSunnuntai 14.05.2006 23:10Eli jokainen, joka lukee tätä blogiani (sattumalta tai tarkoituksella) on velvoitettu vastaamaan näihin kysymyksiin. Kaikkein parasta olisi, jos viitsisit kirjoittaa kommenttisi alkuun kysymyksen numeron ja voisin lukea vastauksesi ->KAIKKIIN<- kysymyksiin kommentteina blogistani.
Sitten vastattuasi kopsaa tämä omaan blogiisi ja velvoita muutkin vastaamaan (tai ainakin se henkilö, jolle olet itsekin joutunut vastaamaan), niin kierre jatkuu. :D

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä vai millainen on suhteesi minuun?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Mikä on paras ja pahin luonteenpiirteeni?
05. Uskaltaisitko halata minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

:DDSunnuntai 07.05.2006 23:45

Aivan mahtava päivä! Lämmintä piisas ihan liikaaki.. oon ollu taas menossa koko helvetin päivän mut hauskaaki on ollu. Siskon kanssa pörrätty pitkin kaupunkia ja nyt vihdoin ja viimein pääsn takasin koneen ääreen istahtaan silleen kunnolla. Aurinko ja lämmin ilma on ihan mukavia juttuja <3

parempaa fiilistä..Sunnuntai 07.05.2006 16:01

Aivan sairaan mahtavaa ku on lämmin!! eilen kävin käristämässä itteäni auringossa ja tänään olis pitäny koskea laskea alas mut jouduin sit lähtemään takasin kotikonnuilta kaupungin menoa kateleen.. Toi maalla hengailu kyl anto mulle aikaa miettiä asioita ja pikkuhiljaa olotila paranee.

Äitini ohjasti mua eilen liikenteessä 60 alueella painamaan lisää kaasua! "Ei täällä mitään poliiseja ole koskaan nähtykkään. Anna mennä vaan! Minäki aijoin vartissa töihin aamulla.." Joten kävikin niin että alueella jossa rajoitus oli 60km/h ajoin sitten reilusti yli 100km/h.. enpäs kuitenkaan kerro kuinka pahasti yli..

Sisko soitti ja meen kyläileen.. sil on ihan kaamee kapaula!!

Mol0o!

vappu?Maanantai 01.05.2006 07:39

Tulipas vietettyä sangen erilainen vappu.. olutta tuli kuitenki juotua ihan mukavasti. Sitten jossain vaiheessa eksyttiin piknikille mun porukoiden luo! Siellä sitten kivaa iltaa vietimme kunnes auton koristelun jälkeen kaupungin elämää katsomaan! Jossain vaiheessa kuitenkin olimme matkalla ylitorniolle josta haimme muutaman hassun tyypin meille mukaan. En ole koskaan aikasemmin ees käyny sielläpäin suomea, mutta kerta se on ensimmäinenki.

Vapun tulos oli kuitenkin mitä tavallisempi. Humaltuneita ihmisiä vittuuntuneina laskuhumalan partaalla sekä muuten vain vittuuntuneita. Parisensataa kilometriä tietä takana. Hajonnut kovaa ääntä pitävä rengas (laakerit tais palaa kuulemma) . Paljon hukattua rahaa, ei välttämättä minulla niinkään tällä kertaa.. Mutta kaikista parhain! 100 kiloa seksiä!!! Minullekko?!

Et semmottista. hauskaa oli pakko myöntää.