IRC-Galleria

Heipä hei..Keskiviikko 31.05.2006 00:29

Olemmeko tavanneet..?

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan :-)

Tälläinen minä olenTorstai 18.05.2006 21:23

Henri päätti syntyä maailmaan eräänä valoisana yönä. Sukkelaan näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli rikas ja he söivät vain sianruokaa. Koulussa hän pärjäsi kohtalaisesti, siellä hänelle oltiin kateellisia sukunimestään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi miellyttämään pakettiautot, niinpä ajankuluksi tuli pinsetit.

Henri kehittyi kymmenennelläkymmenellä varsin yksinkertaiseksi. Päähänsä hän sai siniset hiukset, sekä ruskeat silmät.
Koulutuksesta päätellen hän oli aika paskapää. Lempiruokaansa lihapiirakoita hän sai työskennellen sisustajana.

Henri tupakoi ja käyttää nuuskaa ollessaan raveissa. Alkoholia hän juo leffateatterissa.

Hän sai itselleen puolison jonka kanssa meni humalapäissään naimisiin.

Sen pituinen se.

Täs olis niiQ tällänenSunnuntai 14.05.2006 23:10Eli jokainen, joka lukee tätä blogiani (sattumalta tai tarkoituksella) on velvoitettu vastaamaan näihin kysymyksiin. Kaikkein parasta olisi, jos viitsisit kirjoittaa kommenttisi alkuun kysymyksen numeron ja voisin lukea vastauksesi ->KAIKKIIN<- kysymyksiin kommentteina blogistani.
Sitten vastattuasi kopsaa tämä omaan blogiisi ja velvoita muutkin vastaamaan (tai ainakin se henkilö, jolle olet itsekin joutunut vastaamaan), niin kierre jatkuu. :D

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä vai millainen on suhteesi minuun?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Mikä on paras ja pahin luonteenpiirteeni?
05. Uskaltaisitko halata minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

:DDSunnuntai 07.05.2006 23:45

Aivan mahtava päivä! Lämmintä piisas ihan liikaaki.. oon ollu taas menossa koko helvetin päivän mut hauskaaki on ollu. Siskon kanssa pörrätty pitkin kaupunkia ja nyt vihdoin ja viimein pääsn takasin koneen ääreen istahtaan silleen kunnolla. Aurinko ja lämmin ilma on ihan mukavia juttuja <3

parempaa fiilistä..Sunnuntai 07.05.2006 16:01

Aivan sairaan mahtavaa ku on lämmin!! eilen kävin käristämässä itteäni auringossa ja tänään olis pitäny koskea laskea alas mut jouduin sit lähtemään takasin kotikonnuilta kaupungin menoa kateleen.. Toi maalla hengailu kyl anto mulle aikaa miettiä asioita ja pikkuhiljaa olotila paranee.

Äitini ohjasti mua eilen liikenteessä 60 alueella painamaan lisää kaasua! "Ei täällä mitään poliiseja ole koskaan nähtykkään. Anna mennä vaan! Minäki aijoin vartissa töihin aamulla.." Joten kävikin niin että alueella jossa rajoitus oli 60km/h ajoin sitten reilusti yli 100km/h.. enpäs kuitenkaan kerro kuinka pahasti yli..

Sisko soitti ja meen kyläileen.. sil on ihan kaamee kapaula!!

Mol0o!

vappu?Maanantai 01.05.2006 07:39

Tulipas vietettyä sangen erilainen vappu.. olutta tuli kuitenki juotua ihan mukavasti. Sitten jossain vaiheessa eksyttiin piknikille mun porukoiden luo! Siellä sitten kivaa iltaa vietimme kunnes auton koristelun jälkeen kaupungin elämää katsomaan! Jossain vaiheessa kuitenkin olimme matkalla ylitorniolle josta haimme muutaman hassun tyypin meille mukaan. En ole koskaan aikasemmin ees käyny sielläpäin suomea, mutta kerta se on ensimmäinenki.

Vapun tulos oli kuitenkin mitä tavallisempi. Humaltuneita ihmisiä vittuuntuneina laskuhumalan partaalla sekä muuten vain vittuuntuneita. Parisensataa kilometriä tietä takana. Hajonnut kovaa ääntä pitävä rengas (laakerit tais palaa kuulemma) . Paljon hukattua rahaa, ei välttämättä minulla niinkään tällä kertaa.. Mutta kaikista parhain! 100 kiloa seksiä!!! Minullekko?!

Et semmottista. hauskaa oli pakko myöntää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.04.2006 03:08

ei tää voi olla enää normaalia! mul on ollu ihan kaamee olo kohta parin viikon ajan!! päätä särkee hyvin vaihtelevasti ja välillä on kuumetta ja välillä taas ei.. tänään meinasin jopa oksentaa kauppaan kävellessä. Tämä ei voi johtua väsymyksestä sillä nukun mielestäni ihan kiitettävästi. Tämä ei myöskään ole toivottavasti migreenistä johtuvaa, jos on niin meen sairaalaan. Mistä nämä vaihtelevat olotilat voi oikeasti johtua.. help meeeeee..!!

ei auta..

----> sänkyyn..

DilledongLauantai 22.04.2006 22:04

voihan perskules!! mun kokoelma laseista yksi neljästä on haljennut!! miten mä kestän tän!?!?!? onneks kuitenki sain jonkulaisen ylennyksen nyikyisessä työpaikassa.. :) musta tuli tänään vuorovastaava ja saan siten parempaa palkkaa ku muut.. en kauheesti viitti asialla kuitenkaan elvistellä sillä provisio palkkauksessa se ei pahemmin vaikuta ellei oikeesti tee tulosta.. :D

hmm..Tiistai 14.03.2006 00:36

Pitäs vissiin tähänki kirjotella joskus.. :) kirjottasin kyllä mut ei kauheesti aika riitä.. :s joskus ehtii hyvällä mäihällä lukee kommentit ja sit seuraavalla kerralla vastata niihin.. :) ei hyvin mee mullakaan.. viime merkintäki on helmikuulta.. hups vain.. pääsipäs käymään kumma juttu..

DingDong..Sunnuntai 26.02.2006 05:50

Hyvät yöt..

Kauhee väsy painaa päälle ku ei oo pahemmin nukkumaan ehtiny.. päivät sinkuu puoli väkisin aamu kolmeen tai pitempään.. ihan typerää.. voin vaikka lyödä vetoa et huomenna särkee sit päätä niin että henki lähtee.. perjantaina oli mennä taju pääkivun takii.. :/ ei kiva...

mut jooops.. vois tosiaan nukkumaan laittaa täs.. :) eip muutaku hyvät yöt.. <3