IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 14.04.2008 00:26

Jah know, I seh di good sensimelia
Then rastaman yuh must glow
Hey seh yuh a di herbsman, and mi a di farmer
And anywey mi go ganja must deh pon di cornernarnarnar

joo.Lauantai 23.02.2008 22:56

Kiitti vaan vitusti tästäkin päivästä.
-Darra
-Darratakki lepattaa (jahva.)
-Makaroonit ja ketsupit pitkin lattioita ja seinälläki tais olla.
-hellal oli vitusti.
-Lihaliemikuutio.
-Whiskey.<3
-Hunks divas ni ilta pilal ku en haluu mennä...
-Keskiviikkoo odotellessa.Tomppa sanoo:
reppu täytee juomaa ja kalsarikännit :

Tomppa sanoo:
mul on jo kalsarit jalas

Mike- sanoo:
voi helvetti kiitti tiedost:D

pilkki

Nosebleed Section.Torstai 14.02.2008 12:57

tosKeskiviikko 13.02.2008 20:39

Tissit.Perjantai 01.02.2008 20:49

Tissit ovat naisen ruumiissa tavallisesti noin rintalastan korkeudella sijaitsevat kädensijat. Emättimen ohella tissejä pidetään yhtenä naisen merkittävimmistä eduista miehiin verrattuna.

Rakenne:

Tissejä on tavallisesti kaksi ja ne ovat keskenään melko symmetriset. Itse tissiosan lisäksi niihin kuuluu nänni, jonka pääasiallinen tarkoitus on sojottaa söpösti pystyssä, nännipihan keskellä. Tissien välissä sijaitsee niin kutsuttu tissivako, jonka tarkoitus on pilkistää avonaisesta kaula-aukosta viettelevästi. Jotkut suosivat tissivakoa myös yhdyntään tavallisimman kolmen niin kutsutun perusaukon lisäksi.

Muotoilu:

Tissien muotoilu on hyvin yksilöllinen, ja tissien muoto ja koko saattaa vaihdella hyvin merkittävästi eri naisten välillä. Tavallisesti tissit ovat pyöreät, mutta viime aikoina ovat alaa alkaneet vallata muun muassa niin kutsutut kolmio-, kuutio- ja ketunnenämuotoilut. Tissit ovat erikoisen muotoilunsa ansiosta nykyisin yksi kuvatuimmista aiheista myös taiteessa.

Historia:

Ensimmäisenä historiassa tissejä ovat varmuudella käyttäneet ranskalaiset aatelisrouvat 1400-luvulla. On kuitenkin esitetty, että jo pronssikaudella esiintyi alkeellisia tissejä. Nykymuotoiset tissit ovat pitkälti Elisabeth III:n käsialaa. Viime aikoina tissejä ei ole enää saanut viedä lentokoneeseen, sillä ne luetaan vaarallisiksi tönäisyaseiksi.

Hammaspillu.Perjantai 25.01.2008 21:55

Hammaspillu on pieni, kostea ja karvainen taruolento, joka on sukua ewokeille ja ääntelee samalla tavalla. Se asustelee pimeässä metsässä ja liikkuu useimmiten öisin. Hammaspillut saattavat pälyillä ihmisiä puun takaa tai niitä saattaa istua rykelmässä kiven alla. Kerrotaan varomattomien vaeltajien joutuneen hammaspillun uhreiksi, kun he ovat nukahtaneet metsään kiven tai kannon juureen, jossa hammaspillulla on ollut pesä. Tällöin hammaspillu voi puraista mieheltä kyrvän poikki tai se voi asettua vaihdokkaaksi naisen pilluun.

Toisinaan hammaspillut voivat tulla ikkunasta sisään taloon ja asettua sinne pysyvästi. Avoimelle ikkunalle asetetun metallisen dildon uskotaan voivan estää hammaspillua tulemasta taloon. Kun hammaspillu puraisee metallidildoa, se menettää hampaansa ja kuolee. Kuolevan hammaspillun äänen kerrotaan tekevän maidon happamaksi. Moderneissa urbaanilegendoissa hammaspillu on muuttunut tappajakondomiksi.