IRC-Galleria

hukkasin huulikoruni pallon :(Perjantai 29.08.2008 16:26

vielä tunti ja 40min "unelmia ja toimistohommia" jäljellä. sit ois kesätyö pulkassa ja pulkka kohti etelää. ajattelin kuitenkin sattuneista syistä suunnata sinne vasta keskiviikkona. tänään töiden jälkeen aloitan pyykki- ja siivousurakan ja pyhitän vkonlopun nukkumiselle ja ennenkaikkea Elmolle. maanantaina matkataan sitten ouluun ja siitä jatketaan todennäköisesti keskiviikkona helsinkiin. alunperin tarkoitus oli huomenna jo lähteä, ensin tampereelle ja siitä sunnuntaina sladi, mutta suunnitelmat muuttuu joskus.

mulla on ihan kiva fiilis kaikinpuolin, kolmelta huokaisen ja jätän pölkyn taakseni. vähän kuitenkin haikea, koska oon tykänny taas olla täällä. porukka on niin mukava! mutta toisaalta luulen, ettei kaikki ole aina katsoneet kovin hyvällä toistuvia poissaolojani. harmi.

mutta kulunut kesä. niin että mikä kesä? mahtuu ehkä kahteen käteen ne kesäiset päivät täällä kuusamossa. on saanu kesävaatteet pysyä kaapissa eikä oo tarvinnu huolehtia siitä onko rantakunnossa vai ei. ehkä pääsen siis tavoitteeseeni ensi kesänä :P
tuntuu että kevään jälkeen tuli syksy. vettä vaan, aina vaan. mutta eipähän oo harmittanu olla töissä. eikä ole käynyt kateeksi ihmisiä, jotka viettävät kesälomaa.!

mutta niin. tämmöstä tällä kertaa.

<3, Viivi

ps. halutaan ostaa lyhytkarvainen chihuahua narttu tyttöystäväksi ja seuraksi Elmolle :)
pps. minä tykkään siitä että eräs ihminen "ahdistelee" minua. tai niinhän se kuvittelee... MUAHHAHHAHHAHHAAAA :DDDD "...tapaamme ensi viikolla kofeiinittoman kahvin parissa, minä tarjoon"...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.