IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 03.08.2007 15:16

huhhei ku mun silimät meinaa olla kipiät. ihan hulluna vuotavat ja punottavat. johtuneeko tästä ilmasta sitten täällä? kuivaa ja pölisee.
aika hassu olo muutenkin. tyhymä. sairasloma ois sunnuntaihin asti, mutta tänään piti tulla töihin. töitten jälkeen lähemmä isin kans pakuttiautolla ajelemaan ouluun, haetaan sieltä meikän tavarat pois kämpiltä. ja viikon päästä sitte ko meen sinne taas koulun takia, ni ois muutto. ihanaa! meikä tykkää muuttaa! ja ku kämppäki on ihan mieleinen.
muutenkin elän tässä jännittäviä aikoja, jotenki semmonen "täyteläinen" fiilis kaikinpuolin, että nyt jos koskaan sattuu ja tapahtuu. negatiivisia ja positiivisia juttujuttuja. ei huvittas yhtään lähteä takas ouluun. pittää ainaki sit vkonloppusin ajella tänne.. tahi muualle.
plöh. kello on vasta 1215 ja töitä ois nelijään. ei jaksa. päätä särkee ihan saatanasti ja väsyttää ja heikottaa ja pyörryttää. pahoinvoin. mutta pakko, sitte saa matkan nukkua ouluun. ihana mennä sinne, tuukkaa kattomaan! mulla on sitä ihan hullu ikävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.