IRC-Galleria

my sweet dreamsLauantai 22.09.2007 19:06

olen viime aikoina nähnyt mitä kummallisempia unia, ja seuraavana päivänä olen ollut ihan pihalla että mitästä v***a?!?

yksi uni meni kutakuinkin näin:

oli jouluaatto. vuosien takainen exäni tuli kylään meille kotiin kahden kaverinsa kanssa. toisella kavereista oli vasemman silmän alla sellanen järkyttävä "ihopussi", jossa oli paljon tikkejä. exä oli muuten normaali itsensä näköinen, mutta keskellä naamaa sillä oli lampaan "turpa". kysyin pojilta mitä ovat tehneet kun ovat sen näköisiä ja kertoivat tapelleensa.

pelottavaa. seuraavana päivänä näin kokoajan joka paikassa sen "lampaan turvan", ahdistavaa.



toinen uni:

eräs toinen exäni soitti minulle ja pyysi että tapaisimme, mutta varoitti ettei olisi ollenkaan samannäköinen kuin silloin joskus. sanoi, että älä pelästy selitän sitten kun nähdään. sovimme tapaamisen johonkin kahvilaan. menin paikalle, enkä nähnyt siellä itseni lisäksi kuin jonkun vanhuksen. hetken päästä tämä vanhus tuli luokseni ja esitteli itsensä exäkseni. koko olemus ole muuttunut. jotenkin se oli kuihtunut ja kauhean ryppyinen. kertoi olleensa vakavassa onnettomuudessa jossa sen iho oli palanut.

tämäkin uni ahdisti minua seuraavan päivän. mitä minä oikein ajattelen näistä ihmisistä kun he saapuvat uniini niin omituisina?


ja viimeisimmässä unessani erään miekkosen isä, jota en muista koskaan edes nähneeni kuin kuvista, tuli minulle selittämään pojastaan ja sillä isällä oli hirven sarvet. muuten ihan normaali ihminen.


mitä vittua?? ihan kummallisia unikaisia. en tajuu.. ja sit kun ne tuntuu niin todelta. mutta en luokittelisi niitä painajaisiksi. painajaisunet ovat erikseen. niistäkin minulla riittäisi paljon kerrottavaa jos vain jaksaisin alkaa. mutta nyt ei pysty. ei vaan pysty. ne on jollain tapaa kuitenkin henkilökohtaisempia, koska ovat jollain lailla totta. osa ainakin. mutta että näin.

kauniita unia :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.