IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.04.2007 07:34

Huh voi saatana tota Virginia Techiä. Oikeesti hyi jestas oksennan.

Jos tämä olisi tapahtunut Suomessa, iso uutinen ei olisi ollut se, että monia kymmeniä ihmisiä kuoli, vaan se, että ampuja oli ulkomaalaistaustainen. Tai sillä olisi ollut ihan erinlainen painoitus siis.

Ihmiset käsketään pysymään luokissaan, jos ovat tunnilla, ja ampuja tulee ja mosauttaa päät tohjoksi ensin muilta oppilailta ja sitten itseltään <3 ihanaa. Jotkut olivat sentään ymmärtäneet hypätä ikkunasta ulos viereisissä luokissa, jotka olivat ties missä kerroksissa.

Tavallaan käsitän, että jos joku ampuu kaksi ihmistä 8000 ihmisten campuksella aamulla ennen kahdeksaa, niin koulua ei peruta siltä päivältä, koska ihan hyvinhän se olisi voinut olla pelkkä keskinäinen välien selvittely. Mutta silti surullista ja epäreilua.
Ja senkin ymmärrän, että poliisien on hankala ottaa kiinni ampujaa, kun alue rakennuksineen ja käytävineen ja piha-alueineen on viiituuuun laaja. Mutta olen samaa mieltä monen kanssa siitä, että poliiseista olisi voinut olla hyötyä enemmän, jos he olisivat kulkeneet jossain hypersuperluotisuojissa, joissa olisi koko pään peittävä kypärä (onko sellaisia edes olemassa?), kuin seuraamassa tilannetta puiden takana.

http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=2432530&perpage=40&pagenumber=1
eka sivu on iha jees "hyvä etten turhaan rehkinyt kotiläksyjen kanssa viime yönä!":ineen.

"She's in one of these dorms - she called right ater the second round of shootings to say she was okay, but that people (RA's?) told them to lock the doors and hide under their beds until they heard different. So she was calling from under her bed."

Kuinkakohan moneksi vuodeksi mielenterveyspuolen jonot on tukossa tämän jälkeen amerikassa.

Jos olisin yhtään herkkämielisempi, voisin alkaa uskoa, että maailmanloppu on lähellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.