IRC-Galleria

http://www.homma.fi/testit/index.phpKeskiviikko 30.01.2008 21:30

"Olet vastaustesi perusteella järkevästi ajatteleva keskitienkulkija. Hyväksyt erilaisuuden, mutta et hyväksy sitä, että erilaisuuden varjolla tehdään väärinkäytöksiä tai käyttäydytään moukkamaisesti. Ihmiset saavat mielestäsi olla erilaisia ja tehdä omat valintansa, kunhan he eivät valinnoillaan satuta itseään tai muita. Välität kanssaihmisistäsi ja olet sinut sen kanssa, että kaikki eivät ole kaltaisiasi, että ihmisillä on omat mielipiteensä ja että he päätyvät valintojensa myötä erilaisiin elämäntilanteisiin."

"Olet luova ja taiteellinen ihminen. Pystyt toimimaan erilaisten virikkeiden ympäröimänä paremmin kuin täydellisessä hiljaisuudessa ja järjestyksessä. Sinulla on mielikuvitusta, jota myös käytät ja osaat ilmaista tunteitasi. Tosiseikkojen pänttääminen päähän ei ole mielipuuhaasi. Käytät enemmän oikeaa aivopuoliskoasi, jossa on luovuuden, tunteiden, mielikuvituksen ja intuition keskukset."

"Olet pesunkestävä boheemi! Vitsi, jonka mukaan boheemi on henkilö, joka laskee vuokrat ja verot satunnaisiin kuluihin, ei ole mielestäsi vitsi. Jos sinun on tehtävä elämäsi aikana jotain työksi laskettavaa, on sen oltava sellaista, jonka säännöt saat määrätä itse. Mitä enemmän mahdollisuuksia luovalle joutilaisuudelle, sitä parempi! Taiteilijan, kirjailijan, käsityöläisen tai ikuisen opiskelijan ammatit sopisivat sinulle kuin nakutettu, ja vaikket olisikaan taiteellisesti erityisen lahjakas, ei se onneksi estä elämästä taiteilijaelämää! Tulevaisuusstressin ja uraputket jätät muiden pallontallaajien huoleksi ja teet itse juuri sitä, miltä sinusta tuntuu. Toisaalta sinun kannattaisi uhrata joskus hetki eläytyäksesi niiden ihmisten nahkoihin, jotka elävät eri tavalla kuin sinä. Se vähentäisi myös turhautumistasi "turhan tarkkoihin stressaajiin" tai "käsittämättömän pinnallisiin tyyppeihin". Insinööreillä olisi sinulta paljon oppimista hetkessä elämisessä ja elämän kauneudesta nauttimisessa, mutta muista, että insinöörilläkin on tunteet... insinöörin tunteet."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.