IRC-Galleria

!Keskiviikko 23.07.2008 15:09

hihihii helsinki = <3.

eipä siinä, oli kuusamossakin kivaa vaeltamassa ja koskia laskemassa, ja lappajärvellä marjon mökillä oli myös oikein hupaisaa, mutta on tämä helsinki sitten jees.

mietin tuossa matkan aikana että oonko mä liikaakin erään tietyn ihmistyypin näköinen (köhhippiköh). lappajärven markkinoilla ollessa nimittäin käveltiin sellaisen yhden kojun ohi missä myytiin bändipaitoja ja koruja ja seinälippuja yms yms, ja sieltä sellainen ulkomaalainen miesmyyjä huusi mulle "terve rasta! mitä kuulu?" ja moikkasin sitä hämmentyneenä. myöhemmin sitten mentiin katsomaan sitä sen kojua ja se tuli juttelemaan mulle kaikenlaista. se ehkä luuli mua joksikin vanhaksi tutuksi koska sanoi "sun hiukset on kasvanu viime vuodesta" ja sit se kehui mun peace-korua ja kertoi että "mulla olis tuolla hieno bob marley-seinälippu" ja ehdotti että "tule mun kanssa myymään tänne, sä tulisit tähän ja mä oisin tässä eiks oo hyvä?" ja lopulta sanoi "odota mulla on sulle koru" ja toi mulle puna-kelta-vihreän arfikan muotoisen korun jossa oli päällä iso hampunlehti :D:D:D:D. kiitin ja lähdin ja kierrettiin sen koju aika kaukaa sen jälkeen.

sitten tulomatkalla helsinkiin me käytiin tuurissa ja ostin sieltä sateenkaarenvärisen niittivyön, ja kassalla oli sellainen parikymppinen jätkä joka kysyi että haluanko muovikassin. kun sanoin etten halunnut, se sanoi "hyvä". katsoin sitä kysyvästi ja se jatkoi "siis sitä tarkotan et ku sä oot selvästi tollanen luonnonlapsi niin et sä voi muovikasseja käyttää! tiedätkö, mä luin just sellasen lehtijutun missä sanottiin että jos muovikassin heittää jonnekin tonne metsään niin sen maatuminen kestää satatuhatta vuotta!" sanoin että kiva ja lähdin pois. :D

muutenkin noilla pienemmillä paikkakunnilla ihmiset hymyili kovasti mulle tai katsoivat kummissaan. muttakun musta on kivaa olla värikäs. :(


nyt sitten kohta viimeinkin kotiin (dataan marjon koneelta), siirtämään kuvia koneelle (en ottanut kuin 850 kuvaa parin viikon aikana) ja purkamaan kassia ja pesemään hiukset ja kaikkea ja sitten talolle !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.