IRC-Galleria

On ne lapset vaan niin ihania :DKeskiviikko 10.10.2007 00:55

"Äiti odotti isiä kotiin ja tuskaili ystävälleen:.."taas se on jäänyt suustaan kiinni!!!" 4-vuotias Eemeli tuli hiukan kauhuissaan kysymään: "Pääseekö se irti?" <virne>

"Kolmevuotias poikani haluaa ruokakaupassa ottaa aina nämä lasten pienet kärrit. Hän ei osaa sanoa r-kirjainta ja näistä pikkukärreistä on tullutkin "pikku kännit". Hän ilmoittaa kirkkaalla lapsen äänellä kärririvistön edessä, että minä otan pikku kännit ja äiti ottaa isot kännit. Tämä herättää usein melkoista hilpeyttä."

"Olimme tässä taannoin koko perhe saunassa ja 4 vuotias poikamme Nico katseli ja pyöritteli kivespussiaan käsissä. Hetken aikaa niitä tutkittuaan hän tokaisi, että "katso äiti kun mulla on pienet aivot." Kyllä siinä oli äitillä ja isällä hetken naurussa pitelemistä."

"Tyttäremme 4,5v tuli katsomaan pikkuveljeään sairaalaan, katseltuaan hetken päivän vanhaa vauvaa hän tokaisi kuuluvalla äänellä "äiti toi on väärän merkkinen"Tälle huomautukselle ei huoneessa olevat voineet kuin nauraa. Tämän jälkeen tyttäremme käveli huonetoverini tyttövauvan kopan viereen ja kysyi muitta mutkitta, että onko tämäkin vauva meidän, johon minä selittämään ettei ole ja siihen tyttäreni vastasi "että voisiko vaihtaa vauvoja"

"Iiriksen, 3 v. hoitokaverille syntyi pikkuveli. Iiris tähän että kyllä meillekin pitäisi tuollainen pikkuvelivauva tulla. Seuraavana aamuna keskusteltiin asiasta hoitotädin kanssa ja sitten oli Iiriskin muuttanut mieltään: "Ei meille kyllä voi sellaista pikkuvelivauvaa tulla kun Ilona on niin allerginen." (Ilona, isosisko on kovasti allerginen kaiken maailman karvaisille kavereille...)"

"Tämä tarina on sekä surullinen että hauska... Kävimme viemässä kynttilän pikkuisemme haudalle ja kun kynttilä oli laitettu, tyttöni 6v kysyi voisiko hän laulaa jonkun laulun pikkuveljelle, sanoin että tottakai ja niin tyttö lauloi "tuiki tuiki tähtönen" kauniilla hiljaisella äänellä. Kun se oli laulettu kysyi poikani 3v josko hänkin voisi laulaa... tietysti, laula vaan sanoin ja hän kajautti samalla hetkellä ilmoille niin kovaa kuin 3-vuotiaasta ääntä lähtee että: "PUUHAPETE KAIKEN KORJAA, PUUHAPETE TIETENKIN..." Kyllä silloin hymyilytti. Lapset ne saa auringon paistamaan silloinkin kun sitä vähiten ajattelisi. Olkoon tämä pikkuisen poikaenkelimme muistolle, hän menehtyi sydämeni alle rvkolla 36, ilman mitään syytä."



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.