IRC-Galleria

Se meniMaanantai 12.12.2005 14:20

Onnex. Oli kyl sellanen laivareissu et olis saanu jäädä tekemättä. Oli ylläri ylläri ihan selvä okei no pari smirre-iceä ja paukkua join mut siinä oli kaikki. Mun miäs oli niin humalassa molempina päivinä et huh huh. Ukko puoli oli kans aika päädyt ja eipä se mutsikaan missään kehuttavassa kunnossa ollu.
Tjaah väsyttis ruokkis loppus just ja ny maistuis päikkärit.
On ihan sairaan kylmä tääl toimistos, mist mahtaa johtuu et toisena päivänä on ihan äly kuuma ja nyt ihan sika kylmä. Oonkohan tulos flunssaan? olin viime kuus pois töist kaikenkaikkiaan 11 päivää! Nyt ei paranis olla enää.
Puol kuus on ajotuntikin, ei millään jaksais. Ja huomen inssi ja kaiken kukkuraks mulla taidettiin varastaa passi laivalla ja tutkinnon vastaanottaja tarttee mun henkkarit huome! Kiva soppa. Ootan et opettaja soittaa mulle katotaan mikä on tilanne. Muussa tapauksessa mä joudun menee kyttiksel pyytää et ne faksaa paraisten poliisista mun passista kopion. Ja sit mun pitäis saada 2 viikkoa voimassa olevat väliaikaset henkkarit. Saa nähä mite käy. Onnistuuko helpolla tavalla vai ei.
Nyt mä lähen sauhulle ja katon jos vaikka sais ittestänsä sen verran irti et alkais tekeen noita töitäkin välistä:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.