IRC-Galleria

Vkonloppu yms yms kuulumisiaTiistai 13.01.2009 11:24

Torstaina olin siinä varpaankynnen leikkauksessa. Eivät leikanneet kuin toisen..en tiiä miks, yht'äkkiä lääkäri vaan päätti niin. Torstai ilta meni kivun vallassa mutta kun nappailin 800 mg buranoita ni kipu helppas perjantaista lähtien.
Äiskä oli iskän kanssa lauantaina paikallisessa muutamalla ja tapasi tuttujakin. Kivaa oli. Illan aikana kaikenkaikkiaan 7 olutta join ja voi vinttula mikä olo oli sunnuntaina...Ihan ihmeellinen, ei kunnon krapula mut ei hyväkään olo. Ja kiitos laatuajan järjestämisestä kuuluu Jonnalle joka oli Alexin kanssa <3 Sunnuntai meni vähän sumussa vieraita kestiten.

Tänään tartteis viedä Raision Aarre Aitta-nimiselle kirpparille ihan hirmu kasa tavaraa ja varsinkin vaatteita. Jos muutaman ylimääräisen euron sais vaikka uusiin omiin vaatteisiin (Ihan kun en joka kuukaus ois jotain uutta vaatetta itelleniki ostanu) tai johonkin muuhun kivaa.

Huomenna tarttee sit mennä hakee uus passi jos en löydä vanhaa. Oon vissiin jemmannu sen nii hyvään talteen etten tuu sitä löytämään. Ollaan tän kuun lopussa menos Tallinnan risteilylle ja niille perkeleille ei käy ajokortti henkkarina! Ja sekin tosi asia ton risteilyn myötä lähenee että joudun viemään Alexin hoitoon melkein kahdeksi vuorokaudeksi. Pelottaa :/

Torstaina on vuorossa oma keuhkolääkäri ja Petri varasi ajan Alexille Mehiläiseen lastenlääkärille joka on erikoistunut. Pulauttelu on jo nyt niin pahaa kun ylös tulee niin piltit kuin puurotkin ja tissimaidot oikein pohjan kautta haisten ihan oksennukselle. Toivottavasti löytyy syy/apua.
Äiti on huolissaan <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.