IRC-Galleria

VloppuMaanantai 20.04.2009 17:07

Meni ihan kivasti.
Perjantaina aamupäivän olin ihan vetämätön ja ku söin sekä otin särkylääkeen olo parani ja aattelin et kai se tästä. Lähin käymään solkussa, Ikeassa ja multa ym kukka ostoksilla. No olinpa väärässä. Koko reissun mahassa oli ihmeellinen paine. Illalla mulla alkokin sit ripuli ja kuume nousi. Ripuli jatkui vielä la aamuna mutta meni ohi. Kuumekaan ei oo palannu. Lauantaina ku olin käyny tarpeex monta kertaa weskissä ni lähettiin Saaristolais markkinoilla. Tuli ostettu puukapustoja, kurkkusalaattia ja Alexille villasukat. Tän jälkeen kotiin rillaa makkaraa ja sitte piha hommiin. Nyt on lehdet haravoitu, pirttikalusto osittain maalattu limenvihreellä ja lilalla. Oranssiks tulee viel pöydän päälli osa. Muutama kivi maalattu punaisella ja limenvihreellä, sekä lilalla. Oranssia niihinkin vielä. Tein myös yhteen isompaan kiveen leppäkertun alut. Naapurin Jonna istutti kasan narssisseja tohon pihalle, sellaseen kivireunaseen kukkamaahan. Narssisseja saatiin ottaa ilmasix niin pali ku jaksetaan viedä, autoon ei mahtunut enempää kuin n. 60 kpl <virne> Orvokkeja on yhdessä isossa puukorissa ja isommassa kukkaruukussa. Terassin siivosin ja istutin muutamaan ruukkuun myös niitä samaisia narsisseja ja laitoin kaiteille. Vois ottaa muutaman vkuvan pihasta ja lisätä tänne. Vaikka se ei valmis viel ookkaan.
Sitten la illalla grillattiin viel pihvejä. Tuli oltua ulkona kaiken kaikkiaan 8h. Oli kyllä hyvä, Alex sai kans aimo annoksen raitista ilmaa. Sunnuntaina sitten lähdettiin kauppakeskus Skanssiin joka avattiin perjantaina. Ihan jees paikka. Esiintymässä oli Veeti Kallio ja Turun Naiskuoro. Käytiin samalla Cittarissa kebabilla. Sen jälkeen kotiin päiväunille. Kun heräsin aloin pyykkäämään. Ihanaa kun saa pyykit ulos kuivumaan <hymy> Kesäkesäkesäkesäkesä <sydän> Ja laitoin tiskit. Samaan syssyyn tein mansikka-mustikka-rahkapiirakan ja wokin. Kattottiin Lostin ja 24sen jaksot.
Vloppu oli siis suht mukava. Alex on myös paranemään päin. Kuumetta ei oo enää moneen päivään ollu ja viimeinen oksennuskin tuli pe-la yönä viimeks. Ripuli jatkui, mutta tänään tuli eka kiinteempi kökkis eli sekin alkaa olee jo voiton puolella <tuuletus> Ruokakin on alkanut pikkumiehelle maistumaan, maitoa huudetaan ku viimeistä päivää. Äidin oma poika on siis palannut <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.