IRC-Galleria

JuhannusSunnuntai 21.06.2009 00:01

No tavallinen viikonloppu mulle. Eilen ei tehty mitään koko päivänä. Satoi vettä. Illalla klo 22 jälkeen ajeltii Presidentin kokkoa Naantaliin katsomaan. 5 min ehdittiin katsomaan kokon alkavaa paloa kunnes Alex hermostui ja lähdettiin kotiin.
Tänään puolenpäivän jälkeen lähdettiin Koski TLään. Mukaan lähti yks ystävä pariskunta ja heidän 1,5v Inkeri tyttö. Miehet perhosteli ja me naiset mentiin lasten kanssa kävelemään ja käytiin kahvilla Kosken keskustassa olevassa näyttely-kahvilassa. Ostin Alexille sieltä kolmet parit villasukkia á 2€.
Lopulta grillattiin makkaraa ja syötiin salaattia. Kotiin ajellessa sain idean ja pysähdyttiin Nesteellä ja kävin ostoksilla siellä. Kotiin kun päästiin laitoin kodinkoneet päälle. Sitten tein suurta herkkua. Vanilja jädeä ja minttu Domino keksi murskaa. Sitä sai joskus Heseltä. On se vaan niin namia!
Huomenna pitäis tulla mun vanhemmat meille grillaamaan mut saa sit nähdä. Aikaisemmista pk merkinnöistä ootte varmaan huomannut ette niiden lupauksiin kannata luottaa^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.