IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.11.2007 08:26

mä mietin, että jos musta tulis psykologi, ni mun pitäis olla jatkuvasti surullinen niin että mä voisin purkaa negatiivisen energiani ongelmien pohtimiseen. mutta mä varmaan olisin surullinen psykologina, kosk mun potilail olis ongelmii, ja se tuntuis pahalt. :/

okei, oikeesti mä vaan halusin päivittää, et en kyl oikeesti tiiä haluunko vaihtaa perhettä. ku sillee.. vanhemmat on kivoi, mut ne ei oo kuitenkaa kaikki kaikes. mun sisko, cee, on paljon isompi osa mun elämää. tai pitäis olla. mut ei se oikeesti oo, niiku tänäänki se alko vaa itkee yhtäkkii, ja duh, näin kyynelii, sit olin et onks kaikki hyvin, ja se vastas et joo tietty, miksei kaikki olis hyvin. öö?? sit se vaan itki ja itki autos ku ajettii been luokka hakee se syömää (ja sit mentii kaa the bee movie joka oli tosi hyvä). sit mä tekstasin tiffanylle et mikä ceellä on, onks se okei; tiffany vaa vastas et se on shamay, itkeekö cee. mä tykkään kuinka välinpitämättömii ihmiset tääl on, kukaa ei koskaa vastaa mun kysymyksii, siis tekstareis, mut jos mä en vastaa jonkun kysymyksee ni ne pommittaa joku 20 tekstarii sitä samaa kysymyst. ihan mieletöntä. musta se on röyhkeää, enkä näe sellaiseen oikeutusta. mä en aio sanoa sori nyt vaan, koska mä olen päättänyt ryhtyä itsekkääksi jenkiksi. lol. i wish... :D sit saavuttii chilisii ja istuskellaa siin ja katellaa menuta ja cee itkee. sit tiffany, shamay ja jessica (kiva jessica jolla oli keskenmeno) saapu sinne ja heti cee alkaa itkee yhä enemmän ja kuiskii niille jtn ja minä ja norja katellaa menuta. sit ne häippäsee jonnekki cee itkien ja minä ja norja katellaa menuta. emt kauan siin meni mut kyl se sit lopult palas mut kaikki tarjoilijatki chilis, vittu joku sen arkkivihollinenki ties mikä sen suruna oli ja kysy jos se haluu et se hakkaa jonku (jep, nyt mä ymmärrän miks irakin sota tapahtu, niiku oikeesti), ja plaa plaa plaa. SIIS KAIKKI VITTU TIES PAITSI ME. ja sit me viel oltii sille TOSI kivoi ja kysyttii jos se haluis puhuu siitä tai tukee tms, mut ei, kaikkihan on hyvin.

emt. aattelin puhuu äidille, mut cee kiels mua sanomasta täst tapahtumast, mut eipä täs mtn, näit on ollu jo joku.. 500 ? ni voin vaa puhuu niist yleisesti. hei must tulis kyl upee juristi. lol. i wish... argh. en oikeesti tiiä, ois kyl kiva, tosi kiva, nauttii täst vuodest. olla tyytyväinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys