IRC-Galleria

oo..Maanantai 06.08.2007 03:52

oltii tanaa hissan tunnil ja katottii youtubest videoit. mut ei herunu karkkii. :(:(

mun vatsa on alkanu menee sekasin tast ruoast, en tykkaa. sekaan ei tykkaa. :(

tanaan oli ihanaa ku sai herata vast tunneille, jotka alko vast 12.45. niin pitais olla musta joka paiva! kosk just sillon on kuuminta. aamusin vois olla aktiviteetti ja iltasin 2. :) kosk joka pv, paitsi ens viikol ei kai oo yhtaan, on 3 aktiviteettii. aamusin ei oo niin kuuma, eika sit oisin. eilen menin kattoo leffaa (se on yks aktiviteeteist) ja sitku tulin sielt ulos, ni odotti et olis tullu lammin tuulahdus mut ei tullukaa. oli VITUN kylma. varmaa joku 25 astetta!!!! celsiuksis.

multa puuttuu 3 aktiviteettii, yhen saan baseball matsist ja sit tanaan suoritan 2.

tehtii hr tunnilla, ja sit yli sen, meijan ryhman lippuu, sit tuli IHAN torkeen hieno! ma tein sen. ja sit 2 muut autto varittaan. :D:D meijan ryhman nimi on hot fuzz, kert meijan hr-opee kutsutaan fuzziks. :) siin on sellai paa, joka on sininen, sit vihreet silmat joissa on liekit, sit siit paasta lahtee liekkei ja niiden liekkien seassa lukee hot fuzz. :D:D ja sil on liilat vihaset kulmakarvat ja liila nena. otan kuvan. teijan pitaa muistuttaa mua et laitan kuvii kaikest mist oon luvannu.

sit meijan hostaiti oli vastannu meijan kirjeeseen, mut en oo viel lukenu sita. se ei kuiteskaa lahettany kuvii, niin birgitte sanoi. se sano et se ei lahettany niit kosk ef antaa niit kuiteski... hmm.. ei olla kyl saatu et tota.... vahan outo. toivottavasti se on kiva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.