IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.11.2007 10:56

hitto mua ei kyl huvita päivittää mun päivist mut kerroin äidille et mul on kulttuurishokki kert cee on välil ilkee mut se sano et cee on ilkee silleki. :) jes. sit tajusin, et se oikeesti uskoo et cee on sen ikioma täydellinen pikku enkeli ja sillee "good kid" mut .. must vaa tuntu niin pahalt nähä et se ei oikeesti tunne sen tytärtä YHTÄÄN. ensinnäki, cee huijaa, rosvoo kauppoi ja dokaa ja sekoilee kännis jnejne. siis se kirjaimellisesti dokaa joka vkl jos me ei mennä minnekää, kuten denverii ens vkl. mut joo, se on niin ylpeeki ceestä kert se on nii hyvä koulus, öö, se on saanu ne numerot kopioimal. musta niin teki mieli kertoo sille totuus, mutta toisaalt, eihä se mun asia ole. :/ enkä mä vois murskata sen äidin kuvitelmii ceest, kert äiti on just jees. :)

cee pääs colorado school of minesii. se on kuulemma kova nörttikoulu, mennää sitä tsekkailee ens vkl ku mennää denverii. en sit tiiä jos cee sinne menee kert sil on sellai.. vähä niiku sen ex, mut se tykkää siit yhä, mut siis täällähän ei oo mitenkää tavatont tykätä 20 eri jätkäst ja deittailla niit kaikkii samaan aikaan, ni se haluis liamin kouluu. siis liam sen ex. joka on.. new mexico state. :)

oon miettiny et oikeestaa cee on mulle ilkee kerran kuusta, ja se menee tosi .. bipolarisesti. bipolar on tääl sana, niiku "okei" on meillä sana. sitä siis käytetään tosi usein. hmm.. kaipa mä yritin todistaa sen mut. joo.

sit..... ainii, taas tälläst hirveesti draamaa niiku tiffany ja sen sisko tappeli ku sen pikkusisko (16v) tuli raskaaks ja karkas kotoo, ja tuli seuraavana päivänä kouluu. lol. sit ne tappeli tos.. eilen, ja tiffany sai tietää et se tuli raskaaks.. joku viikko sit. ja tiffany sano et se olis oikeesti potkinu sen siskon persuksille jos se ei olis ollu raskaana, sen sijaan tiffany hyvin.. aikuismaisesti isosiskon oloisesti läpsäs sen pikkusiskoo poskelle, mut sen pikkusisko tasha antoki takasin samalla mitalla. mä tykkään kuinka ihmiset vaan tappelee koko ajan tääl. :/ sit yks jessica, jonka kaa tiffany nyt asuu & työskentelee, sai miscarriagen. pari pv sit. ku sen veri on ab- ja sen poikkiksen veri ilmeisesti ei oo ab-, ni se lapsi ei saanu verta ja sit se delas. se oli 15vk vanha. siis ollu sen vatsas. mut joo.. jessica on.. 20. enkä oikee tiiä kenen lapsi toi nyt oli..

sit mentii tänää applebeesii syömää, minä jessica cee ja shamay ja sen kamu karley tai casly tms. no sitku casly meni ulos emt tupakalle tms soittaa jolleki, ni jessica kerto meille et tos vuos sitte ku oli tälläi "tapaturma" et yks jose garcia oli .. doped (emt, oli polttanu?) ja casly on/oli sen tyttöystävä, ja casly oli vahtimas vuoden vanhaa vauvaa, joka itki, ni jose menetti hermonsa, kääri vauvan vilttiin ja liiskas sen kuoliaaks. eikä casly tehny mtn. ja jessica sano sillon caslylle, et jos koskaan näkee sen uudestaa ni se vittu tappaa caslyn. hakkaa sen kuoliaaks. lol. mutta tälläst.

sit me puhuttii applebeessä kaikist ammuskeluist ja kuinka ihmiset murhaa toisiaan et ne pääsee huumejengeihin ja kuinka yks tyyppi tappo jessican bestiksen et se pääs huumejengiin sisään ja se sai vaa 4kk vankilaa + yhdyskuntapalveluu, ja kuinka yks tyyppi ryösti pankin ja sai 14 vuotta vankeutta. jes.

karseesti läksyy, pitää lukee frankenstein, kattoo joe vs. volcano ja tehä molemmist projektit. sit on matikan koe ens viikolla. ehkä jätän vähän tanssii väliin :S:S ja kuolen. sit mä alotin quiltingin äidin kaa, tehää tilkkutäkkei. ^^ leikkelin niit kankait joku 2h ja tuli ihan sikana virheit. vittu mul meni hermot.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.