IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.04.2008 02:51

Voin kertoo taas vähän lisää noista naapureista. Eilen illalla niillä oli tossa eka jotkut himo bileet ja sitten tuli hiljasta ku vissiin lähtivät baariin. Sitten herättiinkin kello 4.30 yöllä jumalattomaan huutamiseen ja kolinaan, joka oli ilmeisesti lähtöisin lentelevistä tavaroista joita he toistensa päälle/lattialle heittelivät. Huutaminen oli tätä luokkaa: "SAATANAN HUORA! VITTU TOSSA ON OVI JA SE ON AUKI, ETKÖ SAATANA OSAA KÄVELLÄ SIITÄ ULOS PERKELE!". Tätä sitten kuunneltiin siinä puolitoista tuntia. Hiljaista tuli kello 6. Mielenkiintosinta tässä kuitenkin on, että välillä ne sitten siellä lauleli tyytyväisenä mambaa?? Eipä siinä, ens kerralla vois soittaa poliisit, etteivät tapa toisiaan.

Käytiin taas rullaluistelemassa, huippua!

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 00:33

Rullaluisteltiin _SIIHTALASSA_,

Sami: Onko noi Utransaaret?

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.04.2008 16:54

Ihan kiva silleen, ku eilen (siis _TIISTAINA_) kolme jotain vähän vanhemman sorttista ukkoa oli tulossa saunasta kännissä ku käet ja pelkät pyyhkeet päällä tuolla rappukäytävässä, nii sitten yhtäkkiä yks niistä rymähti tosta seuraavasta kerroksesta tähän mun kerrokseen noi rappuset alas. Sit sillä aukes otsa ja sit se jäi vaan makaamaan tohon oven eteen ja ne möykkäs siinä ja lauleskeli ja kaikkee. Sit naapuri soitti vissiin ambulanssin ja sitten ne tuli hakee sen ja sit se vaan tossa rappukäytävässä puki päälleen se mies ja sit yks niistä nojaili tohon mun oveen koko ajan, nii en päässy ulos edes täältä. Sit ne laitto sille miehelle jonkun siteen päähän ja se vaan möykkäs jotain että ei oo lähdössä mihinkään. Sit se kuitenki lähti ja nyt tuolla rapussa haisee ihan vanha viina ja sen ukon verta on siinä vieläki. Että voin vaan kertoo että on mukavan rauhallista ja silleen.

Nii ja ihan kiva ku olin tänään koulussa ekaa kertaa tällä viikolla ja perjantaina ei oo kuulemma koulua nii tästä tuli sitten kaksipäiväinen viikko. Ja ens viikollaki on vaan kolme päivää ku on vappu sitten ja se perjantai myös vapaa taas. Ei kyllä haittaa yhtään.

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 16:56

Ei kiinnosta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.04.2008 18:13

Mie lopetan juomisen. Ja tämä sitten ei ole mitään krapulapuhetta, koska en ole juonut eilen mitään, vaan ihan oikeasti niin on vaan parempi.

Sami katsoo jääkiekkoa... sama ois hypätä parvekkeelta.
(siis viitaten siihen jääkiekkoon^^)

[Ei aihetta]Tiistai 15.04.2008 20:28

Miun ovessa lukee mun nimi, jeejee!

Äsken puhuin varmaan maailmanhistorian ihmeellisimmän puhelun:

"Moi"
"No moi! Hei auta, ku tuo.. eiku ootas! Joo hei ei mitään! Eiku mitä?!?! Eiku joo ei mitään. Sori, moikka."
"Aha no moi.."

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 22:29

Kaks viikkoa oon asunu tässä kämpässä ja vihdoinkin oon eka kertaa yksin yötä täällä. Eilen ajoin kello kaksi yöllä ilman sukkia ja muutamaa muuta normaalia vaatekappaletta 20 kilometriä ostamaan tupakkaa, vaikka en edes itse polta. Nii ja sen voin vielä sanoa, että oon siivonnu koko päivän. Huomenna pakko käydä kaupassa.

[Ei aihetta]Perjantai 11.04.2008 21:34

No okei kyl se vähän muuttu. Nyt näiden kanssa voi elää, kun pahin oranssius häipy.

[Ei aihetta]Perjantai 11.04.2008 20:58

jeejee, lisää vetyperoksidia, mutta mihinkään ei muuttunu :D

[Ei aihetta]Torstai 10.04.2008 22:01

vetyperoksidiaaaaaaaaa