IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 22:10

Tää on niin tätä. Jenni menee kauppaan ostamaan maitoa ja limppaa ja rahaa menee 60..

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 12:49

Olin vissiin eilen vähän väsyny, olin SELVINPÄIN ja mut jouduttiin KANTAMAAN sänkyyn nukkumaan. Eheh, ainaki nyt on vähän virkeempi olo. Puoli yksi ois jotkut wanhojentanssien (yhdyssana?) yhteisharkat, mutta muuten ei tänään ole erityisempää ohjelmaa. Shoppailemaan vois vaikka taas vaihteeks mennä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 23:20

Elämässä tapahtuu joskus asioita, jotka pistää miettimään, mutta joille ei voi yhtään mitään. Silloin pitää vaan miettiä, miks asiat menee niinku ne menee ja olla iloinen siitä, että on ihmisiä ympärillä.

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 20:26

Jos ei ois vituttanu toi mankelointi niin paljoa, niin oisin varmaankin saanut aika hyvät naurut lopputuloksesta. Sileempiä ne oli sinne mennessä, ku ulos tullessa.

Sainpahan sentään vähän uutta vaatetta hankittua tänään, niin ei haittaa.

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 04:28

Oon ehkä lievästi kännissä, mut voin kertoo et joku on vielä enemmään :D:D:D

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2008 17:17

Väsyttää. Oon nukkunu tässä muutaman tunnin jo mut ei auta. Se on ärsyttävää, jos nukkuu ja sitten herää ja on vielä väsyny, nii on ihan kamalan kylmä. Tosin mulla on kylmä muutenkin aina..

Viimestään parin tunnin päästä pitäis lähteä ajamaan heinävedelle. Eka "pitkä" matka (~80 km). Sieltä kun kotiudutaan, niin luultavasti otetaan parit drinksut, tehdään ruokaa ja lauletaan sing staria. Naminami.

"Jätkät hei te ajattelette näitä asioita ihan väärällä päällä!!"

[Ei aihetta]Torstai 24.01.2008 23:36

Nyt voi varmaan ottaa rennosti loppu illan. Oon imuroinu ja käyny kaupassa (jonne unohdin viedä pullot) ja kuskaillu ihmisiä ja hoidellu kaikkia asioita koko päivän. Ruokaa vois vielä tehdä kyllä ja lumetki pitäis kolailla mut se saa jäädä huomiseen.

Hävitin eilen mun paidan poppiin. Aika taidokasta jo kieltämättä, kun ottaa huomioon, että en edes unohtanu sitä mihinkään sinne missään vaiheessa. Onneks tuli tänään postissa uusia paitoja sitten.

Vituttaa, kun jotkut ihmiset ei osaa olla puuttumatta toisten asioihin. Näillä joillakin ei kyllä olis ollenkaan vara arvostella toisia, varsinkin kun ottaa huomioon ettei asiasta tiedä paskan vertaa, ja silti ollaan niin kaikkitietävänä ja fiksuna esittelemässä näkemyksiään. Sori avautuminen.

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 21:35

Sain kortin, eli ny kannattaa varoa! :)
Kolmen päivän putki takana, eikä tunnu missään. Kyl musta vielä saa koulittua vakavasti otettavan alkoholistin joku päivä. Tänään ei kyllä milläänvoi jatkaa, koska koulussakin pitäis käydä joskus ja huomenna on muitakin juttuja hoidettavana. Tosin juominen jatkuu huomenna, mikäli hommat menee vituilleen..

Tuli tossa aamulla mietittyä sellasta, että kun ihmisethän usein sanoo, että "mie käyn niissä jutuissa aina joskus" tms, ni eikö toi ole vähän turhaa? Jos jotain asiaa tekee aina niin sitten voi sanoa "aina" ja jos vaan joskus nii sitten "joskus". Miksi "aina joskus" ? Siis joo, kyllä teen tuota itsekkin _AINA JOSKUS_, mutta mietin vaan, että aika jännä. Tosin aiheesta kirjoittaminen oli kyllä nyt turhempaa, kuin itse aihe..

Porukat lähtee tänään Thaimaahan ja koska oon arkajalka varsinkin yksin yöllä, niin toivotan ihmiset lämpimästi tervetulleeksi pitämään seuraa minulle seuraavan kahden ja puolen viikon ajaksi. Sitten lauletaan singstaria niin huonosti, että keskustasta asti tulee valituksia.

Nii joo opetin eilen äitiä mesettämään! "Jenni, mikäs tää on?" ehehh. Nojuu kyl se aika nopeeta tajus varmaankin, että miten se toimii. Mutta joo tästä tulikin siten vähän turha(n pitkä) juttu, joten vetäydyn taka-alalle odottelemaan lehtpihvien valmistumista.

AINII! Tähän loppuun vielä karu totuus romantikoille ja haaveilijoille: Zen café:n Todella kaunis kertoo kaljatuopista.

Älä itke, ota rusinaPerjantai 18.01.2008 20:11

Pane Heikki asialle, mene itse perässä..

Huomenna pitäis varmaankin nousta suht aikasin, koska pitää mennä sinne Kontiorantaan. Yyh, pitäis varmaan alkaa skarppaa vähän. Koulussaki ois ehkä ihan hyvä käydä. Mutta no, ei aina voi jaksaa.