IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 16:45

Törmäsin tänään kaupassa ysiluokan äidinkilen opettajaan, jonka mielestä näytin mallilta :D

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2007 20:11

Koen kokeneeni vääryyttä.

[Ei aihetta]Tiistai 27.03.2007 19:17

Ulkona on niin lämmin, että istuin äsken pitkään ulkona t-paita päällä lukemassa lehteä ja oli kesäistä. Lumi vähän häiritsi tunnelmaa, mutta muuten olis ihan hyvin voinu olla kesä.

Ruotsinkoe oli aika vaikea, enkä osaa yhtään sanoa, miten se meni, mutta toivottavasti sain läpi ainakin. Torstaina saadaan tietää tulokset. Huomiseksi pitäis lukea 200 sivua seitsemää veljestä, mutta luulen että jätän sen väliin sitten kuitenkin.

Pitää lähteä pyöräilemään ärrälle hakemaan pakettia. Ensin voisin kyllä pumpata ilmaa takarenkaaseen. Innostuin pyöräilystä (vaikka toisaalta taas ei yhtään huvittaisi).

[Ei aihetta]Tiistai 27.03.2007 11:13

Koulu olis alkanu kello kahdeksan, mutta kiitos Tonin joka alko riehua puoli viideltä yöllä, en herännytkään herätykseen vaan vasta kello seitsemän ja silloin en olisi ehtinyt meikata ja laittaa hiuksia ja valita vaatteita.

Kävin eilen pyöräilemässä kaupalle (oli pakko keksiä tekosyy hylätä ruotsinkirjat). Huomasin todellakin että viime pyöräilystä oli aikaa; kokeilin kolmea avainta (yhtä kaksi kertaa ja kaikista mahdollisista ilmansuunnista), ennen kuin löysin oikean ja sain lukon auki. Kyllä sit ruotsiakin sitten tuli luettua mutta en taida osata.

Nonii taas tulee kauhee kiire linkkiin ku jäin kirjottelemaan. Voihan hitsi..

[Ei aihetta]Lauantai 24.03.2007 20:31

Nii ja ananaksen sain!

[Ei aihetta]Lauantai 24.03.2007 18:47

Olin tänään shoppailemassa äitin kanssa ja löydettiin kaikenlaista kivaa. Pari tuntia oltiin, jonka jälkeen menin vesikkoon Niinan ja Anun kanssa ja miun bikinien yläosa nous korviin, kun laskin liukumäkeä. Sitten vielä joku nainen otti kuvia siellä ylhäällä, toivottavasti ei sillon.. No, omapahan on vikani, kun laitoin sellaset bikinit, mitkä ei pysy päällä ja on muutenki ihan snadit. Uinnin jälkeen mentiin Dollyyn, Anu otti kebabia ja kun "vähän" maistelin nii se oli paljon parempaa, kuin kebabravintoloissa. Omituista. Jaa-a, mitähän sitä tänään tekisi..

"Miks mie tulin eka?"
"Mit tulit?"
"Sain."
"MITÄ??"
"nonii."
"Tajuutko miltä tuo kuulostaa?"

[Ei aihetta]Perjantai 23.03.2007 15:34

Ulkona on melkein 15 astetta lämmintä jo! Ja mittari on vajossa. Ihanaa!

Oon vahvasti sitä mieltä, että idols on aika puolueellinen ohjelma. Koska siis miettikäähän. Kristianilla ei olis ollu mitään madollisuuksia voittaa idolssia, koska se on aikuinen ja varmaan muutenkin enemmän aikuiseen makuun ja kukaan muu kuin pikkuteinit ei viitsi äänestää ketään, niin tottakai tuloksetki on sen mukaisia. Antti tuisku on loistava esimerkki tästä. Tosin en kyllä ymmärrä, miten Panu tippu (tai siis ymmärrän erittäin hyvin, se oli alusta asti huono ja varsinkin finalisteista huonoin, mutta siis tältä kannalta), koska sehän on nimenomaan sellainen teini-idoli. Mutta toisaalta minkäs sille voi. Ei muakaan todellakaan kinnosta niin paljoa että viitsisin äänestää, eikä mulla ole ketään suosikkia edes ollut, joten en edes tietäisi ketä äänestäisin. Tuli muuten mieleen että miks edes kirjotan idolssista..

Perjantai, tylsää, ei mitään tekemistä ja tuhannennen kerran; olis jo kesä!

[Ei aihetta]Perjantai 16.03.2007 18:19

Oon niin turhautunu mun elämään, ku ihminen voi olla.

[Ei aihetta]Torstai 15.03.2007 16:31

Tänään aurinko ihan oikeasti lämmitti ensimmäistä kertaa tänä vuonna, tuli melkein kuuma kevättakissa jo. Suihkautin äsken sellasta hajuvettä, jota käytin viimekesänä ja tuli ihanan nostalginen kesäolo. Oispa jo kesä niin pääsisin kompuroimaan mun hopeisilla äärettömän ohuilla kymmenensentin koroilla varustetuilla sandaalleilla. Sitä odotelessa.

Huomenna ei ole koulua, koska kaikki meidän opettajat on koulutuksessa, joten saatiin iso kasa tehtäviä tälle "itseopiskelupäivälle". Luulen kyllä että selviän niistä, mutta maanantaiksi tuleva ruotsin aine onkin sitten ihan eri asia. Miten ihmeessä voin kirjottaa aineen, kun en yhtään osaa lauserakenteita ja sanojen taivutusmuotoja? Ehkä teen ensin raakaversion ja pyydän jonkun kokeneen gurun tarkistamaan sen.

Parin tunnin päästä pitäis lähteä harkkoihin. Niitäkään ei enää ole monia kertoja jäljellä ennen esitystä ja sitten ne jää kesälomille. Hui, miten lähellä kesä jo onkaan!

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.03.2007 23:37

sipuliappelsiiniä <33