IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 25.06.2007 23:15

Oli kiva reissu. Meidän sukulaiset on TODELLA omituisia, mutta onneksi Toni ei säikähdä pienistä. Löytyi muutama rättikin :)

Perjantaina lähdettiin noin kymmenen aikaan aamulla ajamaan kohti vantaata. Pysähdyttiin siinä matkalla jossain syömässä hampurilaisia, ettei päässyt sitten nälkä yllättämään. Perilla oltiin muistaakseni kolmen ja neljän välillä. Minä ja Toni jäätiin sitten vantaalle ja äiti+Mauri jatkoivat matkaa helsinkiin hotelliin. Perjantaina ei tehty oikeastaan mitään. Katsottiin leffoja, pelattiin korttia, käytiin kävelemässä ja syötiin grillimakkaraa.

Lauantaina aamupäivä meni häihin laittautumisessa (mikä ei kuitenkaan tuottanut aivan toivomaani tulosta). Puoli kolmen aikaan lähdimme bussilla rautatientorille ja siitä kävelimme tuomiokirkkoon. Kirkon jälkeen mentiin sitten laivalla seurasaareen juhlimaan. Oli ihan mukavat juhlat, vaikka en ruoasta pitänytkään, eikä ilmaista alkoholia ollut tarjollla tarpeeksi (pari lasia punaviinia ja shamppanjaa per henkilö + yksi iso boolimalja). Toni sitten toki käytti veljeni kanssa baaritiskiä, mutta siellä ei ollut kovin suuri valikoima joten en viitsinyt tuhlata rahoja. Siitä sitten lähdimme takaisin vantaalle aamuyöstä tilataksilla, jonka sukulaiset maksoivat.

Sunnuntaina Ville vei meidät Jumboon, mutta kas kummaa minun pankkikortista olikin hajonnut siru, enkä saanut nostettua rahaa, enkä maksettuakaan muutakuin prismassa sun muissa, joissa on se mangneettinauhanlukia, joten se reissu jäi aika lyhyeksi. Ostin kuitenkin yhdet housut sieltä. Harmitti kyllä tosi paljon ja ihan oikeasti oon varmasti ainoa ihminen, jolle voi käydä noin. Lohdutukseksi ostettiin kuitenkin herkkuja prismasta. Illalla tehtiin ruokaa ja pelattiin casinoa sukulaisten kanssa. MINÄ VOITIN!

Maanantaina eli tänään pakattiin aamulla kamat kasaan (juhlavaatteet jätettiin vantaalle, koska äiti ja Mauri hakee ne sitten sieltä, kunhan tulevat risteilyltä) ja lähdettiin helsinkiin. VIetiin tavarat juna-aseman säilytyslokeroihin ja kävin nostamassa pankista rahat, koska se pankkikortti hajosi. Siinä sitten shoppailtiin päivä ja kello 15.12 lähdettiin pendoliinolla kohti joensuuta. Olisin kyllä enemmänkin tahtonut löytyy ostettavaa (mm. laukkua ei löytynyt), mutta onneksi kuitenkin jonkun verran sain täydennystä kaappiin. Nyt toni on hakemassa joitain tavaroita kotoa minun autolla ja tulee varmaan tuota pikaa takaisin herkkujen kanssa.

Nopeesti meni viikonloppu. Huh, huomenna töihin.

[Ei aihetta]Torstai 21.06.2007 19:01

Eka työviikko takana.

[Ei aihetta]Torstai 21.06.2007 10:44

Tänään enää töitä ja huomenna helsinkiin. Toivottavasti löydän sieltä maanantaina satatuhatta ihanaa vaatekappaletta <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.06.2007 18:54

HAHAA! Sain kaksi kappaletta ilosaarirokin lippuja ilmaiseksi! :))

[Ei aihetta]Lauantai 16.06.2007 03:44

Suomessa on vain yksi samana vuonna syntynyt kaimani. Olis muuten kiva tietää kuka :D

[Ei aihetta]Tiistai 12.06.2007 00:22

Hitto en ymmärrä miten nää viinirypäleet voi olla näin makeita! Suosittelen kaikille karkki addikteille, paljon parempia!

[Ei aihetta]Perjantai 08.06.2007 01:38

Pakko mennä shoppailemaan johonkin muualle. Täältä ei löydy enää mitään. Oon ettiny valkosia bikineitä monta viikkoa ympäri kaupunkia, mutta MISSÄÄN ei ole. No okei, hm:llä on yhdet mutta ne on kamalat. Toisaalta ostin kyllä sellaset sinisävyset kuviolliset, jotka on tosi kivat.

Viikon päästä töihin. Puolentoista viikon siis. En varmasti jaksa heräillä. Onneksi Jonna hieman inffosi minne pitää mennä ja millon ja mitä ottaa mukaan. Muuten olisinkin sitten ihan hukassa.

[Ei aihetta]Torstai 07.06.2007 21:22

Kävin äsken jätskiautolla! nami ;P

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.06.2007 22:15

Poltin käden uunissa :,( Ai että on kipeä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.06.2007 16:07

Heitin eilen talviturkin.