IRC-Galleria

jjon

jjon

www.myspace.com/travestyofsympathy

Studion ovelle kolkuttelemaan. Taas!Sunnuntai 01.11.2009 16:40

Huomenta maailma!

Tänään on aika juhlia ja nostaa kuppia, sillä Vaasan Hullussa Pullossa on kahden euron
päivät ja huomenna ei ole allekirjoittaneella tiedossa minkäänlaisia arjen velvoitteita!

Juhlaan antaa aihetta myös se, että ToS on jälleen lähdössä kolkuttelemaan studion ovea. Katsotaan, jos meidät päästettäisiin sisään tällä kertaa, olemmehan käyneet koputtelemassa tuota Tarkus Recordsin ovea säännöllisesti jo toista kuukautta.. Jos pääsemme sisään, äänitämme neljä kappaletta. Tällä kertaa siis suomeksi laulettuna. Ja kyllä, luit oikein! LAULETTUNA! Tällä kertaa Mika ei siis aio soittaa lauluosuuksiaan syntikalla. MITÄ?? MITÄ MITÄ MITÄ?? HÄ, NOH?? MITSÄH? HÄÄÄHH? mITäÄ`nOnonONO?mitämitöälmitä?

No mutta, kuitenkin. Jos joku on joskus näitä blogeja erehtynyt lukemaan (R.I.P), saattavat nämä eksyneet sielut muistaa seuraavan tiedonmurusen: kävimme tuossa parisen kuukautta takaperin äänittämässä esidemon takaperin, jonka sitten käänsimme digitaalisella musiikinmuokkausohjelmalla oikeinpäin. Tämän nauhoituksen nimeksihän muotoutui "Nuijapäiden esidemo", ja sen käyttötarkoitus oli yksinkertainen: lentää roskikseen. Kuitenkin, ennen kuin heitimme tuota cd:tä pois, kuuntelimme sen muutaamaan otteeseen, naurahdimme hieman ja mietimme, mitä mistäkin kohdasta pitäisi muuttaa. Toiset olivat kriittisempiä kuin toiset, Änssi taas sanoi kaiken olevan paskaa. Loppujen lopuksi kaikki olivat Änssin kanssa samaa mieltä, ja heitimme hyvällä omallatunnolla levytyksemme pois.
Kuitenkin, toisiin aatoksiin tultiin, ja päätimme korjata tekemämme musiikilliset virheet! Esidemollamme oli siis viisi kappaletta, joista olemme nyt valinneet neljä kehityskelpoisinta, jotka menemme äänittämään uudestaan, tällä kertaa siis kunnolla. Eli tiivistettynä: ensi kuun loppupuolella kannamme studion äänityskopin ovesta sisään niin rummut kuin Tzmägän. Itse henkilökohtaisesti en tajua, miten Tzmägän läsnäolo äänityskopissa rumpujen työskentelyä häiritsemässä edesauttaa äänitystä, mutta viisaammat tahot ovat näin kuitenkin päättäneet.
Luultavasti/toivottavasti/jos hyvin käy/en usko että/ihmettelen suuresti jos saamme äänitettyä bassotkin tämän vuoden puolella! Jos emme, otamme prioriteetiksemme saada munat narulle heti alkuvuodesta 2010. Kitarat, laulut & syntikat äänitämme sitten ilman mitään kiireitä kevään aikaan.

Mutta, takaisin alkuun:
Tänään Hullussa Pullossa tapaamme äänittäjämme, Tarkus Recordsin perustajan, herra Isoherran, Joona "Olli" Hokkasen, tavoitteenamme sopia aikataulut kuntoon. Luultavasti aikataulut tulevat venymään, mutta joka tapauksessa studioon kyllä ollaan menossa.. Jjoo. ;)

jjon // ToS

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.