IRC-Galleria

jopeh

jopeh

ylijunailija K.E. Laitinen

DiididiiMaanantai 03.07.2006 07:08

Tilanne alkaa näyttää huolestuttavalta, sillä voisin jo kuvitella alkavani jollain kieroutuneella tasolla nauttia lävistämisestä. Ihan jännää puuhaa kun ihmiseen tökitään reikiä semmosella neulalla. Täällä on lievästi sanoen hiostuttava ilmanala, ja muutenkin jollain lailla tukalaa. Pitäisi nukkua sellaisessa huoneessa missä on sellainen iso tuuletin hurisemassa ja ikkuna aina auki. Sitten voisi väittää nukkuvansa makeasti, tiedäthän... Kohta alkaa vissiin Teh Countdowné el Finallé, 12 päivää jäljellä nimittäin. Ilosaareen vissiin 10 päivää tai jotain sellaista.


Simon tarinat ovat ihan mielenkiintoista kuuntelemista väsyneessä tilassa. Jauhelihasilppuri voi olla vaarallinen kapistus. Kello on 3:37.

Ainiin juu. Rikoin osittain etusormeni kun yritin käynnistää vanhaa ruohonleikkuria vasaralla. Noh, ei siitä sitten sen enempää. Hieman hidasta tämä kirjustaminen eli taidan jättää suosiolla toiseen kertaan. 3:56. Tämä jäi nyt lyhyeksi harrastettuani pientä deletointia ja kirjoittelua eräälle harrasteajoneuvofoorumille, ehkä sitten myöhemmin kerron mistä kaikki sai alkunsa ja mihin se päätyi ja mihin soisin sen loppuvan. Elämän avaimet ovat kai käsissäni. Jospa osaisin käyttää ne viisaasti. No perhana, kerranhan sitä eletään. Jos mennee päin helevettiä niin so not. Sitten lähtöruudun kautta ja alusta. Mutta ei niin käy.

Menen nukkumaan. Nyt. 4:08.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.