IRC-Galleria

jopeh

jopeh

ylijunailija K.E. Laitinen

Merry christmas!Keskiviikko 24.12.2008 12:34

Elikkäs suomennettuna: Hyää jolua kaikile tasapulisesti!

Ja hyvää joulua minulle: jopeh

Rapuli-iltaMaanantai 22.09.2008 03:10

Syön raejustoa suoraan purkista ja pohdin elämän merkitystä.

Onko meillä bileet?!?!!Lauantai 20.09.2008 23:42

...no onhan meillä! Sallan ja Matin kortteerissa juhulat. tervetulua! Kaikki tutut ja tuntemattomat siis, kun pitää jotenki rajata tulosjoukkoa. Häkämyrkytys ei kovasta yirtyksestä huolimatta tullut. saappiin tuli 350 000 Zilometriä!!!!!!!!!!!11!! Juhlan aihe jos mikä!! Että onneea onnea onnea Salla ja Matti ja Saappi!!

Notta ristus!Sunnuntai 14.09.2008 05:40

Kävin sitte tuota niin Pommikoneella ajamassa. Viimeksi istuin vaan kyytissä...

Ei ette ihmiset tiedä millaisia fiiliksiä tuommoinen aiheuttaa... Kuva vehkeestä on tuolla kansioissa jopeh . Sanon jotta HUH! Pakko. Saada. Lisää...

Onpahan taas...Keskiviikko 03.09.2008 02:35

Ihminen se vaan porskuttaa kun on saanut jotain päähänsä. Ei levon hetkeä juurikaan ole tänään(kään) ollut, tai no sillon oikeestaan oli kon kävin Henzun kuona kaffella vaikkakin röökille alunperin menin :) Projektinimike Baby Janen takapää on ollut taas enempi ja vähempi levällään. Jarruja oon aukonu, ja hitsatakki piti vähäsen ja laitoin madallusjouset siltiki vaikka niitä epäiltiin liian mataliksi. Kattoo nyt sitte, tuskin se niiiin paljon liikaa on matala, epäilenkin että ko. jouset on alunperin olleet etupäässä paikoillaan. Nehän käy katkaistuna päittäin, etujouset vain ovat originellina pitemmät. Iskarit vielä ja käsijarruvaijereiden kiinnitys loppuun. Paikoillaan ovat uudet vaijerit, mutteivät kiinnitettynä vielä. Huomenna siis. Vetareiden kumekseen lemmari jostain. Ja eteenki jouset. Jarrujen ilmaus. Perussettiä siis. Isomamt säätöhommat tulenee kun alan värkkäämään vehkeeseen jenkkimallin vilkkuja, ja toinen on ne lasit. Pitäisi kartoittaa että mistä, milloin, ja miten. Paljonko maksaa. Tässäpä näitä. Mukavaa ja terapoivaa on ollut vaikka ohikulkijat ovatkin saattaneet säikähtää auton alta kuuluvaa kiroamista ja lenteleviä työkaluja.

Pitää varmaan viiä koko raato Iisalmeen leimalle, Kajaanissa vähän haistapaskahommaa. Käsiä he vaan levittelevät kun kysyy jotain yksinkertaista asiaa minkä luulisi olevan selvä kaikille...

Ja tänään oli kiva koulupäivä. Oli kalastusta ja paintballia ja erilaisia tehtävärasteja ja Aerotrimmiä (google kertoo jos et tunne), ja jättiläisenkeinua ja ihan kaikkea. Hyvää ruokaa ja tietysti hyvää seuraa. Huomenna pitkä päivä taas. Koulua vaan neljä tuntia mutta kaikkea muuta sitten sitäkin enemmän. Siitäpä johtuen pakko mennä yöpuulle. Lämpimään peittojen alle sukeeltaa täytyy.

Auuuuhhh!Keskiviikko 13.08.2008 18:04

Tämä on väärin. Kipeäksi pamahin.

Ja sitte, ku oon kerta kotona ollu ni kävin monen viikon tauon jälkeen nettiautossa. Alko taas tuntua siltä että narttu lähtee ja uutta tilalle. Jotain kypsempää. Kun täähän on nyt sellaanen 28-vuotias pimatsu. Ni sais sitä ikää olla kuitenki mielellään 33-45 vuotta. Tai en tiiä että halluunko tätä nykystä nyt hyljätä. Pahansorttinen juupas-eipäs -dilemma.

Kah..Perjantai 08.08.2008 03:55

Eka yö uuella kämpällä. Jääkaappi on kytketty, toimii. Samoin kahvinkeitin ja tietokone. Stereot enää uupuu, tuossa ovat lattialla levällään, ja saavatki oottaa huomiseen kun taitaa olla turhan myöhä luukutella rokettirollia. Ja välijohdotkin taisi jäädä tuonne Otanmäkeen. Mutta sekin korjaantunee pian. Olds-rohjake napottaa kadunlaidassa, ja yö on kuulas. Kaupunki jo lähes nukkuu lukuunottamatta minua ynnä muutamaa satunnaista amisautoa.

KOulu alakoTorstai 07.08.2008 02:04

ja siitäkös riemu repiää. Jospa tässä nyt toivottavasti käsitellään muutaki ku pelkkiä soluja. Vetäsin tänään n. kuuden tunnin päiväunet, ja taas väsyttää. Ja sain netinki ja öö mikä parasta, sähköt kämpälle! Voin jopa kohta ruveta asumaan siellä. Tällä hetkellä oon vielä äippälässä toistaiseksi vieraisilla. Josko jo huomenna pääsisi omia nurkkia asuttamaan. Tietokone pitäisi veilä hakea otanmäestä, ja ajattelin myös sitäki että josko kauhistuttaisin koulutovereita viemällä kultimussukan näytille siihen koulun eteen. Vaikka huomenna. No ei, perjantaina ehkä. Kyllä tää tästä...

The EndPerjantai 01.08.2008 04:43

Nonnin. Nyt se sitten on meikäläisen Oulukausi ohite. Pari vuotta tuli ja meni. Avaimet on palautettu 31.7.2008. Kieltämättä tykkäsin Oulusta. Jopa siinä määrin että pakko siellä on vierailla aina mahdollisuuksien mukaan. Haikea, hassunkummallinen olo. Jotenkin määrittelemätön. Sillon sen lähdön pakollisuuden tajusi, kun käveli takapihalta, ilman avaimia, ja katsoi viimeisen kerran kohti takateranssia. Heihei Melojantie, muista minua.
Loppukaneettina voisinkin vaikka kertoa, jotta oli pelottavaakin pelottavampaa ajaa Otanmäkeen. Pari kertaa meinasin tehdä ihmis-hirivi -jauhelihaa. Loppumatka taittuikin mukavasti paska housussa vainoharhaillessa.

Keikka ohiSunnuntai 27.07.2008 07:30

Kävipä kerran näin, jotta kesän ensimmäinen hääkeikka oli ja meni. Hienoa oli päästä siihen soiton huumaan sitten loppuillasta. Kiiteltiin kovasti hyvästä musisoinnista meitä. Oltiin kokoonpanolla Harju-Kaltiola-Kurki-Ohtonen. Homma meni täpöllä putkehen. Jopa niin hyvin että saatiin napattua kaaso, morsian ynnä yksi muu naisihminen meijjän völjyyn tanhupaikalta lähtiessä! Sinnehän ne vietiin kylälle. Kovasti mankuivat jotta tulla heijän kanssaan juhlimaan paikalliseen ja jatkoille ilmeisesti heijän yöpaikkaansa. Kaason vieressä olisi kuulemma ollut tilaa, lopuille pihavarastossa. Vaan jäyhinä Suomalaisina lähdimme sitte kotio (ja osittain siitä syystä että laulaja kitisi kun sillä oli verensokeri alhaalla kun se ei ollut saanut kebabaa ja kun sillä oli lämmin syli oottamassa Otanmäessä, jotta huhheijjaa...). Vaan täällä kuitenkin pienimuotoiset juhlanpoikaset jatkuivat. Kaksi (2) olutta olen saanut tuhottua. Jäisin Horskan viereen yöksi mutta kun sänkypaikka on kovin varattu. Ja se on sitäpaitsi jo nukahtanut. Itku pitkästä ilosta... Pitänee etsiytyä johonkin toiseen sänkyyn, mitä täältä nyt sitten löytyykään.

En tykkää Horskan näppiksestä.

EDIT: Ainiinjoo, vittuku kapulatki hajosi ku soitettiin Hurriganesia niin kovasti. Ja sen lisäksi että meijjän basisti on ihan vitun kova siinä hommassa, niin se on ihan vitun kova panemaan!