IRC-Galleria

jopeh

jopeh

ylijunailija K.E. Laitinen

Onpahan taas...Keskiviikko 03.09.2008 02:35

Ihminen se vaan porskuttaa kun on saanut jotain päähänsä. Ei levon hetkeä juurikaan ole tänään(kään) ollut, tai no sillon oikeestaan oli kon kävin Henzun kuona kaffella vaikkakin röökille alunperin menin :) Projektinimike Baby Janen takapää on ollut taas enempi ja vähempi levällään. Jarruja oon aukonu, ja hitsatakki piti vähäsen ja laitoin madallusjouset siltiki vaikka niitä epäiltiin liian mataliksi. Kattoo nyt sitte, tuskin se niiiin paljon liikaa on matala, epäilenkin että ko. jouset on alunperin olleet etupäässä paikoillaan. Nehän käy katkaistuna päittäin, etujouset vain ovat originellina pitemmät. Iskarit vielä ja käsijarruvaijereiden kiinnitys loppuun. Paikoillaan ovat uudet vaijerit, mutteivät kiinnitettynä vielä. Huomenna siis. Vetareiden kumekseen lemmari jostain. Ja eteenki jouset. Jarrujen ilmaus. Perussettiä siis. Isomamt säätöhommat tulenee kun alan värkkäämään vehkeeseen jenkkimallin vilkkuja, ja toinen on ne lasit. Pitäisi kartoittaa että mistä, milloin, ja miten. Paljonko maksaa. Tässäpä näitä. Mukavaa ja terapoivaa on ollut vaikka ohikulkijat ovatkin saattaneet säikähtää auton alta kuuluvaa kiroamista ja lenteleviä työkaluja.

Pitää varmaan viiä koko raato Iisalmeen leimalle, Kajaanissa vähän haistapaskahommaa. Käsiä he vaan levittelevät kun kysyy jotain yksinkertaista asiaa minkä luulisi olevan selvä kaikille...

Ja tänään oli kiva koulupäivä. Oli kalastusta ja paintballia ja erilaisia tehtävärasteja ja Aerotrimmiä (google kertoo jos et tunne), ja jättiläisenkeinua ja ihan kaikkea. Hyvää ruokaa ja tietysti hyvää seuraa. Huomenna pitkä päivä taas. Koulua vaan neljä tuntia mutta kaikkea muuta sitten sitäkin enemmän. Siitäpä johtuen pakko mennä yöpuulle. Lämpimään peittojen alle sukeeltaa täytyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.