IRC-Galleria

k-a-i

k-a-i

ei ehkä ollu täällä tänäänkään.

Mahtavaa olla Lapissa!Torstai 06.07.2006 02:56

Kylläpä on mukava ollu olla täälä kotiseuvula jo pitkään näin keskelä kessää. Tulin tänne heti juhannuksen jälkheen ja varhmaan ens viikola lähen valuhmaan kohti etelää. On tullu normaalisti oltua täälä vasta aikasinthaan heinäkuun lopula ko valosat yöt ei ole ennää niin valosia, mutta nyt valoa on riittäny kunnola. Miehän en piä verhoja kiini ollenkhaan öisin vaan nukun keskiyön auringon valossa ja herrään reiphaana aina aamula. Nytki on tullu herättyä kaheksan aikhaan aivan ittestään. Ilmatki on suosinu lomalaista aivan täysilä, ei ole paljoa vettä ripsonu tällä reisula.

Olen kierrelly länsirajan nähtävyyetki taas läpi aina Pelloa myöten. Tänä vuona tuli käytyä Jaipaljukallaki ja sepä oliki hieno. Vähän risuja voi antaa Everstin piilon opasteista ko tuli käveltyä viis kilsaa turhhaan mettässä ko lähempääki olis päässy. No onneksi ei ollu sääskiä, mutta kärpäsiä riitti sitte sitäki enempi. En tajua kyllä miten niitä sielä mettässä oli niin älyttömästi.

Nyt sain taas ostettua Ruottista minun suosikkikahvia eli Zoegan semmosta extra tummaa paahtoa, siinä se on hyvvää kahvia, ei maistu Suomen perussumpit ennää sen jälkheen milthään. Pittää vissiin vielä käyä joku päivä ostamassa niitten nakkejaki ko ne on niin hyviä, eli niitä pitkiä semmosia joita Ikeassaki saapi syä. Täytyy kyllä ihmetellä tuota Matarenkin Icaa ko sielä on niin hyvä valikoima kaikenlaista semmosta erikoista mitä ei taho löytää ees Helsingin marketeista. Nyt mie olen ostanu mm. valkotryffeliöljyä ja vatelmaviinietikkaa (jossa ei ole sokeria), no noita saattaa saaha kyllä ihan Prismastaki, mutta on sielä semmostaki mitä ei saa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.