IRC-Galleria

k-a-i

k-a-i

ei ehkä ollu täällä tänäänkään.

KaksioLauantai 24.02.2007 20:11

olis nyt Helsingissä myynnissä.

Ja onkin jo myyty pois.

Talon ostoaTiistai 13.02.2007 22:00

Ostan siis omakotitalon n. 160 m2. Muutto tulee n. 900 km päähän nykyisestä sijainnista - elämä uusiksi! Suosittelen muille kans!

LäheneeLauantai 03.02.2007 18:49

Ensviikola olis tarkotus mennä kattohmaan taloa oikein paikanpääle ja tekehmään kaupatki, jos sillä päälä olen. Se on sitte sen jälkheen hei vaan hei Helsinki! Jos joku haluaa ostaa Hitas-kaksion Helsingistä, niin laittaapa viestiä tulehmaan.

No nyt unelmointi alkaa muuttua teoiksiSunnuntai 28.01.2007 11:09

vanhemmat ovat käyneet kattomassa mulle jo yhtä asuntoa ja aion tehdä siitä tarjouksen! Tuleekohan minusta paluumuuttaja?!

Olen vähän unelmoinuLauantai 20.01.2007 01:45

paluumuutosta Laphiin tai jopa ulkomaile muuttamisesta... no Ruottin Torniojokivartheen siis, ko sielä on tosi halvat talot. Kannattaiskhaan semmonen liike?

Minäkin testasin sukupuoleniTorstai 26.10.2006 21:31

ja tulos tässä:

Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan. Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.

Olet sukupuolen suhteen hyvin tasapainoinen, yhtä vähän kumpaankaan sukupuoleen sitoutunut. Tulet hyvin toimeen muiden sukupuoliryhmien - miesten, naisten ja mieheyttä ja naiseutta itsessään yhdistävien androgyynien kanssa - , koska et ole niin kaukana muista ryhmistä.

Naisellisuuspisteesi: -2
Miehekkyyspisteesi: -6

Testi löytyy täältä: http://www.transtukipiste.fi/pelit/ttp0902.php

Japanilainen saunaTorstai 14.09.2006 03:15

tässä saunassa on erikoista tekniikkaa...

http://www.youtube.com/watch?v=8Enjz-SGnsI

Braun K3000 oma pieni uusi tuhattaituriniMaanantai 11.09.2006 01:51

Nyt se tuli sitten hankittua, josta jo kauan olen salaisesti haaveillut. Se pomppasi taas pintaan Gigantin mainoksesta ja pientä yllytystä vain, niin pakkohan se oli sieltä kotiin poimia.

Hiljaisesti surraa ja tekee voimarouvan työt, eli on möyhentänyt gazpachoa, vaivannut pullataikinan, pyöräyttänyt kakkutaikinen ja surauttanut smoothien ja on vasta vuorokauden vanha.

Mitoiltaan pieni, kyvyiltää iso, muotoilultaan ei tosin ole KitchenAid tai Kenwood, mutta hintalaatusuhteeltaan ylivoimainen! Gigantissa hinta 199 euroa - suosittelen!

Mahtavaa Natacha mahtavaa!Maanantai 04.09.2006 02:30

Just tulin kotia Natacha Atlaksen konsertista. Konsertti oli ehkä parasta mitä rahalla voi saada. Homma toimi livenä ko kakkosnelonen talon seinässä!

Siinä laulun lomassa sai nauttia myös hienosta itämaisesta tanssista, jonka Natacha taitaa loistavasti. Jos olisin nainen niin harrastaisin varmuudella itämaista tanssia Tartsun kanssa samalla kurssilla.

Taustalaulaja Ayak Thiik, oli myös loistava, hurjan kokoinen amatsoonityttö verrattuna pikkuiseen Natachaan, just semmonen iso musta nainen mistä tykkään ja mikä ääni. Hunajaa!

Konsertti voittaa kevyesti myös Mari Boinen konsertin samassa paikkaa pari vuotta aikaisemmin, eikä Cesaria Evorakaan ole tavoittanut yhtä huimaa menoa.

Natacha kirjoitti mulle levynkanteen nimeni sekä sydämmen ja oman nimensä, ihquu!!

Konsertista 10+

Natacha Atlas http://www.natachaatlas.net Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Natacha_Atlas
Ayak Thiik: http://www.ayakmusic.com/ Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Ayak_Ring_Thiik