IRC-Galleria

k-a-i

k-a-i

ei ehkä ollu täällä tänäänkään.

No nyt unelmointi alkaa muuttua teoiksiSunnuntai 28.01.2007 11:09

vanhemmat ovat käyneet kattomassa mulle jo yhtä asuntoa ja aion tehdä siitä tarjouksen! Tuleekohan minusta paluumuuttaja?!

Olen vähän unelmoinuLauantai 20.01.2007 01:45

paluumuutosta Laphiin tai jopa ulkomaile muuttamisesta... no Ruottin Torniojokivartheen siis, ko sielä on tosi halvat talot. Kannattaiskhaan semmonen liike?

Minäkin testasin sukupuoleniTorstai 26.10.2006 21:31

ja tulos tässä:

Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan. Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.

Olet sukupuolen suhteen hyvin tasapainoinen, yhtä vähän kumpaankaan sukupuoleen sitoutunut. Tulet hyvin toimeen muiden sukupuoliryhmien - miesten, naisten ja mieheyttä ja naiseutta itsessään yhdistävien androgyynien kanssa - , koska et ole niin kaukana muista ryhmistä.

Naisellisuuspisteesi: -2
Miehekkyyspisteesi: -6

Testi löytyy täältä: http://www.transtukipiste.fi/pelit/ttp0902.php

Japanilainen saunaTorstai 14.09.2006 03:15

tässä saunassa on erikoista tekniikkaa...

http://www.youtube.com/watch?v=8Enjz-SGnsI

Braun K3000 oma pieni uusi tuhattaituriniMaanantai 11.09.2006 01:51

Nyt se tuli sitten hankittua, josta jo kauan olen salaisesti haaveillut. Se pomppasi taas pintaan Gigantin mainoksesta ja pientä yllytystä vain, niin pakkohan se oli sieltä kotiin poimia.

Hiljaisesti surraa ja tekee voimarouvan työt, eli on möyhentänyt gazpachoa, vaivannut pullataikinan, pyöräyttänyt kakkutaikinen ja surauttanut smoothien ja on vasta vuorokauden vanha.

Mitoiltaan pieni, kyvyiltää iso, muotoilultaan ei tosin ole KitchenAid tai Kenwood, mutta hintalaatusuhteeltaan ylivoimainen! Gigantissa hinta 199 euroa - suosittelen!

Mahtavaa Natacha mahtavaa!Maanantai 04.09.2006 02:30

Just tulin kotia Natacha Atlaksen konsertista. Konsertti oli ehkä parasta mitä rahalla voi saada. Homma toimi livenä ko kakkosnelonen talon seinässä!

Siinä laulun lomassa sai nauttia myös hienosta itämaisesta tanssista, jonka Natacha taitaa loistavasti. Jos olisin nainen niin harrastaisin varmuudella itämaista tanssia Tartsun kanssa samalla kurssilla.

Taustalaulaja Ayak Thiik, oli myös loistava, hurjan kokoinen amatsoonityttö verrattuna pikkuiseen Natachaan, just semmonen iso musta nainen mistä tykkään ja mikä ääni. Hunajaa!

Konsertti voittaa kevyesti myös Mari Boinen konsertin samassa paikkaa pari vuotta aikaisemmin, eikä Cesaria Evorakaan ole tavoittanut yhtä huimaa menoa.

Natacha kirjoitti mulle levynkanteen nimeni sekä sydämmen ja oman nimensä, ihquu!!

Konsertista 10+

Natacha Atlas http://www.natachaatlas.net Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Natacha_Atlas
Ayak Thiik: http://www.ayakmusic.com/ Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Ayak_Ring_Thiik

Mahtavaa NatachaKeskiviikko 02.08.2006 15:57

Suuri idolini, jota en ole nähnyt vielä livenä tulee Huvilatelttaan konsertoimaan 3.9.2006. Eli kyseessä Natacha Atlas, joka on n. 10 vuotta sitten edellisen kerran ollut Helsingissä. Kaustisilla on tainnut käydä muutama vuosi sitten. Ostin lipun tietysti välittömästi.

Aiwan mahtawaa!

PS. ai niin lippuja myy lippupiste.fi, mikäli konsertti kiinnostaa.

Heivaanhei LappiTiistai 11.07.2006 02:15

Huomenna aamulla alkaa sitten paluumatka "lomalta" kohti etelää ainakin Kuopion hellun kautta kiertäen. Lapin reissu on ollut mukava, on ilmoja pidelly ja paljon on sukulaisia saanu tavata, eniten varmaan 10 vuoteen ja uudella ihqulla MacBookillakin saanu naputtaa, jonka lähetti toi tänne pohjolan perukoille.

Tänään oli hurjan tapahtumarikas päivä, on satanut vettä nyt illalla ja oli jopa se uutiskynnyksen ylittänyt piiritystilanne ihan mummin naapurissa. Itse näin yhden poliisiauton kun tilanne oli jo ohi! Enemmänki tietysti olis voinu tilanteesta saada nauttia, jotku onnelliset kun oli kuulleet jopa ammuntaa.

Nähdyt nähtävyydet ja muut maininnan arvoiset paikat:

Luppio-vaara Övertorneålla
Aavasaksa
Everstin luola Juoksengissa
Tuomaantupa Juoksengissa
Jaipaljukka Pellossa
Konttaköngäs Pellossa
Vihreäpysäkki Pellossa
Kattilakoski, Niskanpää (Övertorneå)
Ylitornion markkinat
Ica, Matarenki
Lohijärvi

Minun sydän on Lapissa!

Mahtavaa olla Lapissa!Torstai 06.07.2006 02:56

Kylläpä on mukava ollu olla täälä kotiseuvula jo pitkään näin keskelä kessää. Tulin tänne heti juhannuksen jälkheen ja varhmaan ens viikola lähen valuhmaan kohti etelää. On tullu normaalisti oltua täälä vasta aikasinthaan heinäkuun lopula ko valosat yöt ei ole ennää niin valosia, mutta nyt valoa on riittäny kunnola. Miehän en piä verhoja kiini ollenkhaan öisin vaan nukun keskiyön auringon valossa ja herrään reiphaana aina aamula. Nytki on tullu herättyä kaheksan aikhaan aivan ittestään. Ilmatki on suosinu lomalaista aivan täysilä, ei ole paljoa vettä ripsonu tällä reisula.

Olen kierrelly länsirajan nähtävyyetki taas läpi aina Pelloa myöten. Tänä vuona tuli käytyä Jaipaljukallaki ja sepä oliki hieno. Vähän risuja voi antaa Everstin piilon opasteista ko tuli käveltyä viis kilsaa turhhaan mettässä ko lähempääki olis päässy. No onneksi ei ollu sääskiä, mutta kärpäsiä riitti sitte sitäki enempi. En tajua kyllä miten niitä sielä mettässä oli niin älyttömästi.

Nyt sain taas ostettua Ruottista minun suosikkikahvia eli Zoegan semmosta extra tummaa paahtoa, siinä se on hyvvää kahvia, ei maistu Suomen perussumpit ennää sen jälkheen milthään. Pittää vissiin vielä käyä joku päivä ostamassa niitten nakkejaki ko ne on niin hyviä, eli niitä pitkiä semmosia joita Ikeassaki saapi syä. Täytyy kyllä ihmetellä tuota Matarenkin Icaa ko sielä on niin hyvä valikoima kaikenlaista semmosta erikoista mitä ei taho löytää ees Helsingin marketeista. Nyt mie olen ostanu mm. valkotryffeliöljyä ja vatelmaviinietikkaa (jossa ei ole sokeria), no noita saattaa saaha kyllä ihan Prismastaki, mutta on sielä semmostaki mitä ei saa.