IRC-Galleria

k-a-i

k-a-i

ei ehkä ollu täällä tänäänkään.

LuonnekuvaustaKeskiviikko 14.03.2007 22:44

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 47 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti
*-- Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija


Olet tosiasioihin pitäytyvä, järkevä, looginen ja mietiskelevä. Nautit toiminnasta, itsenäisyydestä, riippumattomuudesta ja yksinäisyydestä. Voit tehdä töitä tyytyväisenä ja tehokkaasti 20 tuntia yhteen menoon.

Ihmistyyppisi on utelias, käytännöllinen ja usein mekaanisesti suuntautunut. Useimmat taitavat käsityöläiset ja teolliset muotoilijat, sekä elektroniikan ammattilaiset, insinöörit, mekaanikot ja menestyvät urheilijat ovat ihmistyyppiäsi. Kaltaisesi ihmiset ovat mestareita monimutkaisten järjestelmien hallitsemisessa ja analysoinnissa, ja usein keksivät niihin parannuksia. Keksit usein keinoja, miten sama työ voidaan tehdä helpommin tai nopeammin. Työpaikalla olet siksi yrityksen vahvuus, mutta toisaalta myös riski, koska helposti ”oikaiset” joitakin turhina pitämiäsi sääntöjä ja määräyksiä.

Liike-elämässä ihmistyyppisi nousee helposti huipulle, koska siinä yhdistyy tosiasioihin perustuva toiminta ennakkoluulottomaan kokeilemiseen ”miksipä ei kokeiltaisi tätä” –tyylillä. Olet objektiivinen, kilpailukykyinen ja viileän järkevä useimmilla elämän alueilla. Tunteikkaampien ihmisten mielestä saatat olla irrallinen ja ehdollinen yksinvaltias.

www.netello.com

Dance AwaySunnuntai 11.03.2007 18:36

There's a hidden meaning
in everything he says,
every close encounter,
every kiss, every caress.
Even the truth has got that bitter taste of a lie.
Well, I can read his lips but
I can't read his mind.

I can see him dance away now
oh oh - oh oh oh.

He was one of the kind
that seems so hard to find.
There's a change of weather, now
he leaves me far behind.
That I don't matter to him
came as such a surprise.
Well, I can read his lips,
I thought I read his eyes.

And I can see him...

Esittäjä: Roxette
© Gessle - Jimmy Fun Music

KaksioLauantai 24.02.2007 20:11

olis nyt Helsingissä myynnissä.

Ja onkin jo myyty pois.

Talon ostoaTiistai 13.02.2007 22:00

Ostan siis omakotitalon n. 160 m2. Muutto tulee n. 900 km päähän nykyisestä sijainnista - elämä uusiksi! Suosittelen muille kans!

LäheneeLauantai 03.02.2007 18:49

Ensviikola olis tarkotus mennä kattohmaan taloa oikein paikanpääle ja tekehmään kaupatki, jos sillä päälä olen. Se on sitte sen jälkheen hei vaan hei Helsinki! Jos joku haluaa ostaa Hitas-kaksion Helsingistä, niin laittaapa viestiä tulehmaan.

No nyt unelmointi alkaa muuttua teoiksiSunnuntai 28.01.2007 11:09

vanhemmat ovat käyneet kattomassa mulle jo yhtä asuntoa ja aion tehdä siitä tarjouksen! Tuleekohan minusta paluumuuttaja?!

Olen vähän unelmoinuLauantai 20.01.2007 01:45

paluumuutosta Laphiin tai jopa ulkomaile muuttamisesta... no Ruottin Torniojokivartheen siis, ko sielä on tosi halvat talot. Kannattaiskhaan semmonen liike?

Minäkin testasin sukupuoleniTorstai 26.10.2006 21:31

ja tulos tässä:

Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan. Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.

Olet sukupuolen suhteen hyvin tasapainoinen, yhtä vähän kumpaankaan sukupuoleen sitoutunut. Tulet hyvin toimeen muiden sukupuoliryhmien - miesten, naisten ja mieheyttä ja naiseutta itsessään yhdistävien androgyynien kanssa - , koska et ole niin kaukana muista ryhmistä.

Naisellisuuspisteesi: -2
Miehekkyyspisteesi: -6

Testi löytyy täältä: http://www.transtukipiste.fi/pelit/ttp0902.php

Japanilainen saunaTorstai 14.09.2006 03:15

tässä saunassa on erikoista tekniikkaa...

http://www.youtube.com/watch?v=8Enjz-SGnsI