IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntai.Sunnuntai 17.04.2016 15:45

Selvisinpäs hoitosuunnitelman teosta. Huh! Aikamoinen urakka, kun piti googlata lääkkeiden yleisimmät haittavaikutukset ja etsiä muutenkin tietoa eri tabuista. Mutta ny oon valmis. Jeejee! Sain viä ylimääräisen energiapiikin, ja väänsin heti perään perehtymistehtävän loppuun. Nyt voin loppupäivän vaan olla ja vaikka istua K:n kainalossa.

Aika rientää, sillä tästä ekasta harkasta on jo puolet takana. Seuraavat kolme viikkoa viä hoitokodilla ja si takas kouluun kuuntelemaan kuntoutuspuolen juttuja. Kivaa. :) Kuntoutus on se mun juttu, koska haluan työskennellä mielenterveyden parissa - mieluiten lasten ja nuorten kanssa. (Sinänsä vaan ihmetyttää, kun jotkut ihmettelee, että oireileeko lapsetkin mielenterveyksiensä kanssa. No kyllä...) Kesälomakin alkaa 1,5 kuukauden päästä eli "pian" pääsee lepäämään ja nauttimaan joutilaisuudesta lasten kanssa. Pitäis vaan keksiä, että missä menis käymään kesällä, koska pidän tärkeänä sitä, et muksut näkee erilaisia paikkoja ja saavat nauttia äiti-ajastaan täysillä.

Ens viikolla on luvassa elämäni ensimmäinen yövuoro. Saas nähä miten mun käy, koska oon tunnetusti iltauninen ja voi olla pienimuotoinen taistelu pysyä hereillä yöaikaa, jolloinka ihmisen pitäis nukkua. Tai minä en ainakaan ole yöeläin, vaan aikaisen herätyksen ystävä. Tänäänkin heräsin jo kuudelta, vaikka olisin saanut nukkua pitkään - niin pitkään kuin sielu olis sietänyt. Mutta ehkä si joskus muulloin tulee nukuttua.

Nyt jotain muuta kuin tietokoneen tuijotusta (menee niskat jumiin).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.