IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 16:49

Mies oli tehdessään ruman tai raa'an teon-näin Adam järkeili-loukannut itseään ja tästä sielunvammastaan hänen on välttämättä rangaistava jotakuta. pelkkänä varakeinona saattoi pitää sitä, että haulikkomiehet vartioivat vankeja työn aikana ja että heidät lyötiin yöksi nilkkarautoihin. mutta hurja piekseminen joka seurasi joka ainoaa omantahdon ilmausta,jokaista omanarvon tunnon tai vastarinnan merkkiä se tuntui todistavan että vartijat pelkäsit vankejaan ja armeijavuosien perusteella Adam tiesi että pelkäävä mies on vaarallinen peto. ja kaikkien tämän maailman eläjien tavoin Adam pelkäsi ruoskan vaikutusta ruumiiseensa ja sieluunsa. Hän verhosi oman itsensä muilta.
Hän pyyhki ilmeen kasvoiltaan, ymmärryksen kipinän silmistään ja vaimensi äänensä. kun hän myöhemmin tätä aikaa muisteli häntä ei niinkään hämmästyttänyt se että hänen oli voinut näin käydä kuin se että hän oli pystynyt kaiken sietämään vieläpä pahimmitta kärsimyksittä. muistot olivat paljon pahempia kuin todellisuus.

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 17:56


Niinkuin moni kieleltään kankea mies kirjoitti charleskin perusteellisia kirjeitä.hän ammensi niihin oman orpoutensa ja hämmentyneisyytensä ja pani paperille itsestään paljon sellaistakin, mitä ei itse mitään tiennyt.
poissaolonsa aikana adam tunsi veljensä läpikotaisemmin kuin koskaan ennen tai sen jälkeen. Kirjeenvaihto loi heidän välilleen sellaisen henkisen läheisyyden ,jollaista kumpikaan ei olisi osannut kuvitella.

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 17:52


Nuori Adam oli ollut tottelevainen lapsi.Hänessä oli jokin kaikkinaista rajuutta ja kiistoja kartava luonteenpiirre. Hän kavahti sitä mykkää ja kuitenkin kirskuvaa kireyttä,joka voi repäistä kuiluja perheen keskuuteen. Kaipaamaansa rauhaa hän edisti pidättymällä rajuudesta ja kiistoista, ja jotta hän olisi onnistunut, hänen oli pakko sulkeutua omaan itseensä,sillä rajuuden aineiksia on joka ainoassa ihmisessä. Hän kätki elämänsä epämääräisyyden verhoon,mutta hänen silmiensä sisäpuolella elämä jatkui runsaana ja täyteläisenä.tämä ei suojannut häntä ahdisteluilta,mutta takasi hänelle sielullisen koskemattomuuden.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.07.2009 01:46

aamusta ideaparkiin shoppaileen feat systeri:D

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 14:50

kun arvostelet ihmisiä, niin älä tutki heidän tekemiensä virheiden seurauksia vaan syitä.
-Walther Rathenau-

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 14:48

suuri ihminen osoittaa suuruutensa sillä, miten hän kohtelee pieniä ihmisiä.
-Thomas Carlyle-

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 14:46

Jokainen ihminen jonka tapaan, on jossakin suhteessa minun yläpuolellani, ja siinä voin ottaa hänestä oppia.
-Ralph Waldo Emerson-

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 14:43

hänen omatuntonsa oli puhdas. hän ei milloinkaan käyttänyt sitä.
-Stanislaw Jerzy Lec-

[Ei aihetta]Perjantai 17.07.2009 23:16

45min lenkki tehty vaikka jalassa komeilee melkoinen rakko-paholainen..

[Ei aihetta]Torstai 16.07.2009 20:38

I think they found another cure
For broken hearts and feeling insecure
You'd be surprised what I endure
What make you feel so self-assured?