IRC-Galleria

GooglaaKeskiviikko 20.08.2008 00:43

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] tarvitsee":
"Tiedolliset asiat oppii kyllä, mutta ainakin Lassi tarvitsee paljon tukea kontakteissa muiden lasten kanssa. Luokalla oli mukavia lapsia ja he ovat tietysti ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] näyttää":
"Esteitä mentäessä Lassi näyttää, mistä tämä herra on tehty. Se kiitää semmoista vauhtia, että korvissa vain suhisee. Kuitenkin Lassi on hallittavissa, ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] sanoo":
""Me vitsailtiin jätkien kanssa, että susta vois tulla Suomen Strauss", Lassi sanoo minulle. Strauss on musiikkikirjoittaja, joka teki pohjoisamerikkalaisen ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] haluaa":
"Lassi haluaa muuten muistuttaa, että vaikka me suomalaiset olemme hyvin pärjänneet rauhanturvatehtävissä ja saaneet niistä tunnustusta, meidän ei toki pidä ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] tekee":
"Lassi tekee työkseen mm. arpitatuointeja. Hänellä on alhainen kipukynnys. Kuva: Ari-Pekka Rautiainen. Häntä puistattaa, kun sairaanhoitaja ottaa ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] kysyy":
"kuvitteellista keskustelua. Lassi kysyy. Susannalta perusteita. Susanna: ”Se olisi väärin.” Lassi: ”Eikä olisi. Mulla olisi täysi oikeus tehdä niin.” ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] menee":
"Aikansa bändinne informaatiota imeneenä Lassi menee onnellisena nukkumaan. Seuraavana päivänä hän ottaa bändinne demon uudestaan syyniin ja tällä kertaa hän ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] tykkää":
"Lassi on leikkisä mutta välillä rauhallinenkin poika. Lassi tykkää katsella "Kimulin" tekemisiä, esimerkiksi aamuisin Lassi istahtaa kylpyhuoneessa ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] syö":
"Kasvupyrähdyksiä tulee aina välillä ja silloin Lassi syö valtavasti, mutta nyt on selvästi taas suvantovaihe ja ruoan menekki on pienempää. ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] harrastaa":
"Veikkaan, että ns. siiviiliin/peruspelaajaksi siirtyminen on kyllä Lassin harrastuksen kannalta vain hyvä asia. Kaveri voi naatiskella peleistä ihan ..."

Kirjoita Googlen hakuun "[nimesi] rakastaa":
"Katsos Lassi on niin iso, että ylettää pöydälle ja kaiken huipuksi se kuolaa! Et varmaankaan halua kuolaa oman voileipäsi väliin?! Lassi rakastaa leikkiä ..."





>lol lol lol lol lol lol lol.. ..roflmao roflmao roflmao roflmao roflmao roflmao roflmao.. ..lol lol lol lol lol lol lol<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.