IRC-Galleria

Japaniin varmasti.. toivottovasti!Torstai 24.11.2005 20:23

Jostain näiden asioiden on alettava, joten tulostin ja täytin eilen hakemuksen ICU:n kesäohjelmaan Tokiossa. Tänään oli japanin tunti ja pyysin meidän suurenmoista japanin opea kirjoittamaan minulle suosituskirjeen. Näin potkaistiin projekti käyntiin, nyt pitää jatkaa keinuttamista, jotta tulisi lisää vauhtia. Listalla on vielä tälle ja ensi viikolle:

- Language evaluation sheet toiselle opelle
- Purpose statement ja itse-esittely -aineet
- Opintorekisteriote
- Hakemusmaksu pankkiin

Sitten kaikki pakettiin ja postiin. Siinä paperiasiat alkavatkin olla kunnossa! Seuraava haaste on tarvittavan rahan kokoonsaaminen ja japanin opiskelun tehostaminen entisestään, mutta nämä eivät vaadi mitään erityisiä toimenpiteitä.

Maa, nihongo ga mada heta nan da kedo, ima kara ganbatte renshuu shiyou to omotteru yo! Sorekara benkyou ha hontou ni zutto shitai kedo, okane ga hitsuyou na node, shigoto mo takusan shita hou ga ii na. Aaaa! Dou sureba ii darou ka naa.. Saa, taitei koto ha nantoka shite okoru shi, okane ga tariru shi, subete daijoubu da ne... neee??

No joo. Sen sijaan, että kirjoittelen tänne, olisi hyödyllisempää alkaa kirjoittaa ihan oikeaa japanin ainetta, joka on siis joka tapauksessa pakko kirjoittaa ja joka myös korjataan, mikä on juuri oppimisen kannalta rajattomasti hyödyllisempää. Aineen aihe on muuten purezento (lahja).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.