IRC-Galleria

Tervetuloa siis kevätTiistai 01.04.2008 17:50

Eilen kävin kevään ensimmäisellä rantavesipulahduksella. Kaksi päivää eiemmin sielä oli vielä sitä uutta kahden vuorokauden lumisateen lunta ja jäätä josta tosin olisi helpolla mennyt läpi. No siinä olikin jo silloin läpiä ja vesi oli kirkasta. Eilen kuulin että kunhan vesi pelloilta valuu niin sitten sameutuu.

Toissa päivänä en tajuunut ollenkaan että kevätaikaa rukattiin päälle. En viel bussikyydin saattajanakaan. Se oli se valmiiksi katsottu varabussi joka tuli tasan tunnin päässä tarkoitetusta.

Suomi on ihan outo maa ja kieli. Tämän kuun nimi pitäisi olla Aprilli. Olen kyllä hyvä juksattava. Testaan itselläni toimiiko VIP ja sitten toimiiko jäähy. Kaikki sopii silti valtavan hyvin elikkä yhä hyvemmin yhteen.

(kurkistus)

..Ai niin en testaakkaan koska en muistanut että "valikko" ei näy omassa profiilissa. Siitä jo olisin huomannut "viestin" kompastumisen omiin suksiinsa jos olisin kerennyt ajatella rauhallisesti alun pitäen. En taida keritä kun kerran olen 47,65v. Melkein viisikymmentäprosenttinen %!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.