IRC-Galleria

oho-hoSunnuntai 25.12.2005 05:22

Olin ottanut 183 kuvaa aattona ja nyt yön alkupuolella. Oli vähän aihettaki kameran akun jo sanoa kuvaamisesta että soh-soh piisaaa! : )))

Eipä täss ämuutoin mitää kummoista paitsi että jollakin tapaa kaikki alkaa olla kummoista sen lisäksi että myöskin kyllästyttävää. Niinkuin hieman mahdotonta tai vahintäinkin siten outoa...

...

Toi oli 03:22:52 ja nyt on 04:20 ja voinpa sanoa että varsinaista paskaa olen kuvatuksi saanut olisi voinut jo määrästä arvata. Mutta hyvä kai että olen sentään koettanut :D Ja sitäpaitsi muutama on niin kiva että melkokäypäsesti kelpaa : )))

...

Unohhin vielä möläyttää ett ä ei o ollu ikinä niin sukkelaa ladata kuvia tänne galleriaan kun oli just viime yönä kelloooo 03:30 paikkeilla. Ehkä jotaa 3-4 kertaa nopeammin meni kun tavallisesti. Väliillähän se ei ees onnistu kun joku väli systeemissä antaa jo aikakatkaisus ja jotain muuta tyhmää. Nnoh mukana siinä laiskuuteni että siirrän ne isompina ja ig pienentää kuvat laiskuuteni puolesta. Sanottu 15:07 päivällä jatkoksi.

Vuorokausirytmi?Maanantai 12.12.2005 06:19

Nyt en oikein tiedä miten tän jutun ratkasis. Oon tottunnu näköjään nukkumaan päivällä. Nyt ei tunnu nukuttavan yhtään. Huomenna olisi kuitenkin jo vähän aihetta käydä hoitelemassa joitakuita asioita päiväsaikaan kun paikat ovat auki. Aika kun menee sittenkin niin sampskatin nopsaan tässä ja kohta on joa aamu. Jotenkin kun pääsisi nukkumaan ja saisi sitten tosiaan myöskin nukutuksi. Edes vähän. Ennen aamua tai edes päivää.

Hieman alkaa myös tehdö mieli lopettaa tämä kipeänä olo. Mutta osaan sitten taas olla varmaan tosi tyhmä ja tämä pieni tauti tai vain poikanen rävähtääkin isoksi. Ei olisi tyhmää olla varovainen ja olla pelleilemättä. Ei ole pakko touhuta nyt. Josko edes tarvetta?

Vähän kipeetäMaanantai 05.12.2005 03:21

Joo hei mä oon ihan vään yks jauhopää idiootti. Piti vaan sanoa. Ja vähän mukavaa että tämä paikka ei ole sen jälkeen enää tyhjä. Onhan nyt melkein mikä vaan tyhjyyttä kivempaa. Taidan olla taas eri mieltä äskeisen puhujan kanssa. Paskanjauhanta on vähän mälsempää kuin mikään. Pudotkoon taivas puraisen päärynää.

Vähä kipeemäinenKeskiviikko 23.11.2005 05:26

Saapas nyt nähhä miten kohta voin. Olenko sittenkin rääkännyt itteni pois tolaltani. En ihan luule. tai sitten olenkin vaan väsynyt ja pukkaa pakkasilmaa joka rupeaa kolottamaan pieniä varpaitani ja sormiani. Nyt ei taida olla asiaa kukkua aamuun asti niinkuin monta kertaa on käynyt. Häippäsen tästä ja kääriydyn täkkiin. tai ehkä enempäänkin. On ihan vilunen olo! Voihan olla että olen niinkin päin poikki kun nyt äsken vasta syöksytin ulos oikeaan päiväkirjaani tai siis varsinaisempaan koko viime viikon jutut. Siinä oli minulle vähän uutta ja jotakin opittavaa :)))

PaussiPerjantai 18.11.2005 06:40

Oon vähän yllättynyt kun äkkiä onkin vierähtänyt monta päivää. Meni yli viikko tänne kirjoittamatta. Kymmenen päivää jopa. Aika on outoa kamaa. Olen vieraillut monessa ajassa. Tai ehkä jopa asunut. Siirtyillyt aika-akselilla hermoradoissa viillettäen.

Nöh. Jotakin konkreettisempaa tekee mieli yrittää kakaista pihalle mutten oikein osaa. Nooh minulla on sellainen viilis että me kaikki kuseramme ja meitä kaikkia kusetetaan enemmän kuin mitä on mitään rehtiä. Voi fettu siis yhä pölhömpöö vaan keitän. En oo ihan selvällä päällä vaan syntynyt tällaisena?

: )))))Tiistai 08.11.2005 00:24

No tota vaa et nyt oon saanu vähä hymysempii kuvii muutaman kerran ja ku itte katton semmost ni alkaa vähä ellei jopa roisist hymyilyttää ja kierteesee on jo joutunnut. Voi höttö :D Mut ei joo meininki oli treenaa- Eli aluksi en osaa mitää samoin ku uimises ja ku treenaan nii pikkuhiljaa opin. No tuoat ei sen kummempii ja "pitäs" vähä kirjottaa oikeesee päiväkirjaaki koht :P

Mehut imetty kuiviinPerjantai 04.11.2005 02:46

Hihi kun en ollut inspiroituneella tuulella mutta tuntui että pitäähän hyvänen aika sentään muutama rivi välillä tännekkin raapustella. Vaikkakin tuollainen motiivi että pitää on ihan perseestä. No nauratti vaan tämä mehujeni kuivahtaminen kun olen kuitenkin juuri nyt eli torstaina lionnut ennätyksellisen paljon vedessä. Tai ei nyt ihan mutta melkein tuntuu silti siltä. Ja sitäpaitsi koko alkuviikonkin likoaminen tietysti ei ole poissa laskuista vaan se ynnäytyy ja alkaa jo tuntua. Huomisen aion vielä potkia.

Näyttää vähän hassulta tuossa rinnalla tänään ottamani kuva. Istun maassa pyöräni vierellä nojatessa rakennukseen. Se on kierrätyskeskus. Hassua on se että näyttää vähän kuin pitelisin jotakin irtojalkoja käsissäni tai mitä lie proteeseja. Ongelmani näissä sähellyskuvissani on että en oikein osaa olla rento. Ehkäpä vielä opin. Mutta on se minulla hiukkasen vaikeaa rentotua niin nopeasti että ehdin mukaan itselaukastavaksi.

AikaSunnuntai 30.10.2005 17:37

Olin ihan lahjakkaasti unohtanut että jotakin talviaikaa on olemassa. Jotakin eri aikaa kun tämä tuntuu olevan yhtä putkea josta ei selvää käsitystä kovin yleensä ole. Huomasin asian vilkaistuani juuri täältä irc-galleriasta vähän näitä päiväkirjoja. En huomannut että ajat ovat nyt vanhempaa lajia vaain kun asia oli tullut mainituksi.

Eipä nyt kai mitään muuta merkittävää. Pitäisi kai käydä kaupassa sillä vähän epäilen motivaationi tarmokkuutta vaikka helppo on kuvitella että pidämpä tästä hieman paastoa ja syön vain muutaman porkkanan.

Olen sittenkin päätynyt havaintoon että olen varsin tavallinen ja ikävystyttävä sälli. Tai mikseipä myöskin yhtä hyvin tavallinen ja vähän huvittava? Saahan sitä unelmoida : ))
Äkkinäinen luulo että mieli menee pirstoiksi kun tuntoja jakomielisesti näin eri päiväkirjoihin levittelen. Osaapa se mieli kepposia ihan vitseiksi asti vääntää. Äkkinäinen hätä oikein iski - Apua! Pih-Pah!! Kumpi oli ennen vai kampi? Ensin oli akseli ja sitten se katkesi. Puhumalla puuta-heinää pysyy terveenä kun se vastaa montaa omenaa ja vielä useampaa lääkäriä. Taidan ruveta kuntoilemaan giganluokan painoilla.
Todeta voinen nyt että kahvinjuonti ehkäpä sittenkin vaikutti. Tässä vain kukun ja sitten vasta joskus nukun. Ja sehän on selvää sillä näin nörtsä toimii nörtsä toimii näin! Minulta ei taida koskaan tulla mitään siitä että ilman väsymyksen humalaa näkisin aamun. Ehkäpä joskus vielä!