IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Vähä kipeemäinenKeskiviikko 23.11.2005 05:26

Saapas nyt nähhä miten kohta voin. Olenko sittenkin rääkännyt itteni pois tolaltani. En ihan luule. tai sitten olenkin vaan väsynyt ja pukkaa pakkasilmaa joka rupeaa kolottamaan pieniä varpaitani ja sormiani. Nyt ei taida olla asiaa kukkua aamuun asti niinkuin monta kertaa on käynyt. Häippäsen tästä ja kääriydyn täkkiin. tai ehkä enempäänkin. On ihan vilunen olo! Voihan olla että olen niinkin päin poikki kun nyt äsken vasta syöksytin ulos oikeaan päiväkirjaani tai siis varsinaisempaan koko viime viikon jutut. Siinä oli minulle vähän uutta ja jotakin opittavaa :)))

PaussiPerjantai 18.11.2005 06:40

Oon vähän yllättynyt kun äkkiä onkin vierähtänyt monta päivää. Meni yli viikko tänne kirjoittamatta. Kymmenen päivää jopa. Aika on outoa kamaa. Olen vieraillut monessa ajassa. Tai ehkä jopa asunut. Siirtyillyt aika-akselilla hermoradoissa viillettäen.

Nöh. Jotakin konkreettisempaa tekee mieli yrittää kakaista pihalle mutten oikein osaa. Nooh minulla on sellainen viilis että me kaikki kuseramme ja meitä kaikkia kusetetaan enemmän kuin mitä on mitään rehtiä. Voi fettu siis yhä pölhömpöö vaan keitän. En oo ihan selvällä päällä vaan syntynyt tällaisena?

: )))))Tiistai 08.11.2005 00:24

No tota vaa et nyt oon saanu vähä hymysempii kuvii muutaman kerran ja ku itte katton semmost ni alkaa vähä ellei jopa roisist hymyilyttää ja kierteesee on jo joutunnut. Voi höttö :D Mut ei joo meininki oli treenaa- Eli aluksi en osaa mitää samoin ku uimises ja ku treenaan nii pikkuhiljaa opin. No tuoat ei sen kummempii ja "pitäs" vähä kirjottaa oikeesee päiväkirjaaki koht :P

Mehut imetty kuiviinPerjantai 04.11.2005 02:46

Hihi kun en ollut inspiroituneella tuulella mutta tuntui että pitäähän hyvänen aika sentään muutama rivi välillä tännekkin raapustella. Vaikkakin tuollainen motiivi että pitää on ihan perseestä. No nauratti vaan tämä mehujeni kuivahtaminen kun olen kuitenkin juuri nyt eli torstaina lionnut ennätyksellisen paljon vedessä. Tai ei nyt ihan mutta melkein tuntuu silti siltä. Ja sitäpaitsi koko alkuviikonkin likoaminen tietysti ei ole poissa laskuista vaan se ynnäytyy ja alkaa jo tuntua. Huomisen aion vielä potkia.

Näyttää vähän hassulta tuossa rinnalla tänään ottamani kuva. Istun maassa pyöräni vierellä nojatessa rakennukseen. Se on kierrätyskeskus. Hassua on se että näyttää vähän kuin pitelisin jotakin irtojalkoja käsissäni tai mitä lie proteeseja. Ongelmani näissä sähellyskuvissani on että en oikein osaa olla rento. Ehkäpä vielä opin. Mutta on se minulla hiukkasen vaikeaa rentotua niin nopeasti että ehdin mukaan itselaukastavaksi.

AikaSunnuntai 30.10.2005 17:37

Olin ihan lahjakkaasti unohtanut että jotakin talviaikaa on olemassa. Jotakin eri aikaa kun tämä tuntuu olevan yhtä putkea josta ei selvää käsitystä kovin yleensä ole. Huomasin asian vilkaistuani juuri täältä irc-galleriasta vähän näitä päiväkirjoja. En huomannut että ajat ovat nyt vanhempaa lajia vaain kun asia oli tullut mainituksi.

Eipä nyt kai mitään muuta merkittävää. Pitäisi kai käydä kaupassa sillä vähän epäilen motivaationi tarmokkuutta vaikka helppo on kuvitella että pidämpä tästä hieman paastoa ja syön vain muutaman porkkanan.

Olen sittenkin päätynyt havaintoon että olen varsin tavallinen ja ikävystyttävä sälli. Tai mikseipä myöskin yhtä hyvin tavallinen ja vähän huvittava? Saahan sitä unelmoida : ))
Äkkinäinen luulo että mieli menee pirstoiksi kun tuntoja jakomielisesti näin eri päiväkirjoihin levittelen. Osaapa se mieli kepposia ihan vitseiksi asti vääntää. Äkkinäinen hätä oikein iski - Apua! Pih-Pah!! Kumpi oli ennen vai kampi? Ensin oli akseli ja sitten se katkesi. Puhumalla puuta-heinää pysyy terveenä kun se vastaa montaa omenaa ja vielä useampaa lääkäriä. Taidan ruveta kuntoilemaan giganluokan painoilla.
Todeta voinen nyt että kahvinjuonti ehkäpä sittenkin vaikutti. Tässä vain kukun ja sitten vasta joskus nukun. Ja sehän on selvää sillä näin nörtsä toimii nörtsä toimii näin! Minulta ei taida koskaan tulla mitään siitä että ilman väsymyksen humalaa näkisin aamun. Ehkäpä joskus vielä!

Tätä hieman aavistelin...Keskiviikko 26.10.2005 02:31

Kyllä kyllä hieman hassusti kävi sittenkin. Kahvi kerkesi hieman jäähtyä säätötoimenpiteiden kestäessä. Mutta ei se mitään. Se on sitten jääkahvia. Ja vastaavasti jäätelö on muhiskellut sopivaisen sulaksi. Yksi ennustaa toisen ilmestymistä.

En nyt oikein tiedä jaksaisinko raapustella "oikeaan" tai "ehkä oikeampaan" tai melko "varsinaiseen" päikkäriini. Luulin niin vielä illalla mutta alan olla kuitti. Varsin outoa tai ehkä ei. Kohta valvon kuitenkin aamuun saakka. Kukapas taas tietää?

Eväsretki : DKeskiviikko 26.10.2005 01:30

Onpa mukavaa kun on kahvit ja jäätelöt ja hedelmät mukana matkalla tietokoneelle. Alanpa tästä näin nörttiä sal33tisti! Sainpa helekattisen maukkaita pikkuomenaisia tänään saaliikseni! Ei pahoja porkkanatkaan ; P

Ai päiväkirja? !!!Tiistai 25.10.2005 21:21

Päivää uusi kirja... tiesitkö että pk on semmoinen jota rakastaa ja vihaa.
Tai ei tosiaankaan välitä siitä ollenkaan. Olihan tämä yllätys tavata! : )))
- Vanhemmat »