IRC-Galleria

Tervetuloa siis kevätTiistai 01.04.2008 17:50

Eilen kävin kevään ensimmäisellä rantavesipulahduksella. Kaksi päivää eiemmin sielä oli vielä sitä uutta kahden vuorokauden lumisateen lunta ja jäätä josta tosin olisi helpolla mennyt läpi. No siinä olikin jo silloin läpiä ja vesi oli kirkasta. Eilen kuulin että kunhan vesi pelloilta valuu niin sitten sameutuu.

Toissa päivänä en tajuunut ollenkaan että kevätaikaa rukattiin päälle. En viel bussikyydin saattajanakaan. Se oli se valmiiksi katsottu varabussi joka tuli tasan tunnin päässä tarkoitetusta.

Suomi on ihan outo maa ja kieli. Tämän kuun nimi pitäisi olla Aprilli. Olen kyllä hyvä juksattava. Testaan itselläni toimiiko VIP ja sitten toimiiko jäähy. Kaikki sopii silti valtavan hyvin elikkä yhä hyvemmin yhteen.

(kurkistus)

..Ai niin en testaakkaan koska en muistanut että "valikko" ei näy omassa profiilissa. Siitä jo olisin huomannut "viestin" kompastumisen omiin suksiinsa jos olisin kerennyt ajatella rauhallisesti alun pitäen. En taida keritä kun kerran olen 47,65v. Melkein viisikymmentäprosenttinen %!

Vertaus tuli mieleeniMaanantai 01.10.2007 18:40

Juuri kun äsken jälleen kerran katselin gallerian uusi kuvia tuli mieleeni että se on vähän samanlaista kuin karkkien popsiminen eli ei oiken malta lopettaa. Ja PeeÄsh vielä päälle. Toissapäivänä vetelin melkein koko lakupussin illalla tässä mikron äärellä ja sitten eilen olin mahastani ylitäysi ja pullottava ja se oli tosiaan mälsän tuntuista. Eli taidan vähentää karkkien ahmimista jos vain osaan ja samaten sitten varmaan gallerioissa roikkumista. Voisin välillä ruveta keksimään jotakin muutakin tekemistä.

Hauskaa : DPerjantai 23.02.2007 19:59

Sanoin tossa että pitää ostaa kakkua varten juustoa ja jauhoja ja sitten vähän mietin ja alkoi naurukohtaus. Pitkästä pitkästä aikaa! : D

Kakun aiheeksi tulisi vaikka kakutus.

Firefoxia kokeilenTorstai 19.10.2006 04:28

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0

oho-hoSunnuntai 25.12.2005 05:22

Olin ottanut 183 kuvaa aattona ja nyt yön alkupuolella. Oli vähän aihettaki kameran akun jo sanoa kuvaamisesta että soh-soh piisaaa! : )))

Eipä täss ämuutoin mitää kummoista paitsi että jollakin tapaa kaikki alkaa olla kummoista sen lisäksi että myöskin kyllästyttävää. Niinkuin hieman mahdotonta tai vahintäinkin siten outoa...

...

Toi oli 03:22:52 ja nyt on 04:20 ja voinpa sanoa että varsinaista paskaa olen kuvatuksi saanut olisi voinut jo määrästä arvata. Mutta hyvä kai että olen sentään koettanut :D Ja sitäpaitsi muutama on niin kiva että melkokäypäsesti kelpaa : )))

...

Unohhin vielä möläyttää ett ä ei o ollu ikinä niin sukkelaa ladata kuvia tänne galleriaan kun oli just viime yönä kelloooo 03:30 paikkeilla. Ehkä jotaa 3-4 kertaa nopeammin meni kun tavallisesti. Väliillähän se ei ees onnistu kun joku väli systeemissä antaa jo aikakatkaisus ja jotain muuta tyhmää. Nnoh mukana siinä laiskuuteni että siirrän ne isompina ja ig pienentää kuvat laiskuuteni puolesta. Sanottu 15:07 päivällä jatkoksi.

Vuorokausirytmi?Maanantai 12.12.2005 06:19

Nyt en oikein tiedä miten tän jutun ratkasis. Oon tottunnu näköjään nukkumaan päivällä. Nyt ei tunnu nukuttavan yhtään. Huomenna olisi kuitenkin jo vähän aihetta käydä hoitelemassa joitakuita asioita päiväsaikaan kun paikat ovat auki. Aika kun menee sittenkin niin sampskatin nopsaan tässä ja kohta on joa aamu. Jotenkin kun pääsisi nukkumaan ja saisi sitten tosiaan myöskin nukutuksi. Edes vähän. Ennen aamua tai edes päivää.

Hieman alkaa myös tehdö mieli lopettaa tämä kipeänä olo. Mutta osaan sitten taas olla varmaan tosi tyhmä ja tämä pieni tauti tai vain poikanen rävähtääkin isoksi. Ei olisi tyhmää olla varovainen ja olla pelleilemättä. Ei ole pakko touhuta nyt. Josko edes tarvetta?

Vähän kipeetäMaanantai 05.12.2005 03:21

Joo hei mä oon ihan vään yks jauhopää idiootti. Piti vaan sanoa. Ja vähän mukavaa että tämä paikka ei ole sen jälkeen enää tyhjä. Onhan nyt melkein mikä vaan tyhjyyttä kivempaa. Taidan olla taas eri mieltä äskeisen puhujan kanssa. Paskanjauhanta on vähän mälsempää kuin mikään. Pudotkoon taivas puraisen päärynää.

Vähä kipeemäinenKeskiviikko 23.11.2005 05:26

Saapas nyt nähhä miten kohta voin. Olenko sittenkin rääkännyt itteni pois tolaltani. En ihan luule. tai sitten olenkin vaan väsynyt ja pukkaa pakkasilmaa joka rupeaa kolottamaan pieniä varpaitani ja sormiani. Nyt ei taida olla asiaa kukkua aamuun asti niinkuin monta kertaa on käynyt. Häippäsen tästä ja kääriydyn täkkiin. tai ehkä enempäänkin. On ihan vilunen olo! Voihan olla että olen niinkin päin poikki kun nyt äsken vasta syöksytin ulos oikeaan päiväkirjaani tai siis varsinaisempaan koko viime viikon jutut. Siinä oli minulle vähän uutta ja jotakin opittavaa :)))

PaussiPerjantai 18.11.2005 06:40

Oon vähän yllättynyt kun äkkiä onkin vierähtänyt monta päivää. Meni yli viikko tänne kirjoittamatta. Kymmenen päivää jopa. Aika on outoa kamaa. Olen vieraillut monessa ajassa. Tai ehkä jopa asunut. Siirtyillyt aika-akselilla hermoradoissa viillettäen.

Nöh. Jotakin konkreettisempaa tekee mieli yrittää kakaista pihalle mutten oikein osaa. Nooh minulla on sellainen viilis että me kaikki kuseramme ja meitä kaikkia kusetetaan enemmän kuin mitä on mitään rehtiä. Voi fettu siis yhä pölhömpöö vaan keitän. En oo ihan selvällä päällä vaan syntynyt tällaisena?

: )))))Tiistai 08.11.2005 00:24

No tota vaa et nyt oon saanu vähä hymysempii kuvii muutaman kerran ja ku itte katton semmost ni alkaa vähä ellei jopa roisist hymyilyttää ja kierteesee on jo joutunnut. Voi höttö :D Mut ei joo meininki oli treenaa- Eli aluksi en osaa mitää samoin ku uimises ja ku treenaan nii pikkuhiljaa opin. No tuoat ei sen kummempii ja "pitäs" vähä kirjottaa oikeesee päiväkirjaaki koht :P