IRC-Galleria

Moi moiLauantai 29.04.2006 13:52

Kiitos tosi paljon VR:lle reiluudesta ja nuorisoystävällisyydestä. Seitsemän minuuttia vanhentunut lippu tuli maksamaan mulle 66 euroa (!!) eli minuuttitaksa matkalla Leppävaarasta Helsinkiin on rakkaalla junayhtiöllämme n.10 euroa. Aika halpaa. Plussaa myös ihraiselle, typerälle ja aggressiiviselle tarkastajalle siitä, että se katsoi oikeudekseen huutaa ja heitellä matkakorttia lattialle, kommentoida asiakkaan käsialaa ja valehdella.
Tarkastaja: eihän täs oo mitään lippua.
Minä: No onhan siinä.
Tarkastaja: joo, mut tää on menny vanhaks 11.27. (kymmenen minuuttia sitten).
Minä: Onhan siinä sit kuitenkin JOKU lippu.
Tarkastaja (huutaa): etkö sä yhtään kuuntele mitä mä sanoin!!

Ja mä kun luulin, että lipun pitää olla voimassa silloin, kun astuu junaan. Thänks VR!!

Toinen hyvä esimerkki siitä miten alle kakskymppisiä yleisesti maassamme kohdellaan: nuori poika istuu olutpullo kädessä puolityhjässä vaunussa. Lipunmyyjätäti soittaa vartijat vastaan Pasilan asemalle ja passittaa pojan heidän hellään huomaansa, vaikka poika on ostanut lipun ja on myöhäinen ilta, joten hän joutuu odottamaan seuraavaa junaa tosi kauan.
Keski-ikäinen äijä juo olutta täydessä junassa ja haisee ihan alkoholille. Junassa kuulutetaan: hyvät asiakkaat, muistuttaisimme että alkoholijuomien nauttiminen ja tupakointi on VR:n junissa ehdottomasti kielletty. HYVÄT ASIAKKAAT? Meinasin mennä vaatimaan kyseiselle miehelle samaa kohtaloa kuin sille pihalle passitetulle nuorelle söpölle pojalle, mutta päätin, etten itse halua joutua putkaan *virkavallan vastustamisesta* tai jostain muusta samanlaisesta rikosnimikkeestä jonka ne varmasti kehittelisivät ihan vain kiusaamisen ilosta.

Jos pilkku on oikeasti ainoa asia, mitä jotkut pahantuuliset ylipainoiset keski-ikäiset idiootit saa nussittua, niin menköön vaikka huoriin. Mutta älkää viitsikö levittää pahaa tuulta ympärillenne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.