IRC-Galleria

Näin meille sanoi kaupassa yksi aika nuori mies :). Keskiviikkona kun oltiin koko päivä Miksalla ja hassuteltiin ja käytiin kaupassa sekoilemassa. Haettiin jätskit ja mentiin kassalle ja sit se mies tuli sanomaan mulle kun se oli samaan aikaan pakkaamassa sen ostoksia:
-Ooksä nähny sen elokuvan Amelie?
-Öö.. mä sanoin.
-Sen missä on Audrey Tatou?
-Joo, oon! mä innostuin.
-Teistä tulee ihan se mieleen.
-Oih.. kiitos.. hih.. mä hämmennyin. Miksa, kuuliksä meistä tulee mieleen Amelie, se elokuva!
Mies nyökkäsi ja jatkoi:
-Ja se, jos mikä, saa hymyilemään. Nauttikaa elämästä!

Ihanaa kun on tollaisia kivoja ihmisiä :).
Tänään olin mummin synttäreillä syömässä kiinalaista ja kävelyllä ja nyt juttelen Miksan kanssa mesessä. Se lähtee huomenna pariksi viikoksi, tulee ikävä sitä, mun Amelietyttöä.

Tiziano soi Kissillä!!Torstai 22.06.2006 00:37

Mikä oli ihana huipentuma mukavalle päivälle :).

Eilen mä ja Miksa siis löhöiltiin aj uitiin koko päivä Uimastadikalla, ja luettiin italiankielistä Cosmoa ja hupsuteltiin ja kateltiin miehiä. Sit tänään otettiin uusiksi mutta Hietsussa, myös Dani ja mun iskä tuli mukaan. Yhes vaihees yks söpö Pasha tuli sinne, siitä tulee sähkömies. Tarpeelline tieto kaikille mun ystäville :D no se vaikutti tosi kivalta.

Sit illemmalla oltiin vaarin synttäreillä. Istuttiin vanhainkodin puistossa ja syötiin Hesen tortilloita ja kirsikoita ja keinuttiin Danin kaa ja väiteltiin mummon kanssa ja onniteltiin vaaria, se täytti jo 78 vuotta. Hyvää kesää kaikille!!

Vamos a la Playa!Keskiviikko 21.06.2006 13:12

Esattamente!!

Con la mia carissima Miksa <3.
Ehkä Aleksikin ja sen frentsut tulee, toivottavasti, slurps ;).
Vamos, vamos a la playa!!

Ps. pakko sanoa että italiaksi lause kuuluisi Andiamo alla spiaggia. Huh, nyt mulla on taas hyvä omatunto. Mut en mä voi mitään jos se laulu on tehty espanjaks :D.

[Ei aihetta]Perjantai 02.06.2006 01:16

Liisa: Mitä oliksäkin tiistaina Baarikärpäsessä?
Umberto: Olin.
Liisa: Ai et varmaan nähny mua?
Umberto: Näin.
Liisa: Näit? Miks ihmeessä et tullu moikkaamaan?
Umberto: Mä seisoin 10cm päässä susta ja hymyilin sulle ja sit sä käännyit pois.

Hmmmm.. mä en huomannu sua??

Oon lintsaaja, myönnetäänTorstai 01.06.2006 15:31

Mutta tuskinpa kouluni opettajat lueskelee tätä, eli nou hätä :D. Oon iloinen että kohta yksi ihana tyttö nimeltä Margarita Kirsikkainen tulee vierailulle tänne meille, jihaa!!

Tiistain piti olla leppoisa koti-ilta, vaan kuinkas sitten kävikään. Mirelle soittaa mulle seiskalta:
-Mulla on tänään synttärit ja vaik huomiseks pitäiski palauttaa essee niin mä päätin et en mäkään voi olla niin tunnollinen etten juhli 18-vuotissynttäreitäni.
-Öö, et voikkaan, vastaan, mutten mainitse sanallakaan sitä että mähän en juhlinut mun 18v. synttäreitä kaveriporukalla - kiitti vaan kirjotukset :D.
-Ollaan lähössä Eatziin ja sit klubbailee, tuutko mukaan?
Tottakai mä tuun! Mentiin Baarikärpäseen jossa muuten kävin ekaa kertaa koskaan. Se oli.. öhh.. varsin mielenkiintoinen paikka :D en ehkä lähtis sinne pelkästään tyttöporukalla eräiden limaisten vanhojen äijien takia, mutta onneksi meillä oli Simo ja Johny ja jotain muita vartijoina. Illan paras oli ehdottomasti se kun tanssittiin ja joku varmaan 25v. ukko tuli lähentelee mua niin Mirellen poikapuolinen kaveri tuli siihen:
-Hei, keep your hands off my girlfriend!
Sit se ukko siirty Mirellen luo.
-Don't touch her either!
-What, are they both yours?
-Yeah, they both mine, vastasi valkoratsuinen prinssimme ja rutisti meitä kumpaakin. Ooh, onneksi sankarit on keksitty :D.
Yllättävän paljon porukkaa paikalla muuten oli, sali oli ihan (LIIAN) täynnä. Pidettiin tosi hubaa ja yöllä oli mukavaa kun Mirellen äiti viel vei mut autolla kotiin kolmen aikaan.

Kuka haluaa veikata ehdinkö keskiviikkona ajoissa selitystunnille? No en mä ois ehtiny muutenkaan.

Oon Emmillä ollut, koko päivän :).Tiistai 30.05.2006 00:16

Meillä on ihan superhauskaa. Äsken syötiin TAAS Emmin tekemää mehujäätä ja keskusteltiin siitäkuinka se valmistetaan. Tai no mä kysyin ja Emmi vastaili.
Mä: Ai kaadetaanks se mehu vai tohon muottiin?
Emmi: Joo. Mut jos se on tiivistettä niin siihen lisätään myös vettä. Tää on tiiviisteestä tehty.
Mä: Mut ei tästä huomaa et täs on vettä. Sekotiksä nevai eka erillisessä lasissa?
Emmi: Liisa nää on kumpikin nesteitä. Nesteet sekoittuu ittestään kun toista kaataa toiseen.

Hups :D.

Nyt kuunnellaan tääl Stacey Orricon Stuckia. Tää on niin *biisi <3. Hassua kuinka tää laulu saa mut tuntemaan ihan samat tunteet kuin silloin monta vuotta sitten. Puhuttiin just etten varmasti koskaan unohda LKta. Enkä kyl haluiskaan. Se on mulle tärkeä :).

I'm walking on sunshine and does it feel good <3 ;).

[Ei aihetta]Maanantai 29.05.2006 03:06

I hate you for being such an idiot.
I hate you for telling me lies.
I hate you for acting so selfish.
I hate you for pretending to be something you never were.
I hate you for the broken dreams.
I hate you for the photos I can never use again.
I hate you for the waisted opportunities.
I hate you for the pain you caused me.

But I love myself for getting over you :).

Saturday Night FeverSunnuntai 28.05.2006 14:11

Booli on hyvä juoma. Se maistuu herkulliselle, näyttää kivalta, ja on tarpeeksi laimeeta tällaiselle minulleriittääillanaikanayksisiideri-tytölle. Näin ainakin yleensä. Millan synttäreillä eilen tarjottu juoma ei poikennut yhtään kahdesta ekaksi mainitusta kohdasta. Kolmas ei vaan ihan täyttynyt, ehkäpä vaikka siksi, että se koostui suureksi osin Virosta haetusta 80-prosenttisesta viinasta. Näin mulle ainakin kerrotiin.. hieman liian myöhään. Siinä vaiheessa kun kuulin kädessäni olevan mukin sisällöstä tarkemmin, olin jo ehtinyt juoda sen lähes tyhjäksi, viidessä minuutissa.

Onneksi mulla on nopeita ystäviä. Emmi kiikutti mun eteen heti paikalla paljon pizzaa ja monta lasillista vettä ja pakotti mut nauttimaan ne kiireesti. Kiitos näiden nopeiden toimien mulle ei tullut missään vaiheessa juhlaa paha olo, vaan heti kun maailma ei enää pyörinyt ja jalat tuntui taas kantavan menin keittiöön hakemaan lisää ¨sitä ihanaa juomaa¨. Muistan et mulle naurettiin jossain vaiheessa iltaa aika raikuvasti, varsinkin kun yritin ratkaista jotain Millan lahjaksi saamaa älypeliä (ei onnistunut, yllätys :D!). Jälkeenpäin Vera paljasti mulle myös, että olin valaissut maailmaa mm. seuraavilla jutuilla:
-Mies on naisen vastakohta!
ja:
-Suomi-Imous. Tajuuttekste, jos sen sanan kääntää toisinpäin. Ettekste tajunnu?!!
Ehkäpä ne ymmärsi :D.

Loppuillasta kävin syvällisiä keskusteluja uskonnosta ja ens lauantain ylioppilasjuhlista.. ja ai niin, suostuin (lue:TARJOUDUIN) ohjaajaksi poikien suunnittelemaan pornoelokuvaan. En sentään näyttelijäksi ilmoittautunut :D. Ainaskin mulla oli ihan hurjan hauskaa!!

Heräsin muuten aamulla siihen et nukuin kännykkäni päällä. Anton oli tekstannu mulle jotain ja Umberto oli ekana saapuneissa puheluissa.. yöllä kello 3.48. Mitä?? En tiedä mistä ollaan keskusteltu enkä ehkä haluakaan tietää :D. Mulle riitti Emmin eilinen puhelu sen discopojan kanssa. Luulenpa ettei Riku enää kauheasti soittele tännepäin ;D.

Tänään on iskän synttärit. Me ollaan kai menossa museoon. Mä oon ihan varmasti päivän virkein asiakas :D.

Mitä opin tänäänKeskiviikko 24.05.2006 12:24

Kantsii aina koetta edeltävänä päivänä katsoa moneltako testi alkaa. Muuten saattaa sattua niin hassusti, että tulee kouluun tuntia aikasemmin, kuten mä nyt. Tottakai fiksut tyypit vois käyttää senkin ajan lukemiseen, mutta musta tuntuu että mä oon valmistautunut tarpeksi (selasin kirjaa aamulla :D).

Sit toinen juttu mitä opin että ulkomaalaiset ei vältsysti tiedä mitä on Vanhojentanssit ja ne voi luulla sun juhlakuvaa hääkuvaks. Eli kun sä poseeraat nätissä mekossa söpön pojan kanssa, niille voi syntyä sellainen väärinkäsitys että sä oot naimisissa. Ja ne voi jo ihastella kuinka onnekas sun aviomies onkaan :D. Ei sillä, ei mulla ois mitään sitä vastaan vaikka oltaiskin menty Magnuksen kanssa helmikuussa naimisiin. Ainut vaan ettei oltu kumpikaan viel sillon 18. Eli ois pitänyt pyytää erikoislupa tai jotain :D :D.

Mä toivon että Magnus tai kukaan sen kavereista ei lue tätä. Suomalaisilla pojilla on usien tapana ottaa asiat turhan vakavasti. TÄMÄ EI OLLUT KOSINTA. Nyt voisin mennä lukemaan italiankirjaa. Joo, mä tiedän että mulla on PSYKAN koe neljänkymmenenviiden minuutin päästä, mut onhan bello italiano aina viihdyttävämpää kuin muut kouluaineet.. varsinkin jos teillä on hassu nuori sijainen joka puhuu 22 kieltä joka on mies mutta punastelee kun sitä pyytää kääntämään suomeksi mitä pompa tarkottaa. Ja teille utelialle, se on suihinotto. Eli tra una pompa ed altra tarkoittaa suihinoton ja toisne välissä. Saatiin hihityskohtaus koko luokka. Sääli ettei sijainen tiennyt että me kyllä tiedettiin lauseen merkitys jo varsin hyvin.. italialaiset vieraamme oli valistaneet meitä.

Nyt, addio a presto!!


Itse asiassa italiasta tuli mieleen että viime vuonna Emilio ja kumppanit opetti mulle että jos haluat italiaksi sanoa -Kuinka makeeta! How cool! Niin oikea tapa on: -Che culo! Mä jo ajattelin, että englantilaiset on lainannut sanan latinasta (culo - cool on aika samantapaisia sanoja) ja riemastuneena siitä että osaan tällaisia hyödyllisiä fraaseja joita ei koulukirjassa opeteta tungin sen mukaan joka aineeseen ja joka kokeeseen. Esimerkiksi kirjeeni menivät aina tyyliä: Ieri ho ballato tutta la notte. Che culo! eli Eilen tanssin koko yön. Onpa kivaa!
Ihmettelin kun Roger aina yliviivasi kyseiset kohdat tekstistä ja ajattelin että se on ehkä vaan hieman puhekielistä mutta että minähän en tyyliäni muuta, nuoren kuuluukin kirjoittaa nuorekkaasti. No, vähän aikaa sitten sain selville että huudahdus tarkoittaa oikeasti MIKÄ PEPPU!! ja että mitään muuta merkitystä sillä ei olekaan. Kiitos pojat :D hyvä etten sentään ylppäreitä ehtinyt italiasta vielä kirjoittaa ;).

Ehkä kertaan sittenkin vielä vähän psykaa. Anyway, bye for now!!

tänään tein enkun kokeenTiistai 23.05.2006 23:23

Ja olin kävelyllä ja sellasta. Mutta nyt kerron kuitenkin siitä englannin testingistä. En ollu tietenkään lukenu joten en osannu niitä sanoja ollenkaan. Sit keksin just jotain tyyliin et kastelu ois hydration ja aavikoituminen desertation :D :D. Mut ei sillä viel väliä. Oikeen älynväläyksen mä sain kun päästiin aineeseen, jonka aiheena oli, tai siis jonka aiheeksi mä valitsin Peace-Keeping - Mission Impossible? Mähän tietysti innostuin ja kirjotin puolet aineesta köyhyydestä ja sen epäreiluudesta ja mun taidonnäytteeni huipentui lauseeseen: Do I believe in the worldwide Peace? No, not as long the majority of the humankind suffers from malnutrition and lives in shanty towns while some of us turn themselves into hamburger-grossen, whaleweighting monsters whose only interest is protecting their 300-squaremeter palaces from the robbers.

:D :D saan varmasti kympin.. opettaja varmastim tykkää kun keksin omia sanoja ja kaikkea ;).