IRC-Galleria

Oon lintsaaja, myönnetäänTorstai 01.06.2006 15:31

Mutta tuskinpa kouluni opettajat lueskelee tätä, eli nou hätä :D. Oon iloinen että kohta yksi ihana tyttö nimeltä Margarita Kirsikkainen tulee vierailulle tänne meille, jihaa!!

Tiistain piti olla leppoisa koti-ilta, vaan kuinkas sitten kävikään. Mirelle soittaa mulle seiskalta:
-Mulla on tänään synttärit ja vaik huomiseks pitäiski palauttaa essee niin mä päätin et en mäkään voi olla niin tunnollinen etten juhli 18-vuotissynttäreitäni.
-Öö, et voikkaan, vastaan, mutten mainitse sanallakaan sitä että mähän en juhlinut mun 18v. synttäreitä kaveriporukalla - kiitti vaan kirjotukset :D.
-Ollaan lähössä Eatziin ja sit klubbailee, tuutko mukaan?
Tottakai mä tuun! Mentiin Baarikärpäseen jossa muuten kävin ekaa kertaa koskaan. Se oli.. öhh.. varsin mielenkiintoinen paikka :D en ehkä lähtis sinne pelkästään tyttöporukalla eräiden limaisten vanhojen äijien takia, mutta onneksi meillä oli Simo ja Johny ja jotain muita vartijoina. Illan paras oli ehdottomasti se kun tanssittiin ja joku varmaan 25v. ukko tuli lähentelee mua niin Mirellen poikapuolinen kaveri tuli siihen:
-Hei, keep your hands off my girlfriend!
Sit se ukko siirty Mirellen luo.
-Don't touch her either!
-What, are they both yours?
-Yeah, they both mine, vastasi valkoratsuinen prinssimme ja rutisti meitä kumpaakin. Ooh, onneksi sankarit on keksitty :D.
Yllättävän paljon porukkaa paikalla muuten oli, sali oli ihan (LIIAN) täynnä. Pidettiin tosi hubaa ja yöllä oli mukavaa kun Mirellen äiti viel vei mut autolla kotiin kolmen aikaan.

Kuka haluaa veikata ehdinkö keskiviikkona ajoissa selitystunnille? No en mä ois ehtiny muutenkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.