IRC-Galleria

busy weekend!Maanantai 29.09.2008 23:11

Joo, eli tosiaan loppuviikosta kavin tosi ahkerasti salilla, mm. perjantaina koitin ekaa kertaa vesiaerobiccia. Ja oli hauskaa, ja silti tehokasta. - Eli mita luultavimmin vesijumppa tulee olee joka viikkosessa ohjelmassa. :) Yks pikku ongelma tosin oli, mulla on vaan bikinit, en taida edes omistaa enaa kunnon uimapukua.. No kiva siina sitte hypella ylos ja alas ku bikinit ei oikeen tahtonu pysya paikallaan.. Ainakaan alaosa :D Nooh heti ens palkasta kayn ostaa itelleni kunnon varusteet.
Vesijumppa loppus siina 19.45 ja kipin kapin suihkun kautta pukuhuoneeseen pukemaan. (Noora meinaan venaili ulkopuolella, oli tullu siis taas yokylailemaan. )Haettiin budgenssista vahan hedelmia leffamatoks (vihaan tata kannettavaa ku ei oo oota pisteilla, if you know what i mean..) but anyway. Itavaltalainen dani liittys meian seuraan myos, ja mentiin kolmisteen mun kotiin... Olin kayny lainaamassa kirjastosta yhden leffan, mika ei sit oikeen tahtonu toimia meikalaisen dvd-soittimessa... saakeli etta oli arsyttavaa ku elokuva hyppi 2-10 minuuttia valilla eteenpain, valilla taaksepain. Yrita siina sitte pysya juonessa mukana :D Nooh noin puolessa valissa me sit luovutettiinki, ja dani lahti takasin kotiin. Olihan kelloki siina vaiheessa jo aika paljon...

Sit pienta plagioimista taas nooran paivakirjasta :D

"Taas vaihteeks Lotta piti mulle pientä showta nukkuessaan: ensiks havahduin siihen kun Lotta oli jalkeilla ja kollas jotain lipastonsa kanssa... kysyin tottakai et mitä luulet tekeväs keskellä yötä siel. Vastaus liitty jotenkin jäätelöön ja lapsiin :D En muista enää ku olin itekin ihan pöpperössä.
Sitten tuli taas ääninäytteitä englanniksi. Alkoi näin ja oikein virallisella äänellä: "Look... The thing is..."
Valitettavasti en saa koskaan tietää mikä se juttu lopulta oli ku herätin Lotan heti kun halusin nukkua ite :D Päätin, että seuraavalla kerralla sidon Lotalta jalat ja kädet kiinni ja ehkä muutama huolellisesti aseteltu jeesuteippikerros suun päälle... jos vaikka auttais.

Lauantai aamuna lähettiin metrolla Lontoon toiselle laidalle - Clapham Southiin - aussityttöjen kämpälle. Roudattiin nukkumakamat sinne ja mentiin takas keskustaan shoppailemaan. Piccadillyllä eka syömäs ja yhdessä isossa urheilukaupassa (Lillywhites), jossa on usein melki kaikki vaatteet 30-70 prosentin alennuksissa!!! Sain pidettyä itteni niin etten ostanu mitään sieltä... "

Mut ma en saanu pideltya itteani. Shoppailu on ehka ehdottomasti mun heikoin kohta. Ku alotan, en oikeen pysty lopettaa :D (toivottavasti aiti ei lue tata... hehe) :) Mut joo, en ostanu mitaan mita en ois tarvinnu. Kerrankin.
Lahdettiin piccadilly circukselta viela oxfordin suuntaan, ja vierailtiin siella muutamissa kaupoissa. Jumankauta sita ihmismaaraa! Eihan siella pystyny liikkumaan mihinkaan suuntaan. Eli tasta lahtien hoidan keskustan shoppailut viikolla, esim tiistai paivalla ku muksut on koulussa. Vkl on ihan turha yrittaakkaan hoitaa ostoksia nopeasti siina ihmismassassa.

Shoppailun jalkeen lahdettiin takasin clapham southiin, aussityttojen kampille. Asuu siella tyttojen lisaks yks etela-afrikkalainen russ, ja irlantilainen mike joka nahtiin sillon lauantaina sit ekaa kertaa. Oli tosi kivan olonen miekkonen, mut siita irlantilaisaksentista oli toisinaan kovin vaikeeta saada mitaan selvaa :D eli perus "hymyile, niin ne luulee et tajusit" meiningilla mentiin. haha. :D
Siina sit pikku hiljaa aloteltiin. Mulla taas perus viinipullo, ja sarahilla ja kaylalla vodkaa. Yllariyllari. Nooralla tais olla vaan yks siideri, mut tytot kaato noorallekki muutaman vodkapaukun. Pelailtiin jotain juomapeleja, ja kuvattiin jotain tyhmia videopatkia. Oli kylla hauskaa. :)
Matka jatkus balhamin baarien kautta wimbledoniin asti. Clubbailtiin siina koko ilta, ja yolla sit lahdettiin bussilla kotiin. Mulla oli kaylan korkkarit jalassa, ja ai saakeli etta jalkoja sattus kotimatkalla. Noora ja sarah hoki etta ota ne pois jalasta, ota ne pois.. Mut ku lotta paattaa jotain, ni on ihan turha anella. Lonkkasin niin ihme tyylilla kotiin :D Nooh, ketaan ei nahny.. eihan? :D haha.
Heti ku paastiin kampille, marssin sarahin huoneeseen ja sammahdin samantien. Olin kuulemma silla kertaa jutellu unissani suomeks. Miltakohan oli mahtanu kuulostaa australialaisen korvaan suomen sonkotys :D Kylla ma pienesta pitaen oon unissani puhunu, mut nyt on kylla harvinaisen puhelias kausi. Voi olla jonkinlaista stressia, ja se purkautuu sit huonoina younina? Don't know..

Nooh anyway, sunnuntaina sit maailman hirvein krapula. Mika meni onneks ohi ruuan ja suihkun avulla. Tultiin heti aamupaivasta nooran kanssa takas mun kotiin, ja siina kahden maissa lahettiin takas keskustaan. Suuntana siis canada water, ja suomen merimieskirkko. Odotettiin sinne au pair meetingiin n. 10 tyttoa, mut maara kolminkertaistu. Meita oli yhteensa tosiaan kolmisenkymmenta au pairia, ja siina sit istuskeltiin ja tutustuttiin toisiimme. Voi etta et oli ihanaa :D Ja kokouksen jalkeen mentiin takas alakerran kahvioon, missa odotti viela lisaa tyttoja. Olivat tulleet niin myohassa, et oli jaany odottelee meita sit sinne. Ostin suomalaisesta kaupasta karjalanpiirakoita, suomalaista karkkia ja lapsille dumle tikkarit. (Hyvin meni kaupaks kotona :) Sit tosiaan siina kaheksan maissa hajaannuttiin, eli lahdettiin kotiin. Ainiin, suunniteltiin hirveesti juttuja mita pitais porukalla tehda. Kuten esim. huvipuistoreissu, pikkujoulu reissu pariisiin, jos vaan saadaan halvat lennot. + pidennetty vkl skotlantiin jne. Mut jos shoppailen kaikki rahani, ni voin sanoo hyvastit noille reissuille. Eli nyt ei auta muu, ku harjotella itsekuria.. ja paljon.

No mut tanaan oli taas paluu normiarkeen, nell oli ensimmaista kertaa sen 6.5 tuntia koulussa, eli mulla oli muksuton paiva tanaan. Siivosin ja katoin yhden elokuvan. Sit siina puol neljan aikaa kavelin taas tohon toiselle puolelle tieta sijaitsevaan kouluun noutamaan lapsia kotiin.

Nyt kello on 18:09, ja pitaa kohta lahtea salille vesijumppaan. Haluaisin menna juoksemaan, mut sain uusista kengista niin pahat hiertymat nilkkoihin, et vois olla aika tuskaa laittaa juoksukengat jalkaan.

Jeespoks, eikohan se riita talta paivalta. Vi ses :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.