IRC-Galleria

5 päivää !Sunnuntai 08.06.2008 20:27

viikon päästä tähän aikaan maijulla on luultavasti kamalan kova rapula ja haisen paskalle. ja olen luultavasti tulossa ehkä kotiin. jos koskaan selviän sieltä : >>

äiti antoi tänään festarineuvoja (minun äitinihän ei ole siis koskaan edes käynyt festareilla) ja kerto että mitä mun pitää laittaa päälle. : DDD nauroin sille pikkuse. se sano että mun pitää tehdä joku puku, niin voin sitten kuulemma pitää samaa pukua koko viikonlopun eikä tarvi ressata vaatteista. se ehdotti mulle sellasta pink panttttter pukua mikä on jollai 42v miehell jossai turussa. oliha se iha hieno. mut pääasia oli äitin mielestä kuulemma se, että on jotakin vaatetta päällä. =)

se on ps paskapuhetta että rovinssissa on huono keli. mä oon tilannu sinne aurinkoo ja +23 astetta ! en luovu tosta. saatana jos sataa. suutun sitten sääukolle.

mulla ois huomenna enkun uusintakoe =)) en oo käyny galtsussa moneen päivään, heti ku lukee pitäis niin kappas kun alko taas kone kiinnostaa. oikeesti tulin kyllä vaan kattoo juttuja wilmasta ja sitt tuolta rovinssisn sivuilta kun mua häiritsee pari juttua.

mun joonas oli tänään aika hellyyttävä
"harva haluaa, muutama saa" <3
-joonas 18v-

moimoi nyt !

niin ja vielä sellanen, IHANAA ETTÄ OOT MAKKA SELVINNYT SIELTÄ LAPLANDISTA.<3 oon eläny hengessä mukana täällä koko viikon ! melkein joka päivä oon sua ja sannaa ajatellut !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.