IRC-Galleria

ahahahTorstai 18.06.2009 01:10

huomen alko sit tyttöjen juhannus kampinmäellä.
ykköset päälle. tamineet pitää olla kunnossa ku mennään kiville istumaan pussikaljalle<3

huippua :DD ihana monttu ku pyys mut messii<3 tarvinnu kauaa houkutella :DDD

lauantaina sit ellun kaa KALSARIkännit. kalsarit jalkaa, sateenvarjo käteen ja pussikaljalle postin eteen. sounds like a plan!

hyvä juhannus `09
sit lauantaina käyn myös moikkaamassa mertsiä ku se raukka on töissä :( <3

OSTETTIIN TÄNÄÄN TELTTA RUISSII. joooo neljän hengen teltta ja aateltiin myös ostaa kaikkea turhaa reissuun mukaan muttei oikee tarttunu muuta. paitsi kylmäkallet :DDDD hyvännäköstä oli ku mentii mertsi juuso ja minä jonossa kassalle ja kaikilla oli kylmäkallet. jeejee.
ruissii sitte lähetää jo torstaina ihan tähän välii ! tai meikä ainaki lähtee :D kyl mertsi lähtee mun kaa ku se on vähä semmmmone.

näin tänään myös ellua pitkästä aikaa ja oltii ihan diudiu ku nähtiinkin vaan koppa ;)
mitähän muuta olen tänään tehnyt ja suunnitellut. niiiiin sain SAUNISMURULTA weedit ja aion kattoo ne putkee ja sit oon ilonen ah<3 sitten olen ollut tietysti tuon yhden vittupään kanssa taas koko päivän ja ööööö tehtii ruokaa =) vähä meni pitkin pöytii mut muuten meni tosi hienosti.
meerin kaa perseiltiin keskisellä lol joittenki lippalakkien kanssa ja ei oikeesti eees ollut hauskaa vaikka kyllä oikeesti olikin :oo ja naurettiin yhelle hoppari-isille :DDDDD vittu oli karu.

huomen voisin yrittää herätä aamul auttaa mummia siivoomaa ku viimeks vähä venähti toi mun herääminen : D sit moikkaan vittupäätä ja moikkaan myös ellua. tai siis ne moikkaa mua koska mä aion katsoo weedejä. ja sitten meen kampille illalla istumaan kaljalle. kiire päivä.
no sitä tää juhannus teettää<3

oke mo t maiju

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.