IRC-Galleria

LOISKEMaanantai 10.08.2009 16:50

joo tosiaa mentii keskiviikkona (?) leirille ja oli muuten kamala päivä. olin iha vitutuksissani koko aja ja sit meeri lähettää kamalaa viestiä ja olin paniikissa ja ei ollu kivaa......://
torstaina oli sit iha jees, tehtii vähä jousipyssyy ja silleee :--DD hyvin ne sai kuitenki ne tehtyy vaikka oli kyllä aika suuri epäilys tästä.
perjantaina nää meidän pikku leiriläiset lähti haikille ja supet lähti kotii ja me oltii rastilla sannan ja makan kaa ja otettii aurinkoo =))))))))) oli kivaa. paitsi sit ku se vähä venähti se homma ni alko vituttaaaaa, sitten me lähdettii käymää ähtärissä ;) rillin kautta ja oltii rumiiii. sit menin juusolle syömää nam<3 illalla mentii takasi sitte leirille ja nukuttiin koko johtajaporukka ulkona? tästä johtuen olenkin nyt sitten ilmeisesti kipeä. jee. kivaa mennä kouluun ku nenä vuotaa.
lauantaina ei tehty mitää muuta ku otettii aurinkoo ja paloin :>>>>>>>>>>

siellä oli pelottavia lukkeja ja makka oli sulosin ku se otsalamppu päässä etti hädissään lukkeja ::D
sillä oli yks päässäkin ja yritin olla varovainen sanoessani makalle: "makka, älä nyt hermostu...mutta sulla menee lukki päässä" mut kyllä se hermostu silti :O en ymmärrä miks?

yritettiin pystyttää myös maailman vaikeinta kupolitelttaa ja ihmeteltiin että kuinka monta johtajaa voidaan tarvita pystyttämään yks kupoliteltta? ;;o no, viishän meitä siinä oli ellei enemmänkin en edes muista.

olli ei enää rakastanut mua ja olin ihan murtunut mutta sitten voitin ollin rakkauden uudelleen ja nyt se ei enää edes näe ketään muita kun mut !!!!!1 ehkä toiveajatteluu :<<<<

maiju kuittaa. oli kiva leiri, jälleen kerran =)

ainiin ja oltiinhan me koiviston kaa kuuluisalla romanttisella kuutamosoudulla :DDDDD koivisto ei ees osann soutaa ja se meni ihan mihin sattuu, virta vei. mutta rantaan päästiin kuitenkin. ja meidän se toinen veneki oli ihan paska ja meinattiin hukkua ! olin varma että nyt kuollaan ku vene oli puolillaan vettä. oli niin titanic fiilis >;;o huihui.

mut kiva olla kotona ja ylihuomenna kouluu jeejee......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.