IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

manala

manala

Saatanan kepakko.

Uusimmat blogimerkinnät

281Maanantai 08.05.2006 11:22

juustiinsa.. perjantaina siivosin ja vaihdoin järjestystä jarin kaa ja lauantaina viimeistilin huoneen.. jari osti mulle perjantaina sellasen ruusupuskan joka pitääs koko kesän kukkia.. saas ny nähä..
lauantaian lähettii isostakyröstä vaasaan ja siellä oltii puoltuntia ajois.. sitte ajettiin ja otettiin kyytiin porukkaa ja minä olin kirjanpitäjä.. hahha.. kyl oli mukavaa istuskella linkassa.. latosaareen päästyä mentiin shellille istuu kaffeelle.. (hahahh santanen on kalju) sekin kato oli siel.. jossaki vaihees jari huomas että linkka savuttaa ilmeisesti vepasto mutta sitä ei oltu käytetty koko reissun aikana ku oli niiiiin kuuma..ennen ku mä lähin kattoo linkaa join kato rauhas kaakaota niin runkku ajo sinne siis uudella mersulla joku kundi mukana.. mulle tuli äkkilähtö jarin työ.,.. jari oli pahalla päällä mukamas auton takia mutta en nyt tiiä.. ja runkku esitteli meille mersua ku se tankas sitä.. voi jee ketä kiinnostaa.. *yök* no kylhä sil linkalla pääs lähtee niin lähettii latosaareen parkeeraa ja oottaamaan.. että kellos olis 2.45 että pääsis lähtee.. porukkaa lappas sisää. jotkut kännis jotkut ei.. lähettiin takas ja tiputettiin porukkaa ulos.. nukahdin jossain vaihees ja heräsin vaasaan päästyä.. yksi laihialainen oli nukahtunut mutta onneksi me ajettiin laihian poikki niin se pääs siinnä kyydis pois.. voih mua oltiin kaivaltu.. meillä oli vaasa-latosaari kyydis 34 ja latosaari-vaasa 32.
sunnuntai meni niinku vähän nukkuen ja ..

väsyttää niin saatanasti vielä.. miksi miksi.. mitäköhän me tehään ensloppuna.. oltii me kai jarin kanssa aika näky ku mulla oli kanssa kraka..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.