IRC-Galleria

manala

manala

Saatanan kepakko.

Uusimmat blogimerkinnät

74Perjantai 30.11.2007 11:28

mä oon ollu ihan paska kaikki nää kaks viikkoo töis. paskanmaku jäi reissust suuhun kun tuli lisäksi yllättäviä seikkoja eteen. oikeestaan mä oon ollu aivan paska koko tän kuukauden.

ja mä kerron ne yllättävät seikat kun suomeen pääsen, mutta se on eri asia se kelle mä jätän asiat kertomatta.

niiKeskiviikko 28.11.2007 18:28

jos vaikka hetken uis vielä paskas ja sitte katsos miltä tuleivaisuus näyttää.

76Keskiviikko 28.11.2007 11:47

Mulla mitää miestä ole, se oli vaan unta.

Tiesittekö että Rakkaus sattuu ja se sattuu pahasti..

Kuinka paljon ihminen voi itkeä päivän aikana?

Miksi ihminen voi itkeä pienistä asioista?

Kuinka joillakin voi taas mennä huonosti?

Kuinka jotkut voi olla niin onnekkaita?


Tappakaa mut! tai tämä päänsärky tekee tän!

77Tiistai 27.11.2007 12:12

ääääää mä näin eilen kuoleen rotan.. hyi saatana..

ja mullon kylmä ja mä en tajuu mitä nua saksaksi puhuu.

ja päätä särkee ja oksettaa.

ja missä on mieheni?

78Maanantai 26.11.2007 13:55

päässä jyskyttää vieläkin.. älkää menkä amsterdamiin kahden miehen kanssa, joilla on ajokortti, voi tulla ongelmia, sillä ne riiteli koko ajan...
okei, autoa ei saanu ilman kallen korttia lainatuksi ja ilja olis halunnu ajaa, mutta kalle oli sitä mieltä että hän ajaa, niin hän ajaa. no kalle voitti, mutta ilja istu menon amsterdamiin edessä. ilja oli sitä mieltä, että se joka on kuskina, sillä ei saa olla omaa tahtoa, se ei saa koskea karttaan. koko matkan ilja käski kallen ajaa hiljempaa kun mittari oli 140 ja kun mentiin sellasessa tiellä jolla saa ajaa niin kovaa kun haluaa.
päästiin amsterdamiin ja kalle oli sitä mieltä että kierellään nyt kaupunkia ekaksi ja sitten etitään joku parkki paikka, mutta ilja oli koko ajan että ei ku aja tuonne tuolla on parkkipaikka, löydettiin parkkipaikka ja lähettiin syömään, ai saatana ku oli kallista ja mulle jäi saatana viel nälkä.. sen jälkeen mie, natalia ja kalle mentiin jonnekki kallisostoshelvettiiin, ei me mitään ostettu mutta siihen piti tuhlata rahat että sai natalia ja mie karikka piirrokset itsestään, ja se oli hauskaa. ja kuvista tuli aika osuvat..
mentiin autolle ja tehtiin diili että mennää ny käymää siellä punaisten lyhtyjenkadulle.. no mä pysähdyinkin katsomaan jotain esitystä, joka oli torilla ja me jäätiin siihen katsomaan, ainakin mie ja kalle oltii loppuu astiin siinnä.. ilja ja natalia lähti sinne punaisten lyhtyjenkadulle.. se esittäjä lopetti kesken esityksen koska yleisö oli aivan paska, mutta kyllä se huomas että vaan kolmella oli hauskaa.pyys kaljalle ja menimme mukaan. siellä keskusteltiin ja selvis että sillä on aivan ihana poika Nooa.. se oli kyl suloonen.
lähettiin takasi päi ajaa. ajettiin väärää suuntaan ja kalle sitten katto samal karttaa kun ajettiin ja siitäkö ilja suuttu ja se huus että kalle pysäyttää auton, että se pelkää henkensä puolesta sillä kalle ei osaa ajaa, sillä hänellä on vasta ollut alle vuoden ajokortti, joten siksi hän ei osaa ajaa, mutta kalle sai vielä ajaa, no jossain vaihees pysähdyttiin kun kalle vähän heilautti autoo ja siitäkö iljan mitta täytty. oltiinko varmaan tunti jossai, kun poijat ei osannu keskustella ja siitäkö sitten mun mitta täytti. sitte ilja oli aivan että minä ajan kalle on huono ja haukku sitä ja oli aivan miestä kun kerto että nää kaks poikaa on jääny kiinni poltamisesta ( niin huumeista idiootti ei ylinopeudesta) no loppujen lopuksi ilja voitti kisan ja noo kalle tunsi että sen ihmistuntoa on loukattu. iljan rahoilla ostettiin kallelle vodkaa ja cokista, mutta sitä ennen tehtiin diili että kalle ajaa yhen niistä poijista kotiin, sen omalla autolla ja toinen niistä poijista meni meidän autolla, mä menin siinnä missä kalle ajo, ja kalle ajoi sitten ihan mielellää 180 huh.. ainoastaan kameroiden kohalla piti vähän hiljentää.. poijat pääs kotiin ja kalle pääs juomaan, sillä ilja ajoi.
lähettiin sitte kotii päi ajaa, tällä kertaa osat vaihtu eli ilja ajoi ja kalle valitti sen virheistään.
ja ilja teki samat virheet kuin kalle teki.. eli ajoi 100 alueella 120-130, ihan kuin kalle ei sitten olisi saanu ajaa samoin.. kalle heitettiin ja me päästiin kotii siinnä viiden mais aamulla ja mua vitutti ku piti herätä sillä nukuin koko helvetin matkan.

kaikista eniten mua vitutti reissussa että ilja ei kuunnellu.

ja eilen voi helvetti, ilja olis voinu palauttaa sen auton eilen itse mutta ei ku vei sen kallelle, että kallen pitää palauttaa, ei se miettinyt kahta kertaa. ja mä huusin iljalle eilen ja olen edelleenki vihainen, sillä ei se kuunnellu. sillä siihen auton palauttamiseen ei tarvita ajokorttia, siihen tarvitaan vaan se että sä sen palautat.

jaaha olipa pitkäää tarina. en tee toiste samaa.

80Sunnuntai 25.11.2007 02:13

we was in amsterdam.. wihiiiiii...
hienoa.. ja outooo

jooPerjantai 23.11.2007 18:59

mullon kylymä, mä haluun nukkuu.. oi tänään hampuriin doomiin. taas kerran siis.. heh.. hervotonta..
tappakaa mut..

81Perjantai 23.11.2007 18:02

mun käsketään pitää turpa kiinni vaiken ole sanonu mitään.. mutta moraalista voisin kyllä alkaa kohta saarnata.. kyllä sitä keskellä viikolla kehataan ryypätä, mut hei ei oo enään mun asia. mä ala enään kenenkään lapsenvahdiksi, kun itseäni pitää vahtia. ja parempi näin kun en oo muita huoltamassa, niin mieskin onnellinen.

koskaha nää hommat loppuu?

82Torstai 22.11.2007 18:39

mussa on jotai vikaa, nukun kesken työpäivää.. jotain on tosi pahasti vialla. mä nukun hyvin mutta silti väsyttää.

83Keskiviikko 21.11.2007 19:54

mä taidan tulla kipiäksi.. jäässä, jumalatn jysäri.