IRC-Galleria

manala

manala

Saatanan kepakko.

Uusimmat blogimerkinnät

320Perjantai 31.03.2006 13:07

nonii.. eilen sitte tuli kenosta 1!!!! jeee.. siis jarin kaa voitettii.. Mä olin sille aika avoin sille taas kerran.. en mä ny sille voi jos mä vaan kerron sille kaikki paskat asiat se vaa on tapa..

Jee mä sain tst kokees 1. voi jee mikä vitun moka... vittu..

mä sanoin muuten eile jarille että rakastan sitä ja mä oikeesti rakastan sitä.. mut jotain kyl puuttuu ja se on varmaan mun asenne..mmhh....

Mua ahistaa nykyään.. en kyl tiiä miksi mutta mä yritän olla ja viettää rutosti aikaa mun kullan kanssa.. meillä tuli tiistaina muuten 2kk täytee.. hehehhe...ja menkat alko tänää... heheheh

321Torstai 30.03.2006 11:20

vittu jee tuomo oli eilen vienyt mun huoneeseen roskat koska ei ollu keksiny niille kunnollista paikkaa ku joku paskantärkeä sossupaska oli käymäs... arvaa vaa olinko mä sen roskakasan huomattuani kuin perseeseen ammuttu karhu... jumalauta.. nii ja ku mä ny sattumoisin maksoin 60 ekee lasitöistä niin nyt pitääs maksaa nykyään loputki puolet.. mistä vittua ne luulee mun kaivavan rahat? perseestä vai??

Mua masentaa ja mä en haluu olla tässä hetkessä enään mukana.. mä suunnittelin että karkaisin mutta sen reissun jos teen niin sen pitää olla erittäin hyvä..

ranne kipeenä, päätä särkee ja muutenki pitää olla lääkkeissä... vittujen vittu...

323 juuuuuTiistai 28.03.2006 14:46

voi että ei taho pysyyy perässä päivien laskemisessa... äää...... tänää pitääs siivota jarin kaa ja sallaki tahtos nähä...

324Maanantai 27.03.2006 22:00

jaaha aika se vaa juoksee ja juoksee ja en ehi paljon koneelle..

Lauantaina oltii kattomas duudsonien ensi-iltaa ja oli helvetin hyvä... harmi vaa että jäi näkemättä matiaksen hieno keikkaa.. olisin mä sinnekki halunnu mutta kun musta ei saa kahta.. mutta sainpas ainakin kokea sen drive-in:in... ja oli vaivan arvoonen vaikka hermot olikin riekaleissa..

oire uusiutui ja lääkäri saarnas jees.. vanhemmat tulooo v-loppuna ja menskut alkaa ja vanhemmat koittaa saada huostaanottoa puretuksi..

328Torstai 23.03.2006 11:23

jaaha.. kyl eile oli niin ihanaa ku jarikin oli mun kanssa lasikursilla.. *huokaus* tänään olisi ilmeisesti paussi tänään.. voih... ens viikolla on koe.. vitun nättiä..

332Sunnuntai 19.03.2006 23:09

uu mama... mä sitten rakastan jaria niin sanoinkuvailettomasti...

se yksi kyl sais ampua ittensä ja sais elää omaa elämä ku alkais saarnata jostain.. mittä vittua se sille kuuluu mitä mä teen ja mitä mä en tee..

334Perjantai 17.03.2006 13:33

jaaha tänän siis alkaa käyttökatkos.. nättiä..

voi mullla on isooo ikuva kultaani näin sen viimeksi maantaina.

nii joo tänään on viiminen päevä ollla kirjastossa.. joten jää kaipaa tätä paikkaa.. se vaan että mä sain tääl ranteeseen rasitusvamman ja nyt tuntuu aivan kuin ranteeni olisi tulessa.. mut kai sitä ny pärjätää.. ja jouni kävi tääl eilen kattomas mut ei se kauan ollu ja ei se oikeen keksiny kysyy mitää..

mun on pakko sanoo että mua vituttaa arjan käytös niin jumalattomasti ku olla ja voi.. mä oon aina wannabe jos ny oon pitkään aikaa halunnut maiharit tai korsetin niin oon wannabe.. kuka vittu se luule olevansa? nii joo ja sit kaikki että älä vämmää vaikka puhuu rauhallisella äänellä niin toinen huutaa kurkku suorana että älä huuda mulle, lakkaa vämmäämästä.. vois saatana sanoa marjolle että vaihetaan omahoitajia että marjo saa arjan mä vaikka sitte tarjan.. tai ne vois mut jo päästää omaan kämppään asumaan ku en mä oikeestaan enään tee ku nukun ja syön en muuta..

Mulla on muutenki nykyään paha olla.. mua ahistaa joka välis niin sit ku huomauttaa pienestä jutusta niin saa huudot niskaan ja helvetti ne kaikki nimitykset.. mä en jaksa.. mua ei huvita .. mulla liikkuu mielessä koko ajan se että saisin tarttua kättä pidempään esineeseen ja huitaisin menemään että veri roiskuu.. hyi minä..

336Keskiviikko 15.03.2006 22:59

vätyttää... ja pennitön

338Maanantai 13.03.2006 13:20

voi jeesus... mikä v-loppu... ou gaad.. ei tuu mittää.. tänään taas kalloa kutistamaa ja kirppareille xD

mun selkku-lakas on aivan pönttö.. shh.. ei saa sanoa sille.. hihhhih...


jaaha sitä sitte tuhlattii rahhoo vaatteisiin että pöllähti.. kyl se kirppari kama aina uuren vaatteen voittaa.. hihih

voi mie tyhmä onnittelib jp kuukauden etukäteen.. xD

Kyllä se maailma on sitte niin pieni..

340Lauantai 11.03.2006 10:22

tänää sitten mennään jalin kanssa tropiclandiaan.. voi vittu musta tuntuu että jos mä omaisin haulikon mä pamauttaisin parin lärviin mahtavan rei´än ja sen jälkeen ampuisin itteni ku mua taas jostain vitun syystä ahistaa koko ajan.. mä en oikeesti tahtoos jaksaa enään... mul on niin väsyny olo ettei millään jaksais.. Kirjastos oon viihtynyt aika hyvinki ja voisinpa vaikka jäädä sinne..