IRC-Galleria

manala

manala

Saatanan kepakko.

Uusimmat blogimerkinnät

...Maanantai 19.12.2005 12:49

koulus.. vittu jee.... mua rassaa miehet.. oih haluisin korsetin niin sitte sais mun mahan kuriin.. jennan, jonin, ja heikin lahjat on nii kamaliii että musta tuntuu että en kehtaa antaa niitä..

runkku vois vaikka kuolla.. niin se ei ois mun tunne vaivoona.. mä pidän siitä jätkästä yhtä paljon kuin sitä víhaan.. argh... mä oon sille vaa lelu.. miksei se saatna tajuu että mä haluun hellyyttä ja tasapuolista kanssakäymistä.. en mitää sellasta että toinen välittää ja toinen ei.. ei mä haluun enemmän.. jollei se enään tajuu sitä niin voin vaikka yhtä hyvin vaikka silppoa sen kasaks... argh..

nonii ja nyt vituttaa.. ei oo kelle puhua ja tunnen itteni nykyään mitättömäksi.. ketä varten mä elän tääl? ketä varten mun pitää täällä kitua?

joulu on pian ovella.. jesh saa lahjoja.. mut mitää hyötyy niistä loppujen lopuksi on? ei saa viettää perheen kanssa joulu.. taas tällänen paska joulu tulos.. saatana pääsis vaa saatana ulos sielt.. mä haluisin elää niinku normaalit...mut miksei kukaan tajuu sitä mitä MÄ haluun.. en mä jaksais aina olla miellyttämäs kaikkia.. se on niin saatanan rassaavaa.. olle kiltti ja ole mukava ja ole sitä ja ole tätä.. kah ku ei pyydetä että ole äiti teresa tai joku..

ja nyt mul on taas tyhjä olo. ahistaa. väsyttää :D.. mä haluisin nukkua kunnolla ilman että en sais unta öisin.. se on niin saatanan rassaavaa...ku ei saa unta siis.. millanen ihminen mä oikeen olen.. olenko itsekäs vai tyhmänkiltti??

sekin kauhajoki oli ikimuistoinen mutta sekin söpöstys on mulle jo kuin haamu kuva ja sekään ei puhu mulle edes.. no sil ei voi sitten paskaakaa.. se ei kai ollu mun tyylinen poika loppujen lopuksi..

nam nam suklaata... mmhmhh... mitä muutakaan tyttö voi haluta?

Kylläpäs mä oon tänää paljon puhunut.. ohhoh..

..Sunnuntai 18.12.2005 22:45

tänää oli tuijan ja erikan joulujuhla.. ja huomen on miran ja sit ylihuomen on joken ja ja mun viiminen päivä koulus.. :D ja sit keskiviikkona meen parturiin.. :D

voih.. mä voisin tappaa joka ikisen kundin täs maanpäällä jotka haluu tehä mut saatana hulluksi tai käyttää mua hyväkseen..

kylmä ja väsyttää..Lauantai 17.12.2005 18:58

vituttaa ku ei oo saanu paljo unta.. se kundi aina vie multa yöunet.. ja se tekee sen aivan kiusallaan..

DUM...Lauantai 17.12.2005 00:51

taas mä tein sen.. mä tein sen virheen.. enkä mä koskaan opi..

.Keskiviikko 14.12.2005 21:15

päätä särkee ja on kamala olo...
olin tänään Lattarin joulujuhlis ja oli aika mukava..

oih....Tiistai 13.12.2005 21:46

voi miten ihanaa arabialaista kuivakakkua... mmmhhmm.. nautinto...aah.. uuh.. oih..

miksen mä...Maanantai 12.12.2005 11:53

voi jesh.. tänää viiminen s-joen reissu... nyhyyyy mitä mä ny teen.. KOLMEN KUUKAUDEN päästä 17w!!!! ja sitten alkaa päivien laskeminen...ja viikko ja kaks päivää niin alkaa joululoma ja kolme viikkoa niin pääsen tallinnaan... jeeeeeeee

tekemisen puutetta...Perjantai 09.12.2005 14:08

voi jee koe tunnin pääst ja aivot on ihan tyhjät.. mua ei huvita ja viel ens viikko koulua ja sen jälkeen kaks päivää.. päätä särkee ja oksettaa ja tupakit on loppu... ääk.. oonkohan mä liian roikkuva ihmisiä kohtaan??

Nyt on taas tupakkia ja mua vaan yksin kertaisesti vituttaa koko tää mun helvetin elämä....

hihuli hei..huolta ny ei..Keskiviikko 07.12.2005 12:17

jesh!! kaheltatoista pois jo koulust.. kyl on niin rankkaa taa koulun kaynti ja jumalauta ' ei toimi... pitaa kirjoittaa aa sijasta a (kysymys) perkele nappaimist' ei toimi.. vahan sika kone.... ma itken koht...

oih...Tiistai 06.12.2005 18:56

Mä en saanu eilen nukutuksi joten lähetin sille tekstarin... Kerroin sile mitä mun mielessä liikku.. ja sen jälkee sain nukutuksi ku sain sanotuksi sille mun asiani..

Tänään meillä oli ekalla ruokailulla hienot "itsenäisyyspäivän juhlat".. mä olin Maija Vilkkumaa ja Arja oli Saimi Nousiainen..

Voih menen kattoo Sinustako pressa...--->

voih ku on ihania pukuja noilla piispoilla on.. harmi vaa ku en nähny julkkisten pukuja.. :(